2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben dün akşam yoga-pilatese başladım hamileler için ilk ders fena değildi. Nefes egzersizlerini filan öğrenmem lazım, doğumda çok faydası oluyormuş. Ama hoca senin skolyozun var dedi, daha önce de pilatese gidiyordum hocam da söylemişti resmen sağa doğru duruyormuş omurgam. Aslında üni.deyken filan çok dik düzgün dururdum ben sonra oldu galiba. İlerki yaşlarda problem olur mu acaba dr’a gitsem mi

unutmuşsundur belki aklıma gelmişken yazayım,doğumdan önceki haftanda bol bol kabak,dereotu,marul, tahin helvası ye,içebiliyorsan bol bol boza,maltana ve su iç. Doğumdan sonra da aynı şekilde devam et tabii. Kimyon tohumu ve rezeneyi yanında hastaneye götürmeyi unutma. Memeyi bırakma girişimi olduğu dönemler muhtemelen atak dönemleri olacaktır,geçici bir süreç olacağını bilip kararlı ol ve devam etmesi için her yolu dene,göğüslerinde yara olursa silikon başlık kullanmaktan çekinme.

Kızlar bir arkadaşım 36. Haftasında. Doğumu yakın. Gruptan başka bir arkadaşım ona yazmış. Kopyalayıp yapıştırdım. Rezene ve kimyon gazınız için. Annenin gazı da bebeğe geçiyor ve ilk 1.2 gün gazınızı atmanız zor oluyor rahatlamanız için. Diğerleri de doğuma yakın süt yapımı için vücut hazırlansın diye yazmış.

mercimek çorbası fırında çupra bol yeşil salata =) balığı fırına vermeden 5 dk önce poşete patates koyup içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı bolca baharat koy. aynı fırında hem patates hem balık pişssin. toplam zahmet 30 dk toplam lezzet paha biçilemez =)9

benim eşimde de var o. fizik tedaviye gitti baya düzeldi. ama sonra tedavi bittikten sonra duruşunu gene bozduğu için bu aralar yine sırt ağrısı var. doktoru ona evde yapması için egzersizler önermişti tekrar bozulması için ama yapmadı tabi.

maltanayı hiç önermiyorlar çocugun 3 gunde alacagı seker bı kutuda varmıs onun yerine doğal yolları öneriyorlar
süt yapacak diye içilen içeceklerin hepsinde şeker varmıs maltana içmeyi bırakınca cocuk memeyı bırakıyormus dogal olarak sekerden kesılince cocuk emmek ıstemıyormus
ınstagramda gıda dedektifi dıye bı sayfa var gıda muhendisi kadın ve 2 cocugu var orda acıklamıstı
bebek mamalarını bebek buskıvelerını hep anlatıyor
kesinlikle takip edin bence
maltana yerine dogal bıtkısel karısımlar bol su boza hoşaf kullanılabilir

kabak bal kabağı mı yeşil kabak mı bunu not edeyim :)

Etli sebzeli güveç yapabilirsin canım ilk ala gelen o ama pratik:))

sağolun kızlar teşekkür ederim
balık yemez mıymıntı kayın peder o yüzden et yapacağım bende fırın yemeği ya da ızgara et düşünmüştüm
barbunca ya da pırasa düşündüm zeytınyaglı
şaksuka mı yapsam yanına bilemedim
et yapsam pilavla yeter sanırım demi
çorba pilav et yeşil salata
barbunya ya da pırasa bi de şakşuka yeter demi
gerçi barbunya ve pırasayı da yemez ama biz yeriz

İçin bol bol su. En büyük kaynağı su. Zaten emzirirken susuzluktan bayılacak gibi oluyor insan. İlk zanlar yanımda şişelerle dolaşıyordum

inşallah yeşildir dinimiz amin

Günaydın kızlar...
Çok moralim bozuldu sabah sabah doktorum aradı ve 100 lük şeker yüklememin de kötü çıktığını söyledi, endokrinoloye sevk etti. Bu şekerle nasıl başa çıkacaz bilmiyoeum gerçekten ya ilk hamileliğimde de aynıydı ve şuan daha çok korkuyorum..

çokmu yüksek canım değerlerin ?
benimde bu sabah baya yüksek çıktı.

merhaba hanımlar. dün geceden beri inanılmaz bir mide yanması çekiyorum, ne uyku uyudum ne yatabildim

sabah sağlık ocağına gittim rennie duo şurup yazdı dr, miden yanmaya başladığı zaman içebilirsin istediğin kadar içebilirsin bir zararı yok dedi. yarım ölçek içtim 1-2 saat önce önce ama henüz geçmedi mide bulantısı çok kötü derken mide yanmasını da yaşadım bu nasıl birşey allahım

ben gaviskon içiyorum mide yanmasına ama karbonatta çok iyi geliyor. 1 çay kaşığı karbonatı yut 1 bardak ılık suyla.

kızlar aldıgınız bebek arabalarını paylasır mısınız
bizim elti verdi mamas papas yeşil bsy gıcık oldgum arabaya hıc ıstedıgım gıbı degıl agır takması yatmaıs bı tuaf cok acagı da anakucagını koyunca ben goz hızasında olsun ıstıyordum cok egılıp kalkmak ıstemıyorudm
valla kırıp atasım var bı bahane bulup

ben gaviskon içiyorum mide yanmasına ama karbonatta çok iyi geliyor. 1 çay kaşığı karbonatı yut 1 bardak ılık suyla.

şurubu yarım ölçek içtim belki ondan pek etki etmedi. bir kaç ssat sonra tam ölçü içmeyi denerim. çok uykusuzum..
çalışıyorum işteyim şuan 3 saat falan uyudum gözlerimden uyku akıyor resmen

ben henüz araba almadım, önümüzdeki hafta yavaştan bakıcam. bi arkadaşım kendi kullanmamış ama yoyko 360 derece dönebilen bebek arabasını tavsiye etti. bebek yürümeye başlayınca arabada zor duruyor binmek istemiyor o yüzden pahalı birşey almaya gerek yok diyenler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…