2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Peki bu durum normal Doğuma engel mi ?

Allah sabır versin canm benmde iki gebeliğimde de şeker çıktı insan ne yiyeceğini şaşırıyor ama şükür hamilelik sonrası devam etmiyor şeker hastalarını çok iyi anlıyorum bu dönemde Rabbim beterinden esirgesin

en cok su arkadaslar süt için birde humana steell tea diye bi cay var o da nefis sut yapıyor ayrıca incir ( zaten sut oluyor yapraklarında doğa şifresini veriyor ) kuru yada taze farketmez hem sıcak suda bekletip suyunu içip hemde meyvesini de tuketebilirsiniz o da baya iyi , dereotu , sogan , hosaf , bunlarda ıyı eger sutunuz hala gelmekte yada artmakta sıkıntı olursa galaktago diye bi damla var eczanede o da yardımcı oluyor

Uzulme canim bak cogumuz diyetle düşürdük sen de o sekilde halledersin inşallah. Cok sukurki caresi olan bisey

corba ( yayla , mercimek , domates , sehriye vs. ) , salata , zeytinyağlı olarak portakallı kereviz tam mevsimi , ceşit olsun diye ortaya meze gibi hafif salata da olur hem yoğurtlu havuc salatası olabilir yada rus salatası , pilav , ana yemek olarakda antrikotları julien dograyıp renkli biberler ve sarımsakla kavuruyorum ben kremalı da yapabilirsin o da güzel oluyor hem görseli de güzel oluyor etin yanına dekor olarak patates püresi topları da yapabilirsin cnm baya renkli ve yeterli bir sofra olur tatlı olarak eger kendin yapmak istersen serbetli olursa revani falan daha hafif sutlu bisey olsun dersen cevizli incirli muhallebi yapabilirsin sık kuplarsa süsleyerek servis yapılabilir artık görseli sana kalmıs :)

O bebek benim kizim iste yurumeye bile başlamadan hic oturmak istemedi hep kucagimizda olmak isrerdi. Oyle ozenirdimki bebek arabasiyla gezenlere:) biz genelde kucagimizda bebek elimizde bebek arabasini taşırdık:))

Kizlar esim bitkilerle ugrasan birinden gebelik sekeri icin nar cicegi cayinin faydali oldugunu öğrenmiş. Gitmis bi poset nar cicegi alip gelmis. Nette de kan sekerini duzenledigi vs yaziyo. Ama bi sakincasi var midir acaba gebelikte kullanmanin bilginiz var mi

O bebek benim kizim iste yurumeye bile başlamadan hic oturmak istemedi hep kucagimizda olmak isrerdi. Oyle ozenirdimki bebek arabasiyla gezenlere:) biz genelde kucagimizda bebek elimizde bebek arabasini taşırdık:))

işte o yüzden bende pahalı bir araba alma taraftarı değilim.. bakalımm

Vay bu rezene de neymis kardesim bizim bir tanidik 42 yasinda dogum yapti, hic sut gelmez diyodum ama 20 ay emzirdim diye anlatti. Isin sirri bolbol rezene cayi ve su icip surekli yatmis. Bebek uyuyunca bu da uyumus. Hem kilo verdim hem de 20 ay emzirdim dedi, sut yapar diye baska bisey yemege gerek yok dedi.

Canim ben de ayni sorundan gaviscon surup kullaniyorum. Bana da istedigin zaman icebilirsin dedi yalniz ictikten sonra 20 dakika kadar su dahi icme ben o hatayi yapiyordum gecmiyordu.

Uzulme canim cogumuzda var ayni dert. Ben de 2 hafta kontroldeyim diyetle dusmezse ilac oyle de dusmezse insulin dedi. Dikkat edicez artik yapacak bisey yok

Canim ben de ayni sorundan gaviscon surup kullaniyorum. Bana da istedigin zaman icebilirsin dedi yalniz ictikten sonra 20 dakika kadar su dahi icme ben o hatayi yapiyordum gecmiyordu.

yaa dikkat edeyim bende o zaman. sabah aldım ilacı içtim hemen, yemeklerden sonra yazıyordu üstünde ama kahvaltı yapmayı bile beklemedim valla. şuan biraz daha iyiyim.

Ben bunları 2 günde hazırlayabilirim çok beceriksizim galiba

sağolasın canım kerevizi hiçbiri ağzına sürmez barbunya yapacağım sanırım ama diğer fikirler gayet iyi onlar da aklımda çok sağolasın
ana ben daha faydalı olur dıye hemen su içiyorum gaviscondan sonra içeyim o zaman :)

Benim göbeğim 1 haftada çok şişti kızlar. 29. Haftadayım bugün. Sizde de varmı bide oğlumda yukarı büyüyordu karnım bunda aşağı doğru. Hani doğuma yakın bebek aşağıda toplanır ya öyle. Cinsiyet farkındanmı yoksa ben doğuracakmıyım. Vajinamda falan çok baskı hissediyorum

Dr un rahim uzunluğuna baktı mı canm birde oğlun erken doğmadiysa korkma
Dr bana öyle dedi

Benim kızda bugün çok hareketli birde kızlar benim karnım kocaman oldu sanki kaburgalarıma baskı yapıyor nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…