- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.561
Her seferinde gitmeyecegim diyorum sonra durtuyor biseyler ya pisman olursam ya bisey varsa diye.zaten ailede var mi dedi annem ilac kullaniyor dedim sende kilolu hamile kalmissin gebelik sekeri vardir dedi direkt potansiyel olarak bakiyorlar.bugun ilk kez olctum sabah ac 77 1 saat sonra 94 cikti anlamadim bi yandan da iyi oldu sapitmistim yeme konusunu korkudan dikkat ediyorum simdi.Diyetisyende neye gore yazdi bilmiyorum tartilmadim bile her ogune 1 er dilim ekmek koydu.Ekmek yiyormusun?Diyete uyduğun sürece hiçbir sorun olmayacak. Burada çoğumuzun sadece 1 değeri yüksek. Hatta benim ikinci sınırdaydı. Açlıkta sınırdı. Hiçbirimiz insülin kullanmıyoruz. Ben öyle bir diyet yapmışımki korkudan değerlerimin hepsi tam ortada çıktı. Bidaha diyetisyene dahiliyeye gitme bence.para tuzağı olarak görüyorum artık
Aynen tek tesellim o bebis iyi olsunda ben herturlu katlaniyorum zaten korkularim hep onun uzerine.Sag salim gorelim o gunleri insallah.Sikma canini canim bebisler iyi olsun da bizim sayili gun gecip gidiyo oyle boyle derken. Cogumuz ayni seyleri yasiyoruz rahat geciren az sanirim
Her seferinde gitmeyecegim diyorum sonra durtuyor biseyler ya pisman olursam ya bisey varsa diye.zaten ailede var mi dedi annem ilac kullaniyor dedim sende kilolu hamile kalmissin gebelik sekeri vardir dedi direkt potansiyel olarak bakiyorlar.bugun ilk kez olctum sabah ac 77 1 saat sonra 94 cikti anlamadim bi yandan da iyi oldu sapitmistim yeme konusunu korkudan dikkat ediyorum simdi.Diyetisyende neye gore yazdi bilmiyorum tartilmadim bile her ogune 1 er dilim ekmek koydu.Ekmek yiyormusun?
Ben tam bugday ekmeyi ve tam bugday makarna yiyorum. Ama iceriklerini guzel okumak gerekiyor bazilarinda beyaz un da var. Karbonhidrat alinmasi lazim, beyin gelisimi icin.
Kan sulandırıcının yetersiz olması için en başımdan beri kullanıp, azaltman gerekmiyor muydu? Bu bebiş zaten hiç birşey kullanmadan, bu zamana kadar haftası önde geldi. Bence Bununla alakası Yok. Mesela benim ki, ben kullandım, bıraktık doktorum eğer beslenme açısından bir sıkıntı yaşarsak, bir daha başlarız demişti.Tuzlu mu yiyorsun acaba canim. Tuzda vok odem yapiyor. Bence tuzu biraz azaltmayi dene belki faydasi olur.
Evet bir doktora daha danismayi dusunuyorum.icimde kalacagina bileyim en azindan. Enfeksiyon icinde en iyisi antibiyotik zaten. Erken dogumu tetikliyormus enfeksiyon.
Kilosuna gore soyluyorlar evet. Bir kilo skalasi var ona gore olcuyorlar. Bende anlamadi acikcasi :)
Su bende son aya kadar gayet iyiydi bu kontrolde birden azalmis. Banada havuc portakal suyu ic dedi. Karistirip icecegim bakalim :)
En çok kan sulandiricinin yetersiz kalma riski kafama takildi. Umarim yeterlidir. Yine 1 hafta bekleyis.. kendime nazar ettim. En son seker yuklemeside teniz vikinca artik bekleyecek test kalmadi dedim bu cikti basima :)
1. Saat tokluk sınırı 140. 2.saat tokluk 120. Senin hangi saat bilmiyorum. Çikolatanın hemen etkisi olmaz zaten. İlk lokmayı attığın anı baz alıyorsun.Dikkat etmende fayda var. Bal pekmez gibi şeylere de fikkat ediyorsundur. Bence kontrol amaçlı her hafta sağlık ocağında açlık tokluk baktırmakta fayda varOnu yaptım canım ölçtürdüm yemekten 1 saat sonra ölçtürDüm ama gitmeden önce 2 parça çikolata Yemiştim 139 çıktı normal herhalde
Ya hafta içi okul olunca açlık tokluk baktır maya gidemiyorum ki açlık bir kere bakıldı 73 çıktı olmazsa yarın gideyim ilk 2 ders boş ama hemşireler de erkenden gelmiyor ki hadi gitsem açlığa tokluğa ta öğleden sonra giderim1. Saat tokluk sınırı 140. 2.saat tokluk 120. Senin hangi saat bilmiyorum. Çikolatanın hemen etkisi olmaz zaten. İlk lokmayı attığın anı baz alıyorsun.Dikkat etmende fayda var. Bal pekmez gibi şeylere de fikkat ediyorsundur. Bence kontrol amaçlı her hafta sağlık ocağında açlık tokluk baktırmakta fayda var
Kan sulandırıcının yetersiz olması için en başımdan beri kullanıp, azaltman gerekmiyor muydu? Bu bebiş zaten hiç birşey kullanmadan, bu zamana kadar haftası önde geldi. Bence Bununla alakası Yok. Mesela benim ki, ben kullandım, bıraktık doktorum eğer beslenme açısından bir sıkıntı yaşarsak, bir daha başlarız demişti.
Neredeyse hiç tuzlu yemiyorum başlarda turşu ve acı biber çok yiyordum o zaman da hiçbir şey olmamıştı şimdi ödem yapar diye bayadir yemiyorum belki de yaptıgım işitendirTuzlu mu yiyorsun acaba canim. Tuzda vok odem yapiyor. Bence tuzu biraz azaltmayi dene belki faydasi olur.
O da olabilir tabi. Neticede surekli bir aktivite icinde ellerin. Hamile olmasan bile bilek parmak problrmleri yaratir.Neredeyse hiç tuzlu yemiyorum başlarda turşu ve acı biber çok yiyordum o zaman da hiçbir şey olmamıştı şimdi ödem yapar diye bayadir yemiyorum belki de yaptıgım işitendir
Sürekli ellerim klavye de yazıyor oda tetikliyor olabilir sinirleri
Neyse işini halletmişsin canım en azındanAy gezdim ama bedelini de bel ağrısı ile ödüyorum
Gezdim derken de girdiğim mağazadan direkt aldım ayakkabıyı sonra 3 başka mağaza gezdim bir de oturup bişeyler yedik o kadar hızlı hızlı hallettim ama işte ağrılı ağrılı hep
Evet canım hallettim şükür ancak ihtiyaç için çıkabiliyorum buna da şükür :))Neyse işini halletmişsin canım en azından
Yani tabiki allah bundan geri koymasın. Isim konusunda da düşün demekki adam çok aşık sanaEvet canım hallettim şükür ancak ihtiyaç için çıkabiliyorum buna da şükür :))
Ay bende dün artık isyan ettim zaman gecesinde kucağıma alayım artık diye
İki gündür ellerim inanılmaz sis kapatamiyorum ahriyor sızlıyor sıcak su da masaj yap demişti fizik tedavi doktoru ama yok bana misin demiyor gece ahrisini sızısına uyanıyorum
Bi doyursaydık cidden hepimiz rahatlayacağız
Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Onun disinda normalde 1 hafta onde gidiyordu gelisimi. Suan normalin 2 gun gerisinde. Sanirim kan sulandirici yetersiz geldi. Yeni bir test yapti.haftaya cikacak sonucu duruma gore igneyi gunde 2 ye cikaracak. Bebekte yine makat durus pozisyonuna gelmis. Duzelir o onu kafana takma dedi.
Birde idrarda ki lokositlerim azalacagina artmis. Zaten bobreklerime vurmaya başlamıştı agrisi. Monurol sase ve antibiyotik hap verdi. Onlari kullanacagim. Kum da dokuyor olabilirsin dedi. Kultur verdik sonuçlar 3 gun sonra cikacak.
Yani cokta iyi gecmedi sanki randevu bilmiyorum. Moralim bozuldu ister istemez. Yarina toparlarim ama..
Amin canım :)Yani tabiki allah bundan geri koymasın. Isim konusunda da düşün demekki adam çok aşık sanadaha ne desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?