2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Her seferinde gitmeyecegim diyorum sonra durtuyor biseyler ya pisman olursam ya bisey varsa diye.zaten ailede var mi dedi annem ilac kullaniyor dedim sende kilolu hamile kalmissin gebelik sekeri vardir dedi direkt potansiyel olarak bakiyorlar.bugun ilk kez olctum sabah ac 77 1 saat sonra 94 cikti anlamadim bi yandan da iyi oldu sapitmistim yeme konusunu korkudan dikkat ediyorum simdi.Diyetisyende neye gore yazdi bilmiyorum tartilmadim bile her ogune 1 er dilim ekmek koydu.Ekmek yiyormusun?
Sikma canini canim bebisler iyi olsun da bizim sayili gun gecip gidiyo oyle boyle derken. Cogumuz ayni seyleri yasiyoruz rahat geciren az sanirim
Aynen tek tesellim o bebis iyi olsunda ben herturlu katlaniyorum zaten korkularim hep onun uzerine.Sag salim gorelim o gunleri insallah.

Kan sulandırıcının yetersiz olması için en başımdan beri kullanıp, azaltman gerekmiyor muydu? Bu bebiş zaten hiç birşey kullanmadan, bu zamana kadar haftası önde geldi. Bence Bununla alakası Yok. Mesela benim ki, ben kullandım, bıraktık doktorum eğer beslenme açısından bir sıkıntı yaşarsak, bir daha başlarız demişti.

Onu yaptım canım ölçtürdüm yemekten 1 saat sonra ölçtürDüm ama gitmeden önce 2 parça çikolata Yemiştim 139 çıktı normal herhalde
1. Saat tokluk sınırı 140. 2.saat tokluk 120. Senin hangi saat bilmiyorum. Çikolatanın hemen etkisi olmaz zaten. İlk lokmayı attığın anı baz alıyorsun.Dikkat etmende fayda var. Bal pekmez gibi şeylere de fikkat ediyorsundur. Bence kontrol amaçlı her hafta sağlık ocağında açlık tokluk baktırmakta fayda var

Ya hafta içi okul olunca açlık tokluk baktır maya gidemiyorum ki açlık bir kere bakıldı 73 çıktı olmazsa yarın gideyim ilk 2 ders boş ama hemşireler de erkenden gelmiyor ki hadi gitsem açlığa tokluğa ta öğleden sonra giderim

Bilmiyorum ki :) evet kan sulandirici kullanmadigim zamanlarda bile ileri idi. Ustelik benim genetik testlerimde temiz cikti. Sadece protein s dusuk. Neyse artik cuma gunu cikacak sonuclar. Haftaya pazartesi de su kontrolu icin bir daha gidecegim. O zaman belli olacak hersey :)

Ay gezdim ama bedelini de bel ağrısı ile ödüyorum
Gezdim derken de girdiğim mağazadan direkt aldım ayakkabıyı sonra 3 başka mağaza gezdim bir de oturup bişeyler yedik o kadar hızlı hızlı hallettim ama işte ağrılı ağrılı hep

Tuzlu mu yiyorsun acaba canim. Tuzda vok odem yapiyor. Bence tuzu biraz azaltmayi dene belki faydasi olur.
Neredeyse hiç tuzlu yemiyorum başlarda turşu ve acı biber çok yiyordum o zaman da hiçbir şey olmamıştı şimdi ödem yapar diye bayadir yemiyorum belki de yaptıgım işitendir
Sürekli ellerim klavye de yazıyor oda tetikliyor olabilir sinirleri

O da olabilir tabi. Neticede surekli bir aktivite icinde ellerin. Hamile olmasan bile bilek parmak problrmleri yaratir.

Eşim diyor ki bebişin adını Gökçen koyalım çok beğeniyormuş bnm adım zaten Gökçe olur mu hiç herkes kendi adını koymuş der dedim olsun ben beğeniyorum kimse bişey diyemez diyor bir sırıttım felan ama olmaz tabi ki

Kıyafet alışverişim de tamamladı sonunda, bu zamana kadar baktığım yerlere göre en güzellerini aldım diyebilirim bir de civilden:) , yeni şeyler gelmiş kızlar bir bakın derim. Patikleri de çıngıraklı hem de:)

Eklentiler

• IMG_3719.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 102
Neyse işini halletmişsin canım en azından

El agrısı ve şişlik karpal tünelden mi kaynaklı? Bende de var da malesef.

Suyunu havuç suyu toparlar bence. Gelişimini de önden gitmesini çok önemsemeyin demişlerdi. Önemli olan son adet tarihine uyumu. Şu testi görelim bakalım ne çıkacak, sen sakinliğini korursun bir şeycik de olmaz.
Amaaan bu idrar yolu enfeksiyonu da baş belası cidden. Yazın daha çok su içiyordum ama bu ara azaldı sanki havalar soğuyunca. Yarın kontrol var birimde bakalım neler olacak.

Ya kızlar benim sağ kasigimda birkac gündür birkac saniyelik batmalar olup sonra geciyor ama bu saatlerce sürüyor bazen.. Neden acaba iyice sinirlerimi bozmaya başladım yarin kontrolüm var dogru teşhisi nasıl koyar ki doktor acep.. Insallah erken dogum belirtisi degildir

Kizlaar benim ellerim ve dudaklarimda sisme oldu bugun. Bildiginiz ellerimi kapatirken sisligi hissediyorum. Erken mi ya bunun icin. Yuzumde sanki kocaman oldu hibi hissediyorumda okadar degil tabiki abarti bir hissiyatim var. Valla ayagimiz uzatip dinlencek vaktim de yoktu belim ve sirtimin agrisindan duramiyorum simdi misafir agirladim. Bir suru de sey hazirladim ne oturdum dinlendim ne uzandim. Sabah uyandigimdan beri sislik var ama ( insallah isyerinde biyle olmam yaa
Bebegin suyu icin Havucun suyunu mu icmeli yoksa kendisini mi yemeli hangisi daha etkili acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…