- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.541
Günaydın canm gecen hamilelik takvimimda artk killanmaya baslicaksiniz oyle ki kıl yok yerde bile kıl cikicak bebeginiz dunyaya gelmeden parmaklarinda oynatmayi basladi sizi yaziyordu bnde oyle bi kıllandim ki gobegimin kıllari toka takicak kadae uzadiKızlar günaydın
Ben acayip kıllanmaya başladım sanırım hormonlardan anlamadım çenemin altında gıdığımda siyah kıllar çıkmaya başladı
Eşim de geçen senin sırtın kıllanmış dedi hadi ordan dedim
Siyah siyah renkteki erkek sırtında olir ya öyle kıl var bak tutuyorum hisset dedi ana herif tuttukça en bozuldum dün aynadan baktım cidden omu başlarım da erkekler de olur gibi tek tek kıllar var çok sinirim bozuldu normalde o kadar kılsız bi insanımdir ki anlatamam lazere gittiğim de bile doktor gelmeme gerek yok ki kılın yok demişti
Kollarımdan kıllarım çok az vardı o yüzden aldırmıyordum hamilelikte kollarım da ki kıllar arttı ordan hissetmiştim kullandığımı sondan göbeğimde yoktu göbeğim kıllandı ama sırt omuz başı nedir ya erkek gibi
Milletin hamile kalınca kılları dökülür ben erkek gibi kıllandım
Cnm sadece diyetle geçmeyen şeker de var ama. İnsülin gerektiren düzeyde var. Diyet işe yaramayabiliyor. Sen genede sağlık ocağında açlık ve tokluk ölçtür.
benimde normalde çok fazladır. 7 aydır o kadar az çıktıki anlam veremedim. Ama artması normal diye biliyorum sonra dökülüyormuş canını sıkma :)Kızlar günaydın
Ben acayip kıllanmaya başladım sanırım hormonlardan anlamadım çenemin altında gıdığımda siyah kıllar çıkmaya başladı
Siyah siyah renkteki erkek sırtında olir ya öyle kıl var bak tutuyorum hisset dedi ana herif tuttukça en bozuldum dün aynadan baktım cidden omu başlarım da erkekler de olur gibi tek tek kıllar var çok sinirim bozuldu normalde o kadar kılsız bi insanımdir ki anlatamam lazere gittiğim de bile doktor gelmeme gerek yok ki kılın yok demişti
Kollarımdan kıllarım çok az vardı o yüzden aldırmıyordum hamilelikte kollarım da ki kıllar arttı ordan hissetmiştim kullandığımı sondan göbeğimde yoktu göbeğim kıllandı ama sırt omuz başı nedir ya erkek gibi
Evet canım dönüyorlar sürekli ama yine en sonunda baş gelişe döner bebek oğlum 37.hafta da doğum pozisyonuna geçmişti son ana kadar dönüyorlar gerçektenKızlar bu hafta doktora gittiğimde baş geliş pozisyonu almış demişti doktor. Arkadaşlarım daha çok pozisyon değiştirir tekrar makat gelişe dönebilir diyor. Öyle mi biliyor musunuz?
Benim de öyle canim karnimin icinde cekilmeler oluyor ozellikle ani hareket edince. Ve geceleri agrilarim oluyor benim de randevum yarin. Soracagim doktora insallah normaldirKizlar benim karnimda ara ara agri, batma ve surekli bi huzursuzluk hissi var. 2 gundur boyle ama hareketlerimi falan kisitlicak bi durum degil henuz onun icin doktora gitmedim ama daha kotu olmasini beklemeden gitmelimiyim? Boyle karinda ve kasiklarda ara ara batmali agrilar ve huzursuzluk olan var mi?
Gunaydin canim benim de sıkıntım o :))) evde kac cift spor ayakabim var bilmiyorum. Rengarenk hepsi ama malesef sadece bir çift ayakkabıyla cok rahat ediyorum. Hani bu altı havalı air modeli. Ama rengi grili mavili ne giysem altinda sırıtıyor:)) kocama ayakabi alalim dedim sabret askim sabret minnoşum diyor kandiriyor beni hep :)) aman ya zaten artık egilip baglayamiyorum bile ayakabilari son zamanlarda dışarı ev terlikleriyle giderim heraldeGünaydınlaar
Bu pazar biraz gezeyim diyorum çarşıda malum ağrılardan çarşıya hiç gitmedim 7 aydır hem avmlere gittim azar azar gezdim
Ben kokoş olduğum için ayakkabılar hep yüksek topuk tıkır tıkır doktorumda çıkart onları demişti hani ondan beri spor ayakkabı giyiyorum her muayene de ayağıma bakıyor adamBaşka renk bir spor ayakkabı alıcam kombinlerimi bozuyor
Ay bende dün artık isyan ettim zaman gecesinde kucağıma alayım artık diye
İki gündür ellerim inanılmaz sis kapatamiyorum ahriyor sızlıyor sıcak su da masaj yap demişti fizik tedavi doktoru ama yok bana misin demiyor gece ahrisini sızısına uyanıyorum
Bi doyursaydık cidden hepimiz rahatlayacağız
Canim hic moralini bozma, idrar yollari enfeksiyon icin antibiyotik bazen kesin cozum oluyor. Insallah iyi gelir sana da, ben de basinda kullandim bi daha da tekrarlamadi.
Diger konular icin kisisel bir yorumum var: Bebegin suyu ve ileride geride gitme durumlari bazen yanlis bakilabiliyor. Doktorun cok iyidir mutlaka ama aletlerden falan da yanlis cikabilir. Acaba iyi bir doktora daha mi gostersen? Bir goz daha gormesi her zaman iyidir.
Kilosuna gore soyluyorlar evet. Bir kilo skalasi var ona gore olcuyorlar. Bende anlamadi acikcasi :)Ya bu geri ileri olayını ben busene duyuyorum. 5 yıl önce bizde doktorlar geride ileride demiyordu. Bebeklerin gelişimleri çok farklı olabiliyor. Benim oğlumun 2 hafta hiç kilo almayıp sonraki bir hafta 500 gr aldığı oluuordu. Neye göre ileri geri diyorlar. Kilosuna göremi. Bizde 2500 gr doğan bebekte vardı 4500 gr doğan bebekte vardı. Hatta zamanında doğmuşlardı. Şimdi 5 yaşındalar ve ikiside sağlıklı. Bence bu ileri geri olayına takılma. Ağrıların inşallah geçer. Tüm hastalıklar gebeliği bekliyor resmen. Vücut düşmeyegörsün
Günaydın kızlar
nemesis cnm ayrıntılı yapılırken banada suyun az demişti daha sonra hep normal çıktı belki alettende farketiyor bol su iç ben günde 1 havuç yiyorum birde bebeğin hareketleri iyiyse su genelde iyi dedi doktorum hareketleri takip et sola uzanarak dinlen
Valla bana ailede şeker vs var mı diye sormadan 50lik yaptı. Bakalım umarım yüksek çıkmaz çünkü tatliyi kaçırıyorum. Diyet falan derken mecbur dikkat ederim ama baya zorlar sanırım.75lik yapti. Benim anladigim ailede seker olmasi, kilo alma durumu gibi seylere gore karar veriliyor sanirim. Benim baba tarafim ve babam ileri seker hastasi, benim ilk 23 haftada 10 kilo almamdan dolayi suphelenmislerdi zaten.
Canım haftana bağlı aslında. Benim 30dan sonra makattı 37de normal doğum pozisyonuna dönmüştü. Başı aşağı dönmüştü yaniKızlar bu hafta doktora gittiğimde baş geliş pozisyonu almış demişti doktor. Arkadaşlarım daha çok pozisyon değiştirir tekrar makat gelişe dönebilir diyor. Öyle mi biliyor musunuz?
Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Onun disinda normalde 1 hafta onde gidiyordu gelisimi. Suan normalin 2 gun gerisinde. Sanirim kan sulandirici yetersiz geldi. Yeni bir test yapti.haftaya cikacak sonucu duruma gore igneyi gunde 2 ye cikaracak. Bebekte yine makat durus pozisyonuna gelmis. Duzelir o onu kafana takma dedi.
Birde idrarda ki lokositlerim azalacagina artmis. Zaten bobreklerime vurmaya başlamıştı agrisi. Monurol sase ve antibiyotik hap verdi. Onlari kullanacagim. Kum da dokuyor olabilirsin dedi. Kultur verdik sonuçlar 3 gun sonra cikacak.
Yani cokta iyi gecmedi sanki randevu bilmiyorum. Moralim bozuldu ister istemez. Yarina toparlarim ama..
Kızlar günaydın
Sıkma hiç canını canım Hepimizin başına her gün farklı bir şey geliyor bir şekilde atlatılıyor umarım atlatırsın sendeBilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Onun disinda normalde 1 hafta onde gidiyordu gelisimi. Suan normalin 2 gun gerisinde. Sanirim kan sulandirici yetersiz geldi. Yeni bir test yapti.haftaya cikacak sonucu duruma gore igneyi gunde 2 ye cikaracak. Bebekte yine makat durus pozisyonuna gelmis. Duzelir o onu kafana takma dedi.
Birde idrarda ki lokositlerim azalacagina artmis. Zaten bobreklerime vurmaya başlamıştı agrisi. Monurol sase ve antibiyotik hap verdi. Onlari kullanacagim. Kum da dokuyor olabilirsin dedi. Kultur verdik sonuçlar 3 gun sonra cikacak.
Yani cokta iyi gecmedi sanki randevu bilmiyorum. Moralim bozuldu ister istemez. Yarina toparlarim ama..
Onu yaptım canım ölçtürdüm yemekten 1 saat sonra ölçtürDüm ama gitmeden önce 2 parça çikolata Yemiştim 139 çıktı normal herhaldeCnm sadece diyetle geçmeyen şeker de var ama. İnsülin gerektiren düzeyde var. Diyet işe yaramayabiliyor. Sen genede sağlık ocağında açlık ve tokluk ölçtür.
Hareketleri hissediyorsan olabiliyor böyle şeylerCanım kırmızıydı ama nokta kadardı sanırım bir sivilce falandı sonrasında bişey olmadı
Sorarsan haber ver, bence kasilmalar basladi.Benim de öyle canim karnimin icinde cekilmeler oluyor ozellikle ani hareket edince. Ve geceleri agrilarim oluyor benim de randevum yarin. Soracagim doktora insallah normaldir
Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Kızlar günaydın
Yarin söylerim canim. Insallah dogum kasilmalari falan degildir normaldir bunlar. Yataktan kalkinca da içim cekiliyor sanki hemen yuruyemiyorum birkac saniye oldugum yerde kalip sonra yamula yamula yürüyüp açılıyorumSorarsan haber ver, bence kasilmalar basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?