2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Şişlik olabilir hamilelikte canım ama ödem ya da yorgunluktan olur bol su iç ayaklarını dikip uzan iyi gelir , genelde hep havuç suyu okudum ben nette

Anlattığın batma bir hafta önce bendede vardı. Ama geçti cnm..

O da olabilir tabi. Neticede surekli bir aktivite icinde ellerin. Hamile olmasan bile bilek parmak problrmleri yaratir.
hamilelikten önce hafif hafif bsyler vardı kireçlenmemi diyordum hamilelikte uç noktalara ulaştı

El agrısı ve şişlik karpal tünelden mi kaynaklı? Bende de var da malesef.
aynen doktor bunu dedi doğuma kadar çekeceksin sıcak su dedi ama sıcak suyla masajda pek işe yaramıyor o anlık yarıyor sadece

bende de var o sorun cıddı banada agrısından gecelerı ıuyanıyorum kapatamıyorum ellerim sureklı şiş

Benim bazen sag bazen solda oluyor mesela dun 1 saat kadar solda oldu. Boyle 5 dakikada bir ordan sinyal veriyor gibi agri girip cikiyor.

Gunaydin ayak sisligi normal ama el ve yuzde asiri rahatsiz edici sislik olursa doktora soyleyin diyorlar.

Şişme için daha erken diyorlar,yorgunluk,fazla kilo alımı veya beslenme şeklinden kaynaklanıyor.Her öğün maydonoz,bol su ve yürüyüşle ödeme atmalısınız yoksa sizi çok rahatsız eder kalan zamanda tabii birde tuzu bırakın (tuzlu peynir zeytin de dahil) .Bende de oluştu biraz böyle attım ödemi sizde umarım kurtulursunuz:)

Kızlar bu hafta doktora gittiğimde baş geliş pozisyonu almış demişti doktor. Arkadaşlarım daha çok pozisyon değiştirir tekrar makat gelişe dönebilir diyor. Öyle mi biliyor musunuz?
Dönüyor sürekli,benim kontrole gittiğimde baskı yapıyordu rahime,döner pozisyon değiştirir dedi doktor.

maydonozun çok sıkıntılı oldugunu biliyorum düşüklere kadar sebep olabiliyormuş doktorum bana az az salata içinde tüket demişti öyle demet demet yeme demişti ki zaten sevmem maydonoz
bence ülçüye göre tüketilmeli farklı seyler doğurabilir

banada şişmeler cok normal ılk 3 ayda bıle baslayabılır dedı fızık tedavı doktoru
kı benım kılo alımımda cok olmadı

Günaydın. Ya sabah yine kanama ile uyandım yoğundu . Dr a gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım abartısız iki güne bir doktordayiz. Yine de içim rahat etmedi gittim bebiş iyi şükür. Sebebi bulunamıyor stres oluyorum cok..

git cnm bence bi ilk görüş ona göre gidin ne olur ne olmaz

Hamilesin demek canım istedi:₺ bir zamanlar kasık batması gebelik belirtisiydi, batmasını beklerdik, hey gidi günler heyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…