- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.601
Aynen. Yalnızlıkta çok zor. Ben 2 hafta sonra izne ayrılacağım hemen. Yorgunluktan ağlıyorum çok şükür derdim yok ama sanki bi ton derdim var gibi his veriyor yorgunlukkızlar merrhaba. çok halsizim artık. çocuk iş yoruyor beni
Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Onun disinda normalde 1 hafta onde gidiyordu gelisimi. Suan normalin 2 gun gerisinde. Sanirim kan sulandirici yetersiz geldi. Yeni bir test yapti.haftaya cikacak sonucu duruma gore igneyi gunde 2 ye cikaracak. Bebekte yine makat durus pozisyonuna gelmis. Duzelir o onu kafana takma dedi.
Birde idrarda ki lokositlerim azalacagina artmis. Zaten bobreklerime vurmaya başlamıştı agrisi. Monurol sase ve antibiyotik hap verdi. Onlari kullanacagim. Kum da dokuyor olabilirsin dedi. Kultur verdik sonuçlar 3 gun sonra cikacak.
Yani cokta iyi gecmedi sanki randevu bilmiyorum. Moralim bozuldu ister istemez. Yarina toparlarim ama..
Bebegin ters olmasini benim doktorum olumlu buldu zaten. Makat grlis olunca erken dogum riski olmuyormus. Bas gelisde erken dogum riski yaratiyor dedi. Zaten surekli donuyor benimki onda sikinti yok.Benim sıpa da geride 1 hafta filan... ama doktor bu kafaya takılacak bir şey değil dedi. Havuç suyunu kesinlikle denemelisin. bebeğin pozisyonu da dönebilir, dönmese bile sağlıklı olsun da nasıl durursa dursun...
Maydonoz ilk aylarda düşüğe sebep olabiliyormuş ama artık biz atlattığımız için o dönemi, yenebilir hatta ödem için çok iyi olur yazıyordu,tabiiki demet demet değil ama her yemekte bir tutam gibi kullanılabilir.İlk hamileliğimde yemekten ve kilodan kaynaklı ödemlerim olduğu için o durumu biliyorum,son aylarda hiç çekilmeyecek durumlara gelmiştim o yüzden şimdiden bol su,yürüyüş ve ödem attırıcı besinlerle önlem alınabilir diye yazdım tabiiki son söz doktorlarımızın:)maydonozun çok sıkıntılı oldugunu biliyorum düşüklere kadar sebep olabiliyormuş doktorum bana az az salata içinde tüket demişti öyle demet demet yeme demişti ki zaten sevmem maydonoz
bence ülçüye göre tüketilmeli farklı seyler doğurabilir
banada şişmeler cok normal ılk 3 ayda bıle baslayabılır dedı fızık tedavı doktoru
kı benım kılo alımımda cok olmadı
Bizim bir arkadaş da böyleydi. 2 güne bir kanaması oluyordu. İstirahat etti. Ve istirahatin çok işe yaradığını söyledi. Galiba progestan da içti. Şimdi doğumu bekliyor. Gününü tamamladı :)Günaydın. Ya sabah yine kanama ile uyandım yoğundu . Dr a gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım abartısız iki güne bir doktordayiz. Yine de içim rahat etmedi gittim bebiş iyi şükür. Sebebi bulunamıyor stres oluyorum cok..
50 çok kısa. Bebekler 48.52 cm arası doğuyor. 56 bile kısa kalır bence. Yıkayınca falan hafif çekme oluyor ya. Ayaklı tulum olduğu için bir beden büyüğünü almakta fayda var. Tulum olmasa yada ayaksız olsa belki idare ederdi de. Sen bilirsin tabiKızlar ayaklı tulumu 50 cm mi 56 cm başlangıç olanı mı almalıyım, aldım aslında eve gelince fark ettim değiştiricem ona göre?
ben insan evladı olmadığım için hepsini aldım =)kızlar neler aldınız bebeğinize kıyafet dışında?park yatak almayı düşünüyrum ben bunun dışında ana kucağı al diyen var bebek yuvası al diyen var bebek puseti al diyen var kafam karıştı.bazıları da sallanan beşik al diyor
Ben oğlumu hiç sallamadım. Hiç alıştırmadım sallamaya. Alıştıran arkadaşlarım vardı ama sonradan çok şikayet ettiler. Ayaklarımız koptu sallamaktan falan diye.ben sadece ana kucağı aldım. Kendi arabası trevıl sistemdi. Onun anakucağıydı. Bebek arabasında otomobilde falan çok rahat ettim. Pusrtin ne olduğunu bende bilmiyorum. Bebek yuvasını ilk kez duydum. Bilen arkadaşlar fikirlerini söylerkızlar neler aldınız bebeğinize kıyafet dışında?park yatak almayı düşünüyrum ben bunun dışında ana kucağı al diyen var bebek yuvası al diyen var bebek puseti al diyen var kafam karıştı.bazıları da sallanan beşik al diyor
babynest dedikleri varya =) mevlütlerde bebek gösteriliyor içinde o işte =)Ben oğlumu hiç sallamadım. Hiç alıştırmadım sallamaya. Alıştıran arkadaşlarım vardı ama sonradan çok şikayet ettiler. Ayaklarımız koptu sallamaktan falan diye.ben sadece ana kucağı aldım. Kendi arabası trevıl sistemdi. Onun anakucağıydı. Bebek arabasında otomobilde falan çok rahat ettim. Pusrtin ne olduğunu bende bilmiyorum. Bebek yuvasını ilk kez duydum. Bilen arkadaşlar fikirlerini söyler
canım ben hastane cıkısı aldım onun içinde küçük çıktı sonra hep 3-6 aylık tulum aldım ıcıne corap gıydırırm uzun ayaklı alt gıydırırım kasmasın buyuk olsun dedim 5 cm den bsy olmaz benceKızlar ayaklı tulumu 50 cm mi 56 cm başlangıç olanı mı almalıyım, aldım aslında eve gelince fark ettim değiştiricem ona göre?
kızlar neler aldınız bebeğinize kıyafet dışında?park yatak almayı düşünüyrum ben bunun dışında ana kucağı al diyen var bebek yuvası al diyen var bebek puseti al diyen var kafam karıştı.bazıları da sallanan beşik al diyor
Ben dun Baby nest diye bisey aldim, cok gerekli mi bilmiyorum ama hosuma gitti. Bir de jimnastik mati denen cingirakli oyuncakli seylerden aldim.kızlar neler aldınız bebeğinize kıyafet dışında?park yatak almayı düşünüyrum ben bunun dışında ana kucağı al diyen var bebek yuvası al diyen var bebek puseti al diyen var kafam karıştı.bazıları da sallanan beşik al diyor
Canim ben hep 2. saat olcuyorum. 1. yi istemedi. Ama 2. saatin cok iyi bence. Aclik 95 alti olmasi lazim o da iyi, endise etme.günaydın kızlar
bende uzun zamandır şekerini takip edenlerdenim.Hep normal gidiyordu ama bu sabah açlık 94 tokluk 1.saat 143 gördüm.2.saat bir daha ölçtüm 107 çıktı.
Biraz korktum açıkcası.Çokmu yüksek sizce?
Ayyy benim için fuzuli işler. Ablam yaptığında okadar yorulmuştukki 2 saat için günlerce hazırlan kafa yor vs.babynest dedikleri varya =) mevlütlerde bebek gösteriliyor içinde o işte =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?