2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim sıpa da geride 1 hafta filan... ama doktor bu kafaya takılacak bir şey değil dedi. Havuç suyunu kesinlikle denemelisin. bebeğin pozisyonu da dönebilir, dönmese bile sağlıklı olsun da nasıl durursa dursun...

Benim sıpa da geride 1 hafta filan... ama doktor bu kafaya takılacak bir şey değil dedi. Havuç suyunu kesinlikle denemelisin. bebeğin pozisyonu da dönebilir, dönmese bile sağlıklı olsun da nasıl durursa dursun...
Bebegin ters olmasini benim doktorum olumlu buldu zaten. Makat grlis olunca erken dogum riski olmuyormus. Bas gelisde erken dogum riski yaratiyor dedi. Zaten surekli donuyor benimki onda sikinti yok.

Bu geri kalma olayina kafa taktim ama. Bu hafta full su havuc suyu takilcam. Ne kadar protein vitamin varsa dayayacagim kendime. Bakalim haftaya gorecegiz durum ne :)

Maydonoz ilk aylarda düşüğe sebep olabiliyormuş ama artık biz atlattığımız için o dönemi, yenebilir hatta ödem için çok iyi olur yazıyordu,tabiiki demet demet değil ama her yemekte bir tutam gibi kullanılabilir.İlk hamileliğimde yemekten ve kilodan kaynaklı ödemlerim olduğu için o durumu biliyorum,son aylarda hiç çekilmeyecek durumlara gelmiştim o yüzden şimdiden bol su,yürüyüş ve ödem attırıcı besinlerle önlem alınabilir diye yazdım tabiiki son söz doktorlarımızın:)

Bizim bir arkadaş da böyleydi. 2 güne bir kanaması oluyordu. İstirahat etti. Ve istirahatin çok işe yaradığını söyledi. Galiba progestan da içti. Şimdi doğumu bekliyor. Gününü tamamladı :)

kızlar neler aldınız bebeğinize kıyafet dışında?park yatak almayı düşünüyrum ben bunun dışında ana kucağı al diyen var bebek yuvası al diyen var bebek puseti al diyen var kafam karıştı.bazıları da sallanan beşik al diyor

günaydın kızlar
bende uzun zamandır şekerini takip edenlerdenim.Hep normal gidiyordu ama bu sabah açlık 94 tokluk 1.saat 143 gördüm.2.saat bir daha ölçtüm 107 çıktı.
Biraz korktum açıkcası.Çokmu yüksek sizce?

Kızlar ayaklı tulumu 50 cm mi 56 cm başlangıç olanı mı almalıyım, aldım aslında eve gelince fark ettim değiştiricem ona göre?
50 çok kısa. Bebekler 48.52 cm arası doğuyor. 56 bile kısa kalır bence. Yıkayınca falan hafif çekme oluyor ya. Ayaklı tulum olduğu için bir beden büyüğünü almakta fayda var. Tulum olmasa yada ayaksız olsa belki idare ederdi de. Sen bilirsin tabi

ben insan evladı olmadığım için hepsini aldım =)

Ben oğlumu hiç sallamadım. Hiç alıştırmadım sallamaya. Alıştıran arkadaşlarım vardı ama sonradan çok şikayet ettiler. Ayaklarımız koptu sallamaktan falan diye.ben sadece ana kucağı aldım. Kendi arabası trevıl sistemdi. Onun anakucağıydı. Bebek arabasında otomobilde falan çok rahat ettim. Pusrtin ne olduğunu bende bilmiyorum. Bebek yuvasını ilk kez duydum. Bilen arkadaşlar fikirlerini söyler

babynest dedikleri varya =) mevlütlerde bebek gösteriliyor içinde o işte =)

Kızlar ayaklı tulumu 50 cm mi 56 cm başlangıç olanı mı almalıyım, aldım aslında eve gelince fark ettim değiştiricem ona göre?
canım ben hastane cıkısı aldım onun içinde küçük çıktı sonra hep 3-6 aylık tulum aldım ıcıne corap gıydırırm uzun ayaklı alt gıydırırım kasmasın buyuk olsun dedim 5 cm den bsy olmaz bence

canım kıyafet genelde h&m carters koton kids mother care bı de trendyol morhıpodan aldım butıklerden
idil bebe aziz bebe oralardan setler aldım

yatak olarak park yatagı eltım verdı o yatak odasında yanımızda duracxak benım ev ıkı katlı alt katta olacagım ıcın aksama kadar ucuz uygun bı besık yatak gıbı bsy aldık sunny marka tokerden 250 liraydı
anne yanı da guzel oluyor ama bebek hareket etmeye baslayınca yataga gelıyormus onun sanırım bı tarafı cekılıp sonra tam yatak oluyor öyle bsy alabılırsın ama belırlı aydan sonra kullanılmıyor kucuk gelıyor
sallanan bsy almadım cocuk sallanmaay alısırsa normal uyumuyor dedıler sallarsam ayagımda sallarım dıye bı de kayma oluyor sallananlarda dıye

ana kucagı yatak gıbı olan mı su elektornık olanlar mı yatak gıbı olanı alt kata besık alınca almadım ama onu alıp park yatagın ıcıne koyup yatıranlar var
aslında hepsı kişisel tercih sen kendin git bi e bebege falan tek tek incele hangisi mantıgına yatarsa konforlu gelirse evine sana bebegine uygun olacağını al derse onu al derim

Ben dun Baby nest diye bisey aldim, cok gerekli mi bilmiyorum ama hosuma gitti. Bir de jimnastik mati denen cingirakli oyuncakli seylerden aldim.

Canim ben hep 2. saat olcuyorum. 1. yi istemedi. Ama 2. saatin cok iyi bence. Aclik 95 alti olmasi lazim o da iyi, endise etme.

Kızlar tükeniyorum artık ya
2 hafta gelişim geriliği var yine dedi doopler usg istedi hastenin diğer şubesinden , plasenta da ya da bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi başımı duvarlara vurmak istiyorum artık 1 de randevu var doopler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…