- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.521
Canım su azlığı için havuç suyu çok etkili diyorlar umarım işe yarar sende de , 2 günlük gerilik çok önemli bişey değil bence bnm ki 2 hafta geride sağlıklı olsunda 2 gün 2 hafta önemli olmaz inşallah, oğlum 37 haftalıkken dönmüştü doğum pozisyona daha çok dönüyorlar , kum falan da çıkmaz inşallah canım booool su içBilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Onun disinda normalde 1 hafta onde gidiyordu gelisimi. Suan normalin 2 gun gerisinde. Sanirim kan sulandirici yetersiz geldi. Yeni bir test yapti.haftaya cikacak sonucu duruma gore igneyi gunde 2 ye cikaracak. Bebekte yine makat durus pozisyonuna gelmis. Duzelir o onu kafana takma dedi.
Birde idrarda ki lokositlerim azalacagina artmis. Zaten bobreklerime vurmaya başlamıştı agrisi. Monurol sase ve antibiyotik hap verdi. Onlari kullanacagim. Kum da dokuyor olabilirsin dedi. Kultur verdik sonuçlar 3 gun sonra cikacak.
Yani cokta iyi gecmedi sanki randevu bilmiyorum. Moralim bozuldu ister istemez. Yarina toparlarim ama..
Canim geçmiş olsun böbrek olabilir ciddenBilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Onun disinda normalde 1 hafta onde gidiyordu gelisimi. Suan normalin 2 gun gerisinde. Sanirim kan sulandirici yetersiz geldi. Yeni bir test yapti.haftaya cikacak sonucu duruma gore igneyi gunde 2 ye cikaracak. Bebekte yine makat durus pozisyonuna gelmis. Duzelir o onu kafana takma dedi.
Birde idrarda ki lokositlerim azalacagina artmis. Zaten bobreklerime vurmaya başlamıştı agrisi. Monurol sase ve antibiyotik hap verdi. Onlari kullanacagim. Kum da dokuyor olabilirsin dedi. Kultur verdik sonuçlar 3 gun sonra cikacak.
Yani cokta iyi gecmedi sanki randevu bilmiyorum. Moralim bozuldu ister istemez. Yarina toparlarim ama..
Masallah canm ne guzel saglikli beslenebiliyosun kilonda cok guzel insallah bnde alisirim bu beslenmeyeBen hamile olduğumu öğrendiğimdem beri dikkat ediyorum canım şeker yüklemesi ni de o yüzden yapmak istemedim zaten dikkat ediyorum şeker çıksa zaten benim beslendiği m gibi Beslen diyecek doktora dedim ki ben bu kadar dikkat ederken sağlıklı beslenirken şekerli şeyler yemezken şimdi neden boş yere o kadar şeker alayım o da sen bilirsin o zaman yapmayalım dedi. O yüzden 3 kg aldım toplam bakalım tekrar toparlanma m lazım
Canım su azlığı için havuç suyu çok etkili diyorlar umarım işe yarar sende de , 2 günlük gerilik çok önemli bişey değil bence bnm ki 2 hafta geride sağlıklı olsunda 2 gün 2 hafta önemli olmaz inşallah, oğlum 37 haftalıkken dönmüştü doğum pozisyona daha çok dönüyorlar , kum falan da çıkmaz inşallah canım booool su iç
Canim geçmiş olsun böbrek olabilir cidden
Moralini bozma hepsi halledilecek seyler bazen çocuklar öyle gözüküyor sonra atağa geçiyor insallah bir an önce hepsi hallolur
Insallah cikmaz. Zaten ilaca ragmen agrinin azalmamasi bana garip gelmisti. Sanirim yetersiz bir ilacmis.
Normalde 1 hafta onde gidiyordu simdi 2 gun geride. Bu sanirim gelisimi 10 gun geriledi anlamina geliyor. Pihtilasma probleminde gelisim geriligi beklenir zaten dedi. Bu da sanirim kan sulandirici yetersiz demek. Artik bakica duruma gore.
Zaten anca bekleyecegiz artik yapacak bir sey yok. Dogum zamanlari gelsinde bi rahatlayalim :)
Canım selam benim baştan beri suyum hep öyle gidiyor az kaldı bak hiç canını sıkmıyorsun havuç suyu inan çok artırıyor onuda çok abartmamak lazım.o yüzden bol bol su ben günde 3 lt altına hiç düşemiyorum.Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
nemesis canm geçmiş olsun skma canini önemlisi bebek iyi ya sen stres yapma cok şükür caresi olan seyler bunlar Allah dermansz dert vermesin amin
Artik bekleyeceğiz sonuclari.haftaya cikacak.zaten bu bekleme kismi sikinti.Doğru canım 10 gün oluyor iğne nin dozajını yükseltince düzelecekse o da iyi bişey en azından , düzelecekse ben de razıyım 2 iğneye ama doktorum bişey demedi ki neyse vardır bir hikmet herşeyde
Isin komik.kismi o ben zaten normalde de çok su icerim. Hatta bu aralr enfeksiyon muhabbetine nerdeyse 5 litre su iciyorum. Buna ragmen boyle cikmasi garip geldi.Canım selam benim baştan beri suyum hep öyle gidiyor az kaldı bak hiç canını sıkmıyorsun havuç suyu inan çok artırıyor onuda çok abartmamak lazım.o yüzden bol bol su ben günde 3 lt altına hiç düşemiyorum.
Gelişim anlamında da bizde bir hafta hep öndeydik en son gittiğimde gününe gelmişti böyle şeyler oluyor demekki.artık bu kadar zaman geçti yarına toparla tabikide.herşey güzel olacak.
Benimde şükür hareket etti de içim rahatladı canım.Bende az önce düşündüm bugün hiç hareket etmedi diye senin iletiyi okuyunca bir iki pıt dedi. Allahın izniyle iyilerdir inşallah
aynen bende oyle ya gecenin bi yarisi kalkiyorum uykum yok ya sabahin koru yine uykum yok ne yapicaz boyleUyuyamıyorum dön dön uyku yok
Evet aynisi benim de ama alt karinda olunca korkuyorum. Sanirim kasimalarim basladi artikBende batma var gün gün değişiyor bazen solda bazen sağda bazen acayip canim acıyor sancı mi derken geçiyor saniyelik sürüyor
Benimki de öyleydi canım da dün akşam farkettim gün boyunca kıpırdamadı. Gece sabaha kadar uyandım durdum nadiren kılırdadı. Evvelsi gün gece uyutmamıştı bile. Heralde çok yoruldu dün hep dinlendi. Bak sana yazarken de kıpraşıverdiO Nasıl iş benim kız hiç durmuyor,hatta diyorum bazen hiç uyumuyor galiba,doğunca işim iş
Ay bende dün artık isyan ettim zaman gecesinde kucağıma alayım artık diyeZaten anca bekleyecegiz artik yapacak bir sey yok. Dogum zamanlari gelsinde bi rahatlayalim :)
Evet gormustum ama benim tek biyer degil farkli yerlerde agrilar oluyor, ozellikle ayakta durunca ya da oturup kalkarken. Idrar testi her ay yaptiriyorum, bu sanirim kasilma olabilir hafta ici gidip baktiricam.Canım bende yazmıştım denk geldinmi.benimde karnımın sol tarafında boşluğumda ağrım oluyor gittim idrar verdim temiz.seninde olunca normalmi acaba dedim?
Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Ya bu geri ileri olayını ben busene duyuyorum. 5 yıl önce bizde doktorlar geride ileride demiyordu. Bebeklerin gelişimleri çok farklı olabiliyor. Benim oğlumun 2 hafta hiç kilo almayıp sonraki bir hafta 500 gr aldığı oluuordu. Neye göre ileri geri diyorlar. Kilosuna göremi. Bizde 2500 gr doğan bebekte vardı 4500 gr doğan bebekte vardı. Hatta zamanında doğmuşlardı. Şimdi 5 yaşındalar ve ikiside sağlıklı. Bence bu ileri geri olayına takılma. Ağrıların inşallah geçer. Tüm hastalıklar gebeliği bekliyor resmen. Vücut düşmeyegörsünInsallah cikmaz. Zaten ilaca ragmen agrinin azalmamasi bana garip gelmisti. Sanirim yetersiz bir ilacmis.
Normalde 1 hafta onde gidiyordu simdi 2 gun geride. Bu sanirim gelisimi 10 gun geriledi anlamina geliyor. Pihtilasma probleminde gelisim geriligi beklenir zaten dedi. Bu da sanirim kan sulandirici yetersiz demek. Artik bakica duruma gore.
Zaten anca bekleyecegiz artik yapacak bir sey yok. Dogum zamanlari gelsinde bi rahatlayalim :)
Yoo aksine kıllanır. Benim kızımda pek olmadı daha ama oğlumda göbeğimdekiler 1 kökten 2.3 pörtleyenler vardı ve 3 cm e kadar uzayanlar olmuştu. Doğumdan sonra geçiyor allahtanKızlar günaydın
Ben acayip kıllanmaya başladım sanırım hormonlardan anlamadım çenemin altında gıdığımda siyah kıllar çıkmaya başladı
Eşim de geçen senin sırtın kıllanmış dedi hadi ordan dedim
Siyah siyah renkteki erkek sırtında olir ya öyle kıl var bak tutuyorum hisset dedi ana herif tuttukça en bozuldum dün aynadan baktım cidden omu başlarım da erkekler de olur gibi tek tek kıllar var çok sinirim bozuldu normalde o kadar kılsız bi insanımdir ki anlatamam lazere gittiğim de bile doktor gelmeme gerek yok ki kılın yok demişti
Kollarımdan kıllarım çok az vardı o yüzden aldırmıyordum hamilelikte kollarım da ki kıllar arttı ordan hissetmiştim kullandığımı sondan göbeğimde yoktu göbeğim kıllandı ama sırt omuz başı nedir ya erkek gibi
Milletin hamile kalınca kılları dökülür ben erkek gibi kıllandım
Ben de kalkamıyorum. Akşam oğlumu uyuturken sızıp kalıyorum. Dün gündüz dinlenmişim galiba. Oğlumuzla eşim ilgilenmişti. Akşam oğlanla o sızdı kaldı ben biraz kendime vakit ayırmış oldum. Doğumdan sonra 3,5 atacağız eşimle. hele ben. Haftaiçi iki çocukla. Biri meme isteyecek niri oyun diye tutturacak. Uykusuz huniyle dolaşırım artıkaynen bende oyle ya gecenin bi yarisi kalkiyorum uykum yok ya sabahin koru yine uykum yok ne yapicaz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?