- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.641
Hevesin varsa al canım. Pişman olmaBen bu kadar suslu almadim, duz beyaz kilifi da filli. Gerekli mi bilmiyorum yaaa ama almis bulundum :/
Doktorun yorumu ne peki. Oğlumda 2 hafta hiç kilo almayıp 1 haftada 500 gr almıştı. Sanırım 30.35 haftalar arasıydı. Bana doktorum sorun yok demişti10 gün önce 860 gr dı şimdi 900 gr canım çook kötü bilmiyorum bişey olcak bebeğime de korkuyorum
nerden aldın canım?Ben bu kadar suslu almadim, duz beyaz kilifi da filli. Gerekli mi bilmiyorum yaaa ama almis bulundum :/
geçmiş olsun canım hadi gözünüz aydın olsun inşallah.Benimde sormak istediğim 29+0 dayım bugün.Yani 30.hafta içindeyim.32 haftada değilde 37.haftada ayrılmak istiyorum işten 5 hafta iznimi doğum sonrasına aktarmak için Dr'a ne zaman gitmem gerekir ?Kızlar biz de kontrolümüzden çıktık, çok şükür iyiyiz. 1220gr ve 37 cm olmuşuz. Kan uyuşmazlığı iğnemizi yedik, kan sulandırıcı dolayısıyla pıhtılaşma testlerimiz yapıldı. Kısacası popodan parmaktan koldan heryerden delik açıldı
Kabızlık yok canım ya sadece çok sık tekrarlayan sağ kasik ağrısı var. Yatakta dönerken falan da kramp girmiş gibi ağrı oluyorDoktorum bebeğin pozisyonundan olabilir demişti ama bilemiyorum. Bence seninki de geçicidir cnm. Kabızlık var mı?
Kullanıyorum zaten canım kan sulandırıcı ama inşallah düzelir sorun herneyse 10 gün önce 860 grdı şimdi 900 yani bilmiyorum bebeğemi bişey olursa korkuyorum
Heh ışte aynen öyle canimBenim bazen sag bazen solda oluyor mesela dun 1 saat kadar solda oldu. Boyle 5 dakikada bir ordan sinyal veriyor gibi agri girip cikiyor.
Hehe:))) aynen canim ya hamilelik belirtisidir diye kafamizdan agrilar uydururduk simdi az agri olsa kabul etmiyoruz :))Hamilesin demek canım istedi:₺ bir zamanlar kasık batması gebelik belirtisiydi, batmasını beklerdik, hey gidi günler heyyyy
geçmiş olsun canım hadi gözünüz aydın olsun inşallah.Benimde sormak istediğim 29+0 dayım bugün.Yani 30.hafta içindeyim.32 haftada değilde 37.haftada ayrılmak istiyorum işten 5 hafta iznimi doğum sonrasına aktarmak için Dr'a ne zaman gitmem gerekir ?
aynen öyle küçük doğan bebekler daha dirençli oluyor ve daha çabuk toparlanıyorlarGeçen ay apartmandan bir komşumuzun kızı Doğum yaptı, onun da böyleydi. As kilo alıyordu, gelişimi 3 haftaya yakın geriydi. Sürekli yatarak bir hamilelik geçirdi. Nitekim 38.haftada doğdu. Evet minnacık bir bebek ana büyüyor işte.
Sen kendini sakin tut, kaşar peyniri çok tüketolumsuz bir şey duymaya tabi ki tahammülümüz yok ama geçicek ve hepimiz bebeklerimize kavuşacağız Allah ın izniyle.
şimdilik bir sıkıntı yok böyle devam ederse inşallah devam etmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim canım benimTeşekkür ederim canım, darısı herkese.
32. Haftada çalışır raporu alacaksın diye biliyorum. Sonra da dayanabildiği noktaya kadar dayanıp izin raporunu almalısın. Eğer her şey yolunda sıkıntısızsan.ki inşallah öyle olsun, 37+0 da izne ayrılacaksın.
Benim bildiğim böyle ama yine de teyit et tatlım sen.
geçmiş olsun canım hadi gözünüz aydın olsun inşallah.Benimde sormak istediğim 29+0 dayım bugün.Yani 30.hafta içindeyim.32 haftada değilde 37.haftada ayrılmak istiyorum işten 5 hafta iznimi doğum sonrasına aktarmak için Dr'a ne zaman gitmem gerekir ?
Kızlar biz de kontrolümüzden çıktık, çok şükür iyiyiz. 1220gr ve 37 cm olmuşuz. Kan uyuşmazlığı iğnemizi yedik, kan sulandırıcı dolayısıyla pıhtılaşma testlerimiz yapıldı. Kısacası popodan parmaktan koldan heryerden delik açıldı
benimde kontrolüm bu hafta sonuydu acaba haftaya gidipte raporudamı aradan çıkarsam diye düşündüm26.hafta kontrolümde bende doktorumla bu konuyu konuştum. 32.haftada rapor veriyorum dedi, 30.haftada rutin kontrolüm var o zaman tekrar hatırlatıp soracağım bende kendisine..
Canim benim sorun her neyse bulunacak ve önlemi alimacak insallah yüzme kendini.. Sen bebeginin kilosuna odaklanma saglikli dogsun yeter nice bebeler 1 kilonun altinda dogup da yasiyor.. Benim yengem abimin karısının bebegi 8. Ayda 1015 gram imiş. Doktor bir dunya kızmış yengeme nedir bu hal bebek prematüre dogacak falan diye yengemi korkutmus. Sonra yengem doktorun onerdigi beslenmeyi harfiyen uygulamis vitaminler kullanmis ve bebek zamani geldiginde 3800 gram doğmuş. Yani demem o ki simdi zayif bile olsa daha önümüzde 3 ay var en az 2.5 kg olur son zamanlarda cok hizlanacak kilolari.. Uzulme sen ve diger bebeklerden vok da geri degil gelisimi arada ucurumlar yok. Toparlanilacak bir durum benceKızlar tükeniyorum artık ya
2 hafta gelişim geriliği var yine dedi doopler usg istedi hastenin diğer şubesinden , plasenta da ya da bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi başımı duvarlara vurmak istiyorum artık1 de randevu var doopler için
ben insan evladı olmadığım için hepsini aldım =)
gökececim canım inann içini ferah tut sonradan atağa geçebiliyorlar sende minyondan ilk bebişinde minyonsa minyon olabilir bunda sakınca yok doğduktan sonra gelişimi önemliKızlar tükeniyorum artık ya
2 hafta gelişim geriliği var yine dedi doopler usg istedi hastenin diğer şubesinden , plasenta da ya da bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi başımı duvarlara vurmak istiyorum artık1 de randevu var doopler için
geçmiş olsun canım bende soracagım bu kan uyusmazlıgı olayını devlette yaptıg-rdıgım testı bı gotureyımKızlar biz de kontrolümüzden çıktık, çok şükür iyiyiz. 1220gr ve 37 cm olmuşuz. Kan uyuşmazlığı iğnemizi yedik, kan sulandırıcı dolayısıyla pıhtılaşma testlerimiz yapıldı. Kısacası popodan parmaktan koldan heryerden delik açıldı
canım ben sordum 32.+8 da gıtmek zorunda degılmısız 32+5 e kadar yolu varmıs ama ona göre 37+ 5 kadar calısıyorsungeçmiş olsun canım hadi gözünüz aydın olsun inşallah.Benimde sormak istediğim 29+0 dayım bugün.Yani 30.hafta içindeyim.32 haftada değilde 37.haftada ayrılmak istiyorum işten 5 hafta iznimi doğum sonrasına aktarmak için Dr'a ne zaman gitmem gerekir ?
ooo o zaman daha çokmuş bana 29+0 olunca 30.hafta diye geçiyorya ondan karıştı benim kafamYıktım beni yine
gökececim canım inann içini ferah tut sonradan atağa geçebiliyorlar sende minyondan ilk bebişinde minyonsa minyon olabilir bunda sakınca yok doğduktan sonra gelişimi önemli
senin doktor mu fazla pinpirikli acaba baska doktora da mı sanıssan bi
soda kaşar peynir et ye bol bol
geçmiş olsun canım bende soracagım bu kan uyusmazlıgı olayını devlette yaptıg-rdıgım testı bı gotureyım
canım ben sordum 32.+8 da gıtmek zorunda degılmısız 32+5 e kadar yolu varmıs ama ona göre 37+ 5 kadar calısıyorsun
32 haftanın içinde olman yeterliymiş
ben 5 gün daha maasım yatsın dıye 32+ 5 de gıdecegım
benimde kontrolüm bu hafta sonuydu acaba haftaya gidipte raporudamı aradan çıkarsam diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?