2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
geçmiş olsun canım hadi gözünüz aydın olsun inşallah.Benimde sormak istediğim 29+0 dayım bugün.Yani 30.hafta içindeyim.32 haftada değilde 37.haftada ayrılmak istiyorum işten 5 hafta iznimi doğum sonrasına aktarmak için Dr'a ne zaman gitmem gerekir ?

Kullanıyorum zaten canım kan sulandırıcı ama inşallah düzelir sorun herneyse 10 gün önce 860 grdı şimdi 900 yani bilmiyorum bebeğemi bişey olursa korkuyorum

Geçen ay apartmandan bir komşumuzun kızı Doğum yaptı, onun da böyleydi. As kilo alıyordu, gelişimi 3 haftaya yakın geriydi. Sürekli yatarak bir hamilelik geçirdi. Nitekim 38.haftada doğdu. Evet minnacık bir bebek ana büyüyor işte.
Sen kendini sakin tut, kaşar peyniri çok tüket olumsuz bir şey duymaya tabi ki tahammülümüz yok ama geçicek ve hepimiz bebeklerimize kavuşacağız Allah ın izniyle.

Teşekkür ederim canım, darısı herkese.
32. Haftada çalışır raporu alacaksın diye biliyorum. Sonra da dayanabildiği noktaya kadar dayanıp izin raporunu almalısın. Eğer her şey yolunda sıkıntısızsan.ki inşallah öyle olsun, 37+0 da izne ayrılacaksın.
Benim bildiğim böyle ama yine de teyit et tatlım sen.

aynen öyle küçük doğan bebekler daha dirençli oluyor ve daha çabuk toparlanıyorlar

şimdilik bir sıkıntı yok böyle devam ederse inşallah devam etmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim canım benim

26.hafta kontrolümde bende doktorumla bu konuyu konuştum. 32.haftada rapor veriyorum dedi, 30.haftada rutin kontrolüm var o zaman tekrar hatırlatıp soracağım bende kendisine..

maşallah ne güzel. kaçıncı haftadasınız?

26.hafta kontrolümde bende doktorumla bu konuyu konuştum. 32.haftada rapor veriyorum dedi, 30.haftada rutin kontrolüm var o zaman tekrar hatırlatıp soracağım bende kendisine..
benimde kontrolüm bu hafta sonuydu acaba haftaya gidipte raporudamı aradan çıkarsam diye düşündüm

Canim benim sorun her neyse bulunacak ve önlemi alimacak insallah yüzme kendini.. Sen bebeginin kilosuna odaklanma saglikli dogsun yeter nice bebeler 1 kilonun altinda dogup da yasiyor.. Benim yengem abimin karısının bebegi 8. Ayda 1015 gram imiş. Doktor bir dunya kızmış yengeme nedir bu hal bebek prematüre dogacak falan diye yengemi korkutmus. Sonra yengem doktorun onerdigi beslenmeyi harfiyen uygulamis vitaminler kullanmis ve bebek zamani geldiginde 3800 gram doğmuş. Yani demem o ki simdi zayif bile olsa daha önümüzde 3 ay var en az 2.5 kg olur son zamanlarda cok hizlanacak kilolari.. Uzulme sen ve diger bebeklerden vok da geri degil gelisimi arada ucurumlar yok. Toparlanilacak bir durum bence

ben insan evladı olmadığım için hepsini aldım =)
Yıktım beni yine

gökececim canım inann içini ferah tut sonradan atağa geçebiliyorlar sende minyondan ilk bebişinde minyonsa minyon olabilir bunda sakınca yok doğduktan sonra gelişimi önemli
senin doktor mu fazla pinpirikli acaba baska doktora da mı sanıssan bi
soda kaşar peynir et ye bol bol

geçmiş olsun canım bende soracagım bu kan uyusmazlıgı olayını devlette yaptıg-rdıgım testı bı gotureyım

canım ben sordum 32.+8 da gıtmek zorunda degılmısız 32+5 e kadar yolu varmıs ama ona göre 37+ 5 kadar calısıyorsun
32 haftanın içinde olman yeterliymiş
ben 5 gün daha maasım yatsın dıye 32+ 5 de gıdecegım

ooo o zaman daha çokmuş bana 29+0 olunca 30.hafta diye geçiyorya ondan karıştı benim kafam

kızlar bu damarlardaki akıma detaylıda zaten bakıyorlar diye biliyorum.Benim perinatalog kan akışı iyi demişti o zaman şimdi en son bende gittiğimde 15 günde 90 gr alınca çok takılmıştım bu konuya.
Bu damarlar sonradan akımı yavaşlıyabiliyormu?değişirmi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…