- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.681
cnm bi görün için rahat etsin istersenkızlar benim geçenlerde kahve lekelenmem olmuştu üzüntüden olmuştur diye eşime dememiştim ufacık zeytin çekirdeği kadar
o zaman doktora gıdınce bebek iyi demişti o yuzden söylemek istemedim zaten iyimiş diye
dün de ufak ufak oldu doktora yazdım kesin gelin dedi
ama anlamadım akıntı sanırım bilemedim
gayet iyiym bebegım hareketli gittiğimde de bebek yi erken dogum riski vs yok demişti
üşütmüş olabilirim ya da temizlik yaptım cuma ondan olabilir diye düşündüm
gitsem mi ki bilemedim
Kiz doktorun kesin gel demis neyi bekliyorsun. Hemen git.kızlar benim geçenlerde kahve lekelenmem olmuştu üzüntüden olmuştur diye eşime dememiştim ufacık zeytin çekirdeği kadar
o zaman doktora gıdınce bebek iyi demişti o yuzden söylemek istemedim zaten iyimiş diye
dün de ufak ufak oldu doktora yazdım kesin gelin dedi
ama anlamadım akıntı sanırım bilemedim
gayet iyiym bebegım hareketli gittiğimde de bebek yi erken dogum riski vs yok demişti
üşütmüş olabilirim ya da temizlik yaptım cuma ondan olabilir diye düşündüm
gitsem mi ki bilemedim
Canım kolay gelsin temizlik maddesi neler kullanıyorsun
Ne kadar temizlik malzemesi varsa kullanıyorum canım
Bence en onemlisi sakin olman aynı seyi yengeme de dediler beslenmesine dikkat etti düzeldi ve 3 gun oncede doğum yaptı bu kadar stresle kendinede bebisede zarar verirsin bolca dua et ve eğer diyet felan uyguluyosan dr gorus beslenmeni şekillendir.Kızlar tükeniyorum artık ya
2 hafta gelişim geriliği var yine dedi doopler usg istedi hastenin diğer şubesinden , plasenta da ya da bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi başımı duvarlara vurmak istiyorum artık1 de randevu var doopler için
Babynesti ben anne yani beşigin içine yatak olarak kullanicam beşiğe yatak almadım babynest daha rahat oluyo demişlerdi. K Kaan-mervebu gerçekten gerekli mi acaba?
Korkma stres yapma sakin ol senin şekerin var hayırlisiyla hersey iyi olacakKizlar bugun bnmde konturolum var banada dua edin bu aralar icimde korkular var
Maşallah sübhanallah kuzucuga adaş olacakmiyiz karar verdiniz mi?Kızlar biz de kontrolümüzden çıktık, çok şükür iyiyiz. 1220gr ve 37 cm olmuşuz. Kan uyuşmazlığı iğnemizi yedik, kan sulandırıcı dolayısıyla pıhtılaşma testlerimiz yapıldı. Kısacası popodan parmaktan koldan heryerden delik açıldı
Allah kolaylik versin canimGünaydın kızlaar
Yarın kayınvalidemler gelicek bugün beni koca bi temizlik bekliyor
Cnm bi yanlışı var doktorun. 37+0 da gebe izne ayrılır. Daha fazla çalışamaz. İster 32+6 da alsın isyer 32+0 da alsın çalışabiliri32+8 yazmısım pardon 32+0 da almak zorunda değilmişiz
32, haftanın içinde olmak yetiyormuş atıyorum 32+4 de aldınız 37+4 e kadar calısabılır raporunuz oluyor
diyelim ki çalışabilir raporu aldınız ama dayanamıyorsunuz o arada izne cıkabilirsiniz
temizlik sirkesi kullanabilirsin hem kokusu yok o kadar hemde daha sağlıklıArkadaşlar hayırlı günler temizlik için hangi temizlik maddelerini kullanıyorsunuz ben aspirin kullanıyorum birazdaha kokusu falan hafif diye ama oda nefesimi tıkıyor gibi geliyor sadece suylada temizlenmiyor hiç biyer napıcağımı şaşirdım
evet benimde aklımı kurcalayan buydu yani senin anlattığın gibi anlamıştım bende.31.haftanın içindeyken zaten 31 bitmiş 32 ye girmiş oluyoruz o zaman alınması gerekiyor diye biliyordumAynen, doktora tavsiyesi değildir umarım , çalıştığın kuruma sorman lazım. Ben çok okudum bu kanaate vardım. Erken alabilirsin ama 32+1 bile olmamalı diyor. Çünkü sen artık 32 . İyi bitirmiş oluyorsun. Artık 33 içindesin anlamına geliyor. 32.içinde demek 31+lı zaman demek.
bu mu gerekiszAyyy benim için fuzuli işler. Ablam yaptığında okadar yorulmuştukki 2 saat için günlerce hazırlan kafa yor vs.
bende düz beyaz istiyorum eğer alırsam ama ya pembe ya mavi yapmışlar hep:/Ben bu kadar suslu almadim, duz beyaz kilifi da filli. Gerekli mi bilmiyorum yaaa ama almis bulundum :/
bu mu gerekisz
:/[/
Daha önce sana söylediğim gibi al alma gerekli gereksiz diyem. Hevesin varsa alırsın canım.
Ama millete bebek göstermek için vs demiş arkadaş. Bu benim için çok gereksiz. İşim olmaz.
Ama başka bir arkadaş yatak niyetine kullanmak için aldım. Yataktan daha kullanışlı oluyor demiş. Mantıklı bence
cnm bi görün için rahat etsin istersen
Gidicem 15.30 daKiz doktorun kesin gel demis neyi bekliyorsun. Hemen git.
valla cnm oyle dedıCnm bi yanlışı var doktorun. 37+0 da gebe izne ayrılır. Daha fazla çalışamaz. İster 32+6 da alsın isyer 32+0 da alsın çalışabiliri
plasentanda ne varmışki canım?sen beslenmene dikkat et bence zamanla düzelicek bak gör.Arkadaşlar doktoruma doopler sonuçlarımı gösterdim eve geldim..
Öncelikle herhangi bir sorun çıkmadı fakat doktorum plasentadan kaynaklamdığına inanıyor , her hafta kontrole gidicem ve ara açılmaya devam ederse bebeğin içerde durmasının hiç bir faydası yok hatta zararı var erken alırız dedi yapabileceğim tek şey beklemek ve sağlıklı beslenmeye devam etmek artık
Canım geçmiş olsun çok , bence iyice araştır bebeğe kilo yapacak besinler neymiş onlardan bol bol ye. Vitaminleri düzenli kullan inşallah fark kapanır. Stres yapmamaya çalış ayrıca. Dua et her şey güzel olur.Arkadaşlar doktoruma doopler sonuçlarımı gösterdim eve geldim..
Öncelikle herhangi bir sorun çıkmadı fakat doktorum plasentadan kaynaklamdığına inanıyor , her hafta kontrole gidicem ve ara açılmaya devam ederse bebeğin içerde durmasının hiç bir faydası yok hatta zararı var erken alırız dedi yapabileceğim tek şey beklemek ve sağlıklı beslenmeye devam etmek artık
Ama 32+4 35. Haftanın içine girmiş oluyor sonuçta doğum 40+ bir seyde değil ki anormal bir durum olmazsa en geç 40+0 olarak hesaplanıyor32+8 yazmısım pardon 32+0 da almak zorunda değilmişiz
32, haftanın içinde olmak yetiyormuş atıyorum 32+4 de aldınız 37+4 e kadar calısabılır raporunuz oluyor
diyelim ki çalışabilir raporu aldınız ama dayanamıyorsunuz o arada izne cıkabilirsiniz
Ultrason da bir şey çıkmadı ama doktorum öyle dedi beslenemiyor içerde dediplasentanda ne varmışki canım?sen beslenmene dikkat et bence zamanla düzelicek bak gör.
Geçmiş olsun ben yeni gördum. Hic meraklanma artık haftası gayet güzel. Sağlıkla doğsun ne zmaansa vakti.Hepinize desteğiniz için tek tek çok teşekkür ederim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?