2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm bi görün için rahat etsin istersen

Kiz doktorun kesin gel demis neyi bekliyorsun. Hemen git.

Bence en onemlisi sakin olman aynı seyi yengeme de dediler beslenmesine dikkat etti düzeldi ve 3 gun oncede doğum yaptı bu kadar stresle kendinede bebisede zarar verirsin bolca dua et ve eğer diyet felan uyguluyosan dr gorus beslenmeni şekillendir.

bu gerçekten gerekli mi acaba?
Babynesti ben anne yani beşigin içine yatak olarak kullanicam beşiğe yatak almadım babynest daha rahat oluyo demişlerdi. K Kaan-merve

Kizlar bugun bnmde konturolum var banada dua edin bu aralar icimde korkular var
Korkma stres yapma sakin ol senin şekerin var hayırlisiyla hersey iyi olacak

Maşallah sübhanallah kuzucuga adaş olacakmiyiz karar verdiniz mi?

Günaydın kızlaar
Yarın kayınvalidemler gelicek bugün beni koca bi temizlik bekliyor
Allah kolaylik versin canim

Cnm bi yanlışı var doktorun. 37+0 da gebe izne ayrılır. Daha fazla çalışamaz. İster 32+6 da alsın isyer 32+0 da alsın çalışabiliri

Aynen, doktora tavsiyesi değildir umarım , çalıştığın kuruma sorman lazım. Ben çok okudum bu kanaate vardım. Erken alabilirsin ama 32+1 bile olmamalı diyor. Çünkü sen artık 32 . İyi bitirmiş oluyorsun. Artık 33 içindesin anlamına geliyor. 32.içinde demek 31+lı zaman demek.

temizlik sirkesi kullanabilirsin hem kokusu yok o kadar hemde daha sağlıklı

Ben oğlumda 31+ 4 falan aldım gibi kalmış aklımdz ama emin değilim. Çünkü 32 dolduğu gün ayrılmıştım izne.

evet benimde aklımı kurcalayan buydu yani senin anlattığın gibi anlamıştım bende.31.haftanın içindeyken zaten 31 bitmiş 32 ye girmiş oluyoruz o zaman alınması gerekiyor diye biliyordum

cnm bi görün için rahat etsin istersen

Kiz doktorun kesin gel demis neyi bekliyorsun. Hemen git.
Gidicem 15.30 da
esım cok panık ve bu benı gerıyor ısden ızın alma sıkıntı oyle olunca eısm ıyıce gerıyor benı valla soylemeyım daha ıyı oluyorum bazen

Cnm bi yanlışı var doktorun. 37+0 da gebe izne ayrılır. Daha fazla çalışamaz. İster 32+6 da alsın isyer 32+0 da alsın çalışabiliri
valla cnm oyle dedı
bı arkadasımda ssk da calısıyor oda 32+0 da gıtmıs onun dotoru da 3 4 gun sonra gel kı gec cıkarsın ıyısın zaten demıs oda pzartesı gıtmıstı cuma almıs tekrardan gıdıp anlamadım ben bu ısı
32+..... bsyler yazmıyormus 32 . hafta yazıuyormus raporda

Arkadaşlar doktoruma doopler sonuçlarımı gösterdim eve geldim..
Öncelikle herhangi bir sorun çıkmadı fakat doktorum plasentadan kaynaklamdığına inanıyor , her hafta kontrole gidicem ve ara açılmaya devam ederse bebeğin içerde durmasının hiç bir faydası yok hatta zararı var erken alırız dedi yapabileceğim tek şey beklemek ve sağlıklı beslenmeye devam etmek artık

plasentanda ne varmışki canım?sen beslenmene dikkat et bence zamanla düzelicek bak gör.

Canım geçmiş olsun çok , bence iyice araştır bebeğe kilo yapacak besinler neymiş onlardan bol bol ye. Vitaminleri düzenli kullan inşallah fark kapanır. Stres yapmamaya çalış ayrıca. Dua et her şey güzel olur.

Ama 32+4 35. Haftanın içine girmiş oluyor sonuçta doğum 40+ bir seyde değil ki anormal bir durum olmazsa en geç 40+0 olarak hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…