2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kontrole gidecem o zaman ben normal tarihinde rapor için ayrıca gideceğim anladım canım teşekkür ederim.

Evet canım, ben normalde şuanda 4 hf bir gidiyorum. 26.haftada gittim 30da tekrar kontolüm var.
30.haftada doktor 32 gel rapor verelim 34.rutin kontrole gel diyebilir diye düşünüyorum.
bazı arkadaşlar nst 32.haftada çağırmaya başlıyor demişler, bende önümüzdeki haftalarda öğrenicem kısmet olursa, doktorum henüz birşey demedi nst yada 2hf bir kontol durumu ile ilgili.

kan dolaşımı yavaşsa zaten ödem yapıyor canım ben yaşadım bu 21.haftada sol ayak bileğimden başlayıp parmaklarıma kadar davul gibi oldu ayağım o zaman bakıldı kan dolaşımı çok yavaş dendi varis çorabı kullanıyorum 21.haftadan buyana baya rahatlattı beni ayrıca günde 3lt az su içmiyorum.Doğuma bile varis çorabıyla giricem kan dolaşımı yavaş olduğundan damarlar çok doluymuş patlama yapabilirmiş doğum baskısında detaylı araştırın derim ben kalp damar uzmanınada gözüktüm son karar varis çorabı oldu.

Bende de ayni sorun var canim. Bebegin gelisimi 1 hafta onden giderken 2 gun geriye dustu. 9 gunluk bir gerileme var yani. Belki lan sulandirici yetersiz geliyordur. Banada pihtilasma testi yaptilar sonuca gore igneyi 2 ye cikaracak. Ben en son gittigimde 810 gramdi. 1 kilo olmus 20 gunde. Belki de bu donemlerde olan birseydir.

Ben hep cocugumun bir kardesi olsun istiyordum ama artik 2.ye cesaretim kalmadi. O yuzden bunda ne hevesim varsa alacagim artik. Sonrasi nasip kismet..

Arkadaşlar hayırlı günler temizlik için hangi temizlik maddelerini kullanıyorsunuz ben aspirin kullanıyorum birazdaha kokusu falan hafif diye ama oda nefesimi tıkıyor gibi geliyor sadece suylada temizlenmiyor hiç biyer napıcağımı şaşirdım

Ailem stres ben stres eşim stres herkes gözümün içine bakıyor kimseyi üzmeye hakkım yok
Canım sanki senin elinde olan bir şey mi sakın nöyle düşünme hangi anne ister sorun çıkmasını üzme kendini lütfen bir çaresi vardır elbet belki iğneni çoğaltırlar günde 2 ye filan çıkarırlar

Bende tekrar hareketlerin başlamasını bekliyorum panik olmayım diuorum bakalım inşallah bir an önce düzelir en azından kalp atışını duydum bugün ama çok tuhaf hareketleri çok az ve derinden

37. Haftaya kadar çalışmayacakmısın canın sen 32+5 mi 31+5 mi

Şişlik olabilir hamilelikte canım ama ödem ya da yorgunluktan olur bol su iç ayaklarını dikip uzan iyi gelir , genelde hep havuç suyu okudum ben nette

Su iyi geliyormus diyorlar evet. Yurumeye vakit bulursam harekette etmem lazim. Havuc suyu iceyim bende:))

Gunaydin ayak sisligi normal ama el ve yuzde asiri rahatsiz edici sislik olursa doktora soyleyin diyorlar.

Haftaya gidicem doktora bahsedeyim bi olmadi erken gibi geldi banada yada bilmiyorum yapisalmi

Ya aslinda hamileleigimin basindan beri asiri tuz tuketmiyorum. 7 kilo aldim cokda alamamaya calistim. Hamur isi bu aralar cnm cok istiyor biraz fazla kacirdim. Nefes nefese de kaliyorum zaten onunla bir ilgigsi olabilir belki birde tabi hareket te edemiyorum bayadir.

Evet test yapti bana.kan sulandirici igneyi yaptiktan tam 4 saat sonra kan verdim. Sonuca gore igneyi cogaltacak.

32+8 yazmısım pardon 32+0 da almak zorunda değilmişiz
32, haftanın içinde olmak yetiyormuş atıyorum 32+4 de aldınız 37+4 e kadar calısabılır raporunuz oluyor
diyelim ki çalışabilir raporu aldınız ama dayanamıyorsunuz o arada izne cıkabilirsiniz

kızlar benim geçenlerde kahve lekelenmem olmuştu üzüntüden olmuştur diye eşime dememiştim ufacık zeytin çekirdeği kadar
o zaman doktora gıdınce bebek iyi demişti o yuzden söylemek istemedim zaten iyimiş diye
dün de ufak ufak oldu doktora yazdım kesin gelin dedi
ama anlamadım akıntı sanırım bilemedim
gayet iyiym bebegım hareketli gittiğimde de bebek yi erken dogum riski vs yok demişti
üşütmüş olabilirim ya da temizlik yaptım cuma ondan olabilir diye düşündüm
gitsem mi ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…