- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.661
kontrole gidecem o zaman ben normal tarihinde rapor için ayrıca gideceğim anladım canım teşekkür ederim.haftasına girmeden raporu alamıyorsun galiba canım, olmazsa drla telefonda görüşür o haftada gider sadece raporunu alırsın
canım benimde en son 15 günde 90 gr almıştı.bende o günden beri düşünür oldum.860 gr dı , 900 olmuş 10 günde hiç iyi değil , bişey mi olcak bebeğime diye korkuyorum
kontrole gidecem o zaman ben normal tarihinde rapor için ayrıca gideceğim anladım canım teşekkür ederim.
kan dolaşımı yavaşsa zaten ödem yapıyor canım ben yaşadım bu 21.haftada sol ayak bileğimden başlayıp parmaklarıma kadar davul gibi oldu ayağım o zaman bakıldı kan dolaşımı çok yavaş dendi varis çorabı kullanıyorum 21.haftadan buyana baya rahatlattı beni ayrıca günde 3lt az su içmiyorum.Doğuma bile varis çorabıyla giricem kan dolaşımı yavaş olduğundan damarlar çok doluymuş patlama yapabilirmiş doğum baskısında detaylı araştırın derim ben kalp damar uzmanınada gözüktüm son karar varis çorabı oldu.kızlar bu damarlardaki akıma detaylıda zaten bakıyorlar diye biliyorum.Benim perinatalog kan akışı iyi demişti o zaman şimdi en son bende gittiğimde 15 günde 90 gr alınca çok takılmıştım bu konuya.
Bu damarlar sonradan akımı yavaşlıyabiliyormu?değişirmi yani?
Kızlar tükeniyorum artık ya
2 hafta gelişim geriliği var yine dedi doopler usg istedi hastenin diğer şubesinden , plasenta da ya da bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi başımı duvarlara vurmak istiyorum artık1 de randevu var doopler için
Yıktım beni yine
gökececim canım inann içini ferah tut sonradan atağa geçebiliyorlar sende minyondan ilk bebişinde minyonsa minyon olabilir bunda sakınca yok doğduktan sonra gelişimi önemli
senin doktor mu fazla pinpirikli acaba baska doktora da mı sanıssan bi
soda kaşar peynir et ye bol bol
geçmiş olsun canım bende soracagım bu kan uyusmazlıgı olayını devlette yaptıg-rdıgım testı bı gotureyım
canım ben sordum 32.+8 da gıtmek zorunda degılmısız 32+5 e kadar yolu varmıs ama ona göre 37+ 5 kadar calısıyorsun
32 haftanın içinde olman yeterliymiş
ben 5 gün daha maasım yatsın dıye 32+ 5 de gıdecegım
Bende de ayni sorun var canim. Bebegin gelisimi 1 hafta onden giderken 2 gun geriye dustu. 9 gunluk bir gerileme var yani. Belki lan sulandirici yetersiz geliyordur. Banada pihtilasma testi yaptilar sonuca gore igneyi 2 ye cikaracak. Ben en son gittigimde 810 gramdi. 1 kilo olmus 20 gunde. Belki de bu donemlerde olan birseydir.
bu sorunun çözümü nedir peki?iğneyimi çoğaltıyorlar.hiç bilmediğim için soruyorum bende bu konuda korkar oldum en son kontrolden sonra.
maşallah ne güzel. kaçıncı haftadasınız?
Bence çok gereksiz ama biz de Mevlüt yok o yüzden belki bana gereksiz geliyordurbu gerçekten gerekli mi acaba?
Canım sanki senin elinde olan bir şey mi sakın nöyle düşünme hangi anne ister sorun çıkmasını üzme kendini lütfen bir çaresi vardır elbet belki iğneni çoğaltırlar günde 2 ye filan çıkarırlarAilem stres ben stres eşim stres herkes gözümün içine bakıyor kimseyi üzmeye hakkım yok
Bende tekrar hareketlerin başlamasını bekliyorum panik olmayım diuorum bakalım inşallah bir an önce düzelir en azından kalp atışını duydum bugün ama çok tuhaf hareketleri çok az ve derindenSağlık ocağında benim de zor duyulmuştu. Belki hemşirelrden kaynaklıdır belki de makinelerden. Benim haftasonu çok çok az kıpırdadı. Cuma günü deli gibi tepiniyordu gece gündüz. Bugün gene başladı. Sanırım dinlenince oda dinlenmrye çekiliyo
37. Haftaya kadar çalışmayacakmısın canın sen 32+5 mi 31+5 miYıktım beni yine
gökececim canım inann içini ferah tut sonradan atağa geçebiliyorlar sende minyondan ilk bebişinde minyonsa minyon olabilir bunda sakınca yok doğduktan sonra gelişimi önemli
senin doktor mu fazla pinpirikli acaba baska doktora da mı sanıssan bi
soda kaşar peynir et ye bol bol
geçmiş olsun canım bende soracagım bu kan uyusmazlıgı olayını devlette yaptıg-rdıgım testı bı gotureyım
canım ben sordum 32.+8 da gıtmek zorunda degılmısız 32+5 e kadar yolu varmıs ama ona göre 37+ 5 kadar calısıyorsun
Şişlik olabilir hamilelikte canım ama ödem ya da yorgunluktan olur bol su iç ayaklarını dikip uzan iyi gelir , genelde hep havuç suyu okudum ben nette
Gunaydin ayak sisligi normal ama el ve yuzde asiri rahatsiz edici sislik olursa doktora soyleyin diyorlar.
Şişme için daha erken diyorlar,yorgunluk,fazla kilo alımı veya beslenme şeklinden kaynaklanıyor.Her öğün maydonoz,bol su ve yürüyüşle ödeme atmalısınız yoksa sizi çok rahatsız eder kalan zamanda tabii birde tuzu bırakın (tuzlu peynir zeytin de dahil) .Bende de oluştu biraz böyle attım ödemi sizde umarım kurtulursunuz:)
Evet bende böyle biliyorum 32+0 olduğunda en geç almış olmalıyızKime sordun acep? , ben de 32+o da almak zorundasın diye okudum forumlarda. Çünkü 32 de zorunlu ayrılış var. Sen çalışırım diye rapor almak zorundasın. Nasıl ki 37+o da ayrılış zorunlu gibiyse.
Günaydın kızlaar
Yarın kayınvalidemler gelicek bugün beni koca bi temizlik bekliyor
32+8 yazmısım pardon 32+0 da almak zorunda değilmişizcanım ben sordum 32.+8 da gıtmek zorunda degılmısız 32+5 e kadar yolu varmıs ama ona göre 37+ 5 kadar calısıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?