2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bende sağlık ocağına gittim açlık kan şekeri ölçtür mek için kan verdim hemşire kalp atışını dinleyelim dedi doppler mi ne Varya onunla zorla buldu kalp atışını Zaten iki gündür çok tuhaf duruyor bebek hareketleri derinden derinden hissediyorum normalde göbeğim inip kalkar döndü mü acaba makat mı duruyor anlamayamsdım

Geçmiş olsun canım. Bu gelişim geriliği sadece kilosundan dolayıysa bana saçma gelmeye başladı. 4 kilo değil de 3 kilo doğsun yada 3 kilo değil 2.5 kilo doğsun. Gerçekten mantığım almıyor bu işe

geçmiş olsun canım .çoğu kişide görülmeye başladı belkide bebişlerimiz minnaktır bende en son gittiğimde çok almamıştı bir hafta öndeyken geri gelmişti.
Genede son halinden kilo almışmı?bir de ne yapılması gerekiyor acaba belki sanada iğne verirler.
inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle.

Sağlık ocağında benim de zor duyulmuştu. Belki hemşirelrden kaynaklıdır belki de makinelerden. Benim haftasonu çok çok az kıpırdadı. Cuma günü deli gibi tepiniyordu gece gündüz. Bugün gene başladı. Sanırım dinlenince oda dinlenmrye çekiliyo

Ailem stres ben stres eşim stres herkes gözümün içine bakıyor kimseyi üzmeye hakkım yok
Canm bnm geçmiş olsun uzme kendini insallah guzel sonuclar alirsin Allah sag salim kucagmiza almayi nasip etsin cok az zaman kaldi cabuk gecsede bu gunler alsak artik kucagmiza

860 gr dı , 900 olmuş 10 günde hiç iyi değil , bişey mi olcak bebeğime diye korkuyorum

10 gün önce 860 gr dı şimdi 900 gr canım çook kötü bilmiyorum bişey olcak bebeğime de korkuyorum

Hersey iyi ciksin insallah, guzel haberlerini bekliyoruz.

İğne kullanıyorum ben zaten canım bu arada

Canım sakin tutmaya çalış kendini, bazı bebekler daha ufak da olabilir. Gerçekten kan akışında sıkıntı varsa kan sulandırıcı verebilirler sana da. Benim en başta sağ damarda direnç vardı hatırlarsan ve kan akışı azdı ama kan sulandırıcıyı kesmeyip düzene girmesini beklediler.

Kullanıyorum zaten canım kan sulandırıcı ama inşallah düzelir sorun herneyse 10 gün önce 860 grdı şimdi 900 yani bilmiyorum bebeğemi bişey olursa korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…