- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.701
Öyle yapıcam canım dikkat etmeye devam edicem inşallah herşey güzel olurCanım geçmiş olsun çok , bence iyice araştır bebeğe kilo yapacak besinler neymiş onlardan bol bol ye. Vitaminleri düzenli kullan inşallah fark kapanır. Stres yapmamaya çalış ayrıca. Dua et her şey güzel olur.
Sen beslenmene dikkat ediyorsundur canım ama doktora da sorsaydin ne yemem lazım filan diye iyice bir araştırUltrason da bir şey çıkmadı ama doktorum öyle dedi beslenemiyor içerde dedi
İnşallah canım umarım 35 e kadar en azından dayanırızGeçmiş olsun ben yeni gördum. Hic meraklanma artık haftası gayet güzel. Sağlıkla doğsun ne zmaansa vakti.
Sordum canım tabi ki aynı şeyleri söylüyor ama sen ne kadar yesen de bebek beslenemeyebiliyor diyor , et süt yumurta tavsiye etti onlarla besleniyorum ben deSen beslenmene dikkat ediyorsundur canım ama doktora da sorsaydin ne yemem lazım filan diye iyice bir araştır
iyide sen kan sulandırıcı kullanmıyormuydun. pıhtılaşma testi yapmadı mı? belki yetersiz geliyordur.Arkadaşlar doktoruma doopler sonuçlarımı gösterdim eve geldim..
Öncelikle herhangi bir sorun çıkmadı fakat doktorum plasentadan kaynaklamdığına inanıyor , her hafta kontrole gidicem ve ara açılmaya devam ederse bebeğin içerde durmasının hiç bir faydası yok hatta zararı var erken alırız dedi yapabileceğim tek şey beklemek ve sağlıklı beslenmeye devam etmek artık
37+4 olmuyor ama. Bence bunu tekrar sor. 32+4tede alsan 37+0da raporun biter iznin başlar.32+8 yazmısım pardon 32+0 da almak zorunda değilmişiz
32, haftanın içinde olmak yetiyormuş atıyorum 32+4 de aldınız 37+4 e kadar calısabılır raporunuz oluyor
diyelim ki çalışabilir raporu aldınız ama dayanamıyorsunuz o arada izne cıkabilirsiniz
Canım ara ara bakıyor beyaz hücre kırmızı hücre sayısına filan hep normal dedi , hiç bir sebep bulamıyoruz çözüm de bulamıyoruz :/iyide sen kan sulandırıcı kullanmıyormuydun. pıhtılaşma testi yapmadı mı? belki yetersiz geliyordur.
yok hayır. bu öyle bir test değil. kan sulandırıcı iğneyi yaptıktan tam 4 saat sonra kan veriyorsun. ona göre ilacın işe yarayıp yaramadığını kontrol ediyor.o yüzden iğneyide hastanede yapıyorlar.bende cumartesi aynı testi yaptırdım. cuma sonuçları çıkacak. bende de bebeğin gelişimindeki gerilikten dolayı yaptılar bu testi.Canım ara ara bakıyor beyaz hücre kırmızı hücre sayısına filan hep normal dedi , hiç bir sebep bulamıyoruz çözüm de bulamıyoruz :/
canım ilk çocuğundada böyle birşey yaşamışmıydın?Canım ara ara bakıyor beyaz hücre kırmızı hücre sayısına filan hep normal dedi , hiç bir sebep bulamıyoruz çözüm de bulamıyoruz :/
Cok saol canm bn konturoldan ciktim cok şükür hersey yolundaydiBence en onemlisi sakin olman aynı seyi yengeme de dediler beslenmesine dikkat etti düzeldi ve 3 gun oncede doğum yaptı bu kadar stresle kendinede bebisede zarar verirsin bolca dua et ve eğer diyet felan uyguluyosan dr gorus beslenmeni şekillendir.
Babynesti ben anne yani beşigin içine yatak olarak kullanicam beşiğe yatak almadım babynest daha rahat oluyo demişlerdi. @kaancelil
Korkma stres yapma sakin ol senin şekerin var hayırlisiyla hersey iyi olacak
Maşallah sübhanallah kuzucuga adaş olacakmiyiz karar verdiniz mi?
Allah kolaylik versin canim
Ondan bahsetmedi hiç canım bilmiyordum ben de , insan diyemiyor da mesela işini öğretir gibi gerek mi görmedi acaba yoksa aklına mı gelmedi bilmiyorumyok hayır. bu öyle bir test değil. kan sulandırıcı iğneyi yaptıktan tam 4 saat sonra kan veriyorsun. ona göre ilacın işe yarayıp yaramadığını kontrol ediyor.o yüzden iğneyide hastanede yapıyorlar.bende cumartesi aynı testi yaptırdım. cuma sonuçları çıkacak. bende de bebeğin gelişimindeki gerilikten dolayı yaptılar bu testi.
Yani çok değil 1-2 hafta geriydi canım 47 cm 2.300 doğdu 37 haftalıkkencanım ilk çocuğundada böyle birşey yaşamışmıydın?
o kilolumu doğdu baya?
Ondan bahsetmedi hiç canım bilmiyordum ben de , insan diyemiyor da mesela işini öğretir gibi gerek mi görmedi acaba yoksa aklına mı gelmedi bilmiyorum
bence buda minyon ya.bende ilk gebeliğimde 32 den sonra çok çok az almaya başlamıştı.rahimde perde görmüşlerdi sezeryanda düşün o zamana kadar belli olmamıştı.Yani çok değil 1-2 hafta geriydi canım 47 cm 2.300 doğdu 37 haftalıkken
Arkadaşlar doktoruma doopler sonuçlarımı gösterdim eve geldim..
Öncelikle herhangi bir sorun çıkmadı fakat doktorum plasentadan kaynaklamdığına inanıyor , her hafta kontrole gidicem ve ara açılmaya devam ederse bebeğin içerde durmasının hiç bir faydası yok hatta zararı var erken alırız dedi yapabileceğim tek şey beklemek ve sağlıklı beslenmeye devam etmek artık
Cok saol canm bn konturoldan ciktim cok şükür hersey yolundaydi
kızlar bu damarlardaki akıma detaylıda zaten bakıyorlar diye biliyorum.Benim perinatalog kan akışı iyi demişti o zaman şimdi en son bende gittiğimde 15 günde 90 gr alınca çok takılmıştım bu konuya.
Bu damarlar sonradan akımı yavaşlıyabiliyormu?değişirmi yani?
Arkadaşlar hayırlı günler temizlik için hangi temizlik maddelerini kullanıyorsunuz ben aspirin kullanıyorum birazdaha kokusu falan hafif diye ama oda nefesimi tıkıyor gibi geliyor sadece suylada temizlenmiyor hiç biyer napıcağımı şaşirdım
Bende tekrar hareketlerin başlamasını bekliyorum panik olmayım diuorum bakalım inşallah bir an önce düzelir en azından kalp atışını duydum bugün ama çok tuhaf hareketleri çok az ve derinden
Kesin git canimkızlar benim geçenlerde kahve lekelenmem olmuştu üzüntüden olmuştur diye eşime dememiştim ufacık zeytin çekirdeği kadar
o zaman doktora gıdınce bebek iyi demişti o yuzden söylemek istemedim zaten iyimiş diye
dün de ufak ufak oldu doktora yazdım kesin gelin dedi
ama anlamadım akıntı sanırım bilemedim
gayet iyiym bebegım hareketli gittiğimde de bebek yi erken dogum riski vs yok demişti
üşütmüş olabilirim ya da temizlik yaptım cuma ondan olabilir diye düşündüm
gitsem mi ki bilemedim
Valla bu isi bende anlamiyorum. Bana konustugum butun doktorlar kan sulandirici kullanmama gerek olmadigini soyledi. Kan sulandirici kullanana kadar bebegin gelisimi hep ondeydi. Kullanmaya basladiktan sonraki ilk kontrolde 10 gun geriledi.kan sulandiriciya ladin dogum Doktorum baslatti. Riske girmeyeyim dedim. Simdi doz yeterrsiz 2 ye cikaracagiz igneyi diyor. Yaptirdigim test bu. İstersen doktoruna sor. Neticede sartlarimiz ayni. Sorunda ayni.
Eki Görüntüle 2069756
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?