2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Öyle yapıcam canım dikkat etmeye devam edicem inşallah herşey güzel olur

iyide sen kan sulandırıcı kullanmıyormuydun. pıhtılaşma testi yapmadı mı? belki yetersiz geliyordur.

37+4 olmuyor ama. Bence bunu tekrar sor. 32+4tede alsan 37+0da raporun biter iznin başlar.

Canım ara ara bakıyor beyaz hücre kırmızı hücre sayısına filan hep normal dedi , hiç bir sebep bulamıyoruz çözüm de bulamıyoruz :/
yok hayır. bu öyle bir test değil. kan sulandırıcı iğneyi yaptıktan tam 4 saat sonra kan veriyorsun. ona göre ilacın işe yarayıp yaramadığını kontrol ediyor.o yüzden iğneyide hastanede yapıyorlar.bende cumartesi aynı testi yaptırdım. cuma sonuçları çıkacak. bende de bebeğin gelişimindeki gerilikten dolayı yaptılar bu testi.

Cok saol canm bn konturoldan ciktim cok şükür hersey yolundaydi

Ondan bahsetmedi hiç canım bilmiyordum ben de , insan diyemiyor da mesela işini öğretir gibi gerek mi görmedi acaba yoksa aklına mı gelmedi bilmiyorum

Ondan bahsetmedi hiç canım bilmiyordum ben de , insan diyemiyor da mesela işini öğretir gibi gerek mi görmedi acaba yoksa aklına mı gelmedi bilmiyorum

Valla bu isi bende anlamiyorum. Bana konustugum butun doktorlar kan sulandirici kullanmama gerek olmadigini soyledi. Kan sulandirici kullanana kadar bebegin gelisimi hep ondeydi. Kullanmaya basladiktan sonraki ilk kontrolde 10 gun geriledi.kan sulandiriciya ladin dogum Doktorum baslatti. Riske girmeyeyim dedim. Simdi doz yeterrsiz 2 ye cikaracagiz igneyi diyor. Yaptirdigim test bu. İstersen doktoruna sor. Neticede sartlarimiz ayni. Sorunda ayni.

Yani çok değil 1-2 hafta geriydi canım 47 cm 2.300 doğdu 37 haftalıkken
bence buda minyon ya.bende ilk gebeliğimde 32 den sonra çok çok az almaya başlamıştı.rahimde perde görmüşlerdi sezeryanda düşün o zamana kadar belli olmamıştı.
bu bebektede iki haftada 90 gr alınca cok takıldım acaba yeniden mi diye?
Allahım hepimize sağlıklı doğumlar naip etsin bol bol dua et canım benim.

Canım sıkılma hiç, sen düzenli sağlıklı beslenmene devam et bence düzelecek. Badem kaşar muz bebeğe kilo aldırıyor diyorlar hergün mutlaka tüket bakalım ne olacak. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Cok saol canm bn konturoldan ciktim cok şükür hersey yolundaydi

Gözünaydın canım. Bazen bana da kontrole giderken kötü bişey çıkacak gibi korku basıyor sonra boşuna stres yaptığımı anlıyorum. Sapasağlam sağlıkla doğacak hepsi ben inanıyorum

Olumlu yönde değişti benimki ama sonradan çeltik filan oluşur mu bilemedim.

Ben frosh ürünlerini alıyorum genelde.

Bende tekrar hareketlerin başlamasını bekliyorum panik olmayım diuorum bakalım inşallah bir an önce düzelir en azından kalp atışını duydum bugün ama çok tuhaf hareketleri çok az ve derinden

Canım pozisyonuyla alakalıdır. Bacakları sırtına doğru ise oraya vurmalarını daha az hissedermişiz.

Kesin git canim

Neye göre karar veriyorlar hiç anlamadım canım , güveniyoruz kendimizi bebeğimizi teslim ediyoruz inşallah ellerinden geleni yapıyorlardır.. Söyleyeyim bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…