2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yiyorum canım da yine devam edicem yemeye bakalım umarım büyürüz en azından 35 i görsek yeter

Öyle yapıcam canım dikkat etmeye devam edicem inşallah herşey güzel olur
Canım sen de şeker çıkmışmıydı? Diyet yapıyor muydun? Çünkü şeker vücuda hiç girmezse de bebekler bazen zayıf kalabiliyormuş Ne kadar doğru bilemiyorum. Genede meyveni eksik etme tabi.

Aynen canm ya bnde hp konturola gittigim zmn tansyonum cikiyo korkudan stresten ama bu sefer heycan yapmadim tansyonum cikmasin diye insallah hepimiz bu gunleride atlatip kucagmiza sag salim aliriz

Selam kızlar doktordan geldim simdi bebegim sağlıklı çok şükür 1200 gram 38.5 cm boyu. Doktor gobekli bir bebek olacak dedi. Plasentam hiç yukarıya çıkmamış riskli bir doğum olabilirmis. Ben de hic riske atmayip sezeryan yapilsin o zaman dedim. Malesef sezeryan daha tehlikeli direkt plasenta kesilir ve kanama durdurulamaz dedi. Normal dogum epidural önerdi ama onda yine fazla kanama ihtimali var yani her ihtimalde kan takviyesi almam gerekecekmis. Biraz canım sıkıldı bu duruma. Bebegin 2-3 hafta kadar ileride boyu yapısı dedi. Riske atmayalim kan tahlilleriyle kontrol edelim kan şekerin cikmamisti ama anormallik olabilir dedi.. Bebegi cok begendi ama dogum zamanim sıkıntılı olabilir uzin lafın kisası...

Evet canım minik olacak kesin de artık el mahkum sezaryeni beklicem içerde de bişey olsun istemem bebeğime gelişimi durabilir de arayı aça aça Allah korusun tabi ki yine de elimizden geleni yapıcaz

Canım sen de şeker çıkmışmıydı? Diyet yapıyor muydun? Çünkü şeker vücuda hiç girmezse de bebekler bazen zayıf kalabiliyormuş Ne kadar doğru bilemiyorum. Genede meyveni eksik etme tabi.
Şeker çıkmadı canım yani açlık şekerim 80 çıkınca yapmadı bnm doktor, meyve çom aşırı yemiyorum ama tatlı şeylere mi yüklensem acaba

ben bu hesaplardan yemin olsun hiçbirşey anlamadım. şimdi senin bebek 2 3 hafta öndeyse benim 1,100 gr ile nasıl geri kalmış oluyor. aramzıda 1 hafta var :/

senin plesantan tammı kapatıyordu rahimi?bazen yanda oluyorya

Evet canım minik olacak kesin de artık el mahkum sezaryeni beklicem içerde de bişey olsun istemem bebeğime gelişimi durabilir de arayı aça aça Allah korusun tabi ki yine de elimizden geleni yapıcaz
Canm bnm esimin yiyeninde bebegi iki hafta gerideydi bir poşet vitamin kan ilaclari yazdi doktor 7aydan basladi ilaclara doguma kadar kullandi son ayda bebek kilo aldi 3kilo dogdu korkma iki ayda toparlar

hiçbişey olmayacak Allahın izniyle kontrollerini hiç ihmal etme.

ben bu hesaplardan yemin olsun hiçbirşey anlamadım. şimdi senin bebek 2 3 hafta öndeyse benim 1,100 gr ile nasıl geri kalmış oluyor. aramzıda 1 hafta var :/
Canm senin bebek 1100grmmi buna geridemi dedi dr? Bn 27 haftamda 1098di tam haftasiyla uyumlu demisti doktorum bugunde 1400 cikti haftasiyla uyumlu cunku 30 haftamdayim bnce normal graminda seninki

Canm senin bebek 1100grmmi buna geridemi dedi dr? Bn 27 haftamda 1098di tam haftasiyla uyumlu demisti doktorum bugunde 1400 cikti haftasiyla uyumlu cunku 30 haftamdayim bnce normal graminda seninki
evet 1,090 gr dedi. normale göre 2 gün gerideymiş.ama benimki 1 hafta önde gidiyordu ona göre 9 gün geri dedi.

Ben ilk hamileliğimde de yaşadım suanda da yavas yavas başladı. Seni korkytmak iatemem ama bunlar iyi günlerin. İlerleyen zamanlarda ellerini kullanamaz hale geliyoruz malesef. Aa doğumdan sonra geciyor. Suan tamamen hormonel bir durum. Sinir sıkışması. Hiçbir çözümü yok malesef bir iki jimnastik hareketi var ve münlün oldugumca elini bilekten bükmemeya çalışacaksın. Hatta bileklik bile kullanman gerekebilir çok rahatlatıyor. Çok gecmiş olsun çeken biri olarak iyi anlıyorum seni.

evet 1,090 gr dedi. normale göre 2 gün gerideymiş.ama benimki 1 hafta önde gidiyordu ona göre 9 gün geri dedi.
Anladim canm yani dedigim gibi bnmkide ayni senin haftanda 1098 di haftasina gore gayet iyi bnce bugun doktorada sordum cok var geride ileride giden bebekler bu cok tehlikeli bsy degl dedi

Aynen canim kilosu bence de nirmal çıktı boyu da çok önde sayılmaz ama yapısı cok gelişmiş sen naptin cok mu kilo aldin ne yedin dedi. Tartiya ciktim 1 ayda 1 kilo almışım sadece. 28+3 üm usg ye göre 29+4 çıktı yapisina göre 2+3 hafta daha ileri bir yapısı var dedi.. Şekerim cikmamisti ama kan degerinde sekeri belli eden bir deger varmis ona bakalim normalse bebegin genetik yapisi böyledir sorun yok dedi.. Valla dedi de dedi ışte aman bebegin kilosuna gramina kafayi takmiyorum şu plasenta canımı sıktı her iki dogum ihtimalinde de kanama ve kan takviyesi almam gerekebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…