2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anladim canm yani dedigim gibi bnmkide ayni senin haftanda 1098 di haftasina gore gayet iyi bnce bugun doktorada sordum cok var geride ileride giden bebekler bu cok tehlikeli bsy degl dedi
bilmiyorum ki. zaten normale göre 2 gün geride çok problem olmaz ama seninki öndeydi bir anda gerilemesi sıkıntı dediç.suyumda azalınca endişelendi. neyse artık test sonuçlarını göreceğiz..

Canm bnm esimin yiyeninde bebegi iki hafta gerideydi bir poşet vitamin kan ilaclari yazdi doktor 7aydan basladi ilaclara doguma kadar kullandi son ayda bebek kilo aldi 3kilo dogdu korkma iki ayda toparlar
İnşallah canım ben de devam ediyorum ilaçlarıma Allah a emanetiz artık :)

senin plesantan tammı kapatıyordu rahimi?bazen yanda oluyorya
Tam kapatamiyor canim iyice agiza yakın. Ileriki haftalarda alttan bakip kesin ölçüm yapıp ona göre önlem almamiz gerekecek dedi.. Sezeryani hic istemedi daha riskli konumu sebebiyle direkt ilk kesikte patlar ve fokur fokur kanama olur dedi. Epidural ile normal dogum için planimizi yapalim dedi ama kordon olayi falan da önemli dedi.. Amaaann valla bi sürü şey dedi. Cok da korkutucu bir durum degil onlem amacli anlatti ama biz hamileler evhamliyiz işte..

o risk kan sulandırıcı kullananlarda da var canım. bizlerinde kanaması fazla olacak kan takviyesi yapmak için önlem alacağız dedi doktorum. ona takılma bence hiç =)

haklı olabilir kadın. bende artık bazen para için bizi böyle stresse soktuklarını düşünüyorum.
Öyle olmadığını düşünmek istiyorum ben de canım çünkü sırf tahlile para vermeyeyim diye elime kağıt yazıp sağlık ocağında yaptırmamı istiyordu bilemiyorum yine de beşer şaşar :))

bende de aynı süreç var ağıza yakın.ama ilk bebeğim sezeryan normal doğum zaten olamam:)
bakalım ne olacak.

bende de aynı süreç var ağıza yakın.ama ilk bebeğim sezeryan normal doğum zaten olamam:)
bakalım ne olacak.
Benim bu ilk gebelik ve %80 plasentanin yukari cikmasi bekleniyordu ama çıkmadı işte.. Neyse bekleyip gorecez canim Rabbim evlatlarimizi da bizi de hayirlisiyla saglikla kurtarır insallah

Benimki de önden gidiyor aslında 5gün öndeydi baştan beri ama bu gidişte 25+3 te 26üstnde çıktı. Tabi benim şeker değerinin biri sınıra yakın çıkınca ona bağladım direk. 960gr çıktı bana da fazla geldi, 30.haftada 1300filan olsa normal herhalde

ben bu hesaplardan yemin olsun hiçbirşey anlamadım. şimdi senin bebek 2 3 hafta öndeyse benim 1,100 gr ile nasıl geri kalmış oluyor. aramzıda 1 hafta var :/

Bu ileri geriyi bende pek anlamamıştım. 22. Haftada 470gr’dı bizimki burdaki herkesten düşüktü kilosu ama yine önde demişti dr

haklı olabilir kadın. bende artık bazen para için bizi böyle stresse soktuklarını düşünüyorum.

Benim dr bu sefer kan testlerini toksoplazmayı falan istedi yaptırdım, bir kaç değerim düşük/yüksek çıkmış hiçbişey demedi bunla ilgili. Kan hapını, balık yağını, d vitaminini iç/içme de demedi niye testi yaptık bilmiyorum.

Valla ne desem bos. Insaflarina kaldik.

Hayırlısı canım artık ya kafaya takmakla sonucu degistiremeyiz gebeligin tadını cikarmaya devam.. :)
Tam tadini cikaricam yeni bir sey cikariyor basima haspa
bende her ikiside var:)
kan grubumdan birilerini bulayım şimdiden .

Kiz o da zor. Icki sigara icmeyecek. İlaç kullanmayacak vs vs. Zor yani sartlar.
İnsallah hersey yoluna girer canm
Insallah canim..

Hobi olarak yapmistir tahlilleri :))

evet benimde aklımı kurcalayan buydu yani senin anlattığın gibi anlamıştım bende.31.haftanın içindeyken zaten 31 bitmiş 32 ye girmiş oluyoruz o zaman alınması gerekiyor diye biliyordum
Belki şöyle olur, doktorun 32+5 teyken 32+o diye yazar, sen daha fazla çalışmış olursun. Benim öyle bir teklifte bulundum:) karne vereyim en azından öğrencilerime dedim. O da bebek geriden gelse yazabilirim ama şuan öyledir durum yazmak olmaz dedi. Böyle bir teklifte bulunabilirsiniz kızlar.

hahaha oda iyiymiş ama dr un kendini riske atmasını istemem ne olur ne olmaz ne ise o olsun

Zaten 15 tatilde iki haftamız boşa gidiyor keşke 37. Hafta mız 15 tatil bittikten sonra başlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…