2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm başka doktora git satını farklı söyle. Al istediğin tarihli raporunu .normalde bazı doktorlar ikiletmez ama bazılarının fazla ahlaklılığı tutuyor

Bu geri ileri olayı sadece kiloya değil demekki yapısına filan mı bakıyorlar acaba kemiklerine filan

Ben doktora bunu sormuştum. Şimdi benim bebek kilosundan dolayı mı önde yoksa örnek olarak bu haftada şu organları gelişir bunun da gelişmiş o yüzden mi önde demiştim. O da usg de bu kadarlık çıkıyor bu bebek bu kadar demişti

Yani otomatik makina ölçüyor öyle mi

Cnm başka doktora git satını farklı söyle. Al istediğin tarihli raporunu .normalde bazı doktorlar ikiletmez ama bazılarının fazla ahlaklılığı tutuyor
Sistem de görünüyoruz. Öyle hiç olmaz diye düşünüyorum. İğne yazımı için gitmiştim. Doktor daha bana sormadan, ama bu hamile dedi:) yazamam dedi.

Kizlar bnm iki haftadr aksamlari cok şiddetli bas agrim oluyo sabah geciyo akşam saatinden şaşmadan basliyo bugun dr nöroloji ye git dedi de tansyon iyi neden olabilir abaca bilgisi olan varmi ya

Bebiş süpermiş gözün aydın, maşallah. Plesanta da evet bir risk ama çok da gözünü korkutma. Bu şekilde Doğum yapan çok insan var, olumlu düşün, dua et, her şey iyi gitsin inşallah

ben bu hesaplardan yemin olsun hiçbirşey anlamadım. şimdi senin bebek 2 3 hafta öndeyse benim 1,100 gr ile nasıl geri kalmış oluyor. aramzıda 1 hafta var :/

Canım biz seninle aynıyız, sen iki gün sonrasın. Benim de 1200 gr, e senin kız benim erkek bence bu bile 100 gr fark için sebep. Çok yıpratma kendini, kilosu normal bence.

Gelişime bakarken kafa çapına da bakıyorlar, belki orada ki çap için doktor öyle demiştir. Ama bunlrın hepsi ortalama ölçüm.

Selam kizlar yazamadim bi kac gündür. Annem geldi. Kizimin dogum gununu kutladık vs kosturmacali yogun gunlerdi:)

nemesis G gokce41 kizlar bozmayin moralinizi bi dahaki kontrolde gelisimleri daha iyi cikar inşallah. Sorunsuz vaktinde kavusuruz hepimiz bebelerimize inşallah

Benim de yarin endokrin persembe kadin dogum kontrolum var. Heyecanla bekliyorum bakalim

Bebiş süpermiş gözün aydın, maşallah. Plesanta da evet bir risk ama çok da gözünü korkutma. Bu şekilde Doğum yapan çok insan var, olumlu düşün, dua et, her şey iyi gitsin inşallah
Sagol tatlim evet biraz keyfim kaçtı ama bunu kafaya takarak yasamayacagim tabi ki.. Bende sezeryan daha sakıncalı epidural normal dogum daha sağlıklı görünüyor zaten olmasi gereken de bu insallah hepimiz saglicakla alırız yavrularimizi kucagimiza.. Günler yaklaştıkça herkeste baska problemler cikmaya başladı.. Hayirlisi artik..

evet sanırım öyle. artık havuc suyunu içip bekleyeceğim haftaya çıkacak sonuçları =)
bol şans sanada canım =) bu aralar kontrole giden hüsranla dönüyor. zaman azaldıkça bizim veletler huysuzlanıyor mu nedir =)

Kizlar bnm iki haftadr aksamlari cok şiddetli bas agrim oluyo sabah geciyo akşam saatinden şaşmadan basliyo bugun dr nöroloji ye git dedi de tansyon iyi neden olabilir abaca bilgisi olan varmi ya
Seşam canım , brnim doktorum gecen hafta kan tahlili yapmıstı ve demirim notmalin cok az altında çıkmış. Başagrısı yapabilir demişti. Kan ilacı vermicem bas ahrın olursa haber ver dedi. Baş agrısk diyince aklıma ilk bu geldi. Bakıldı mı senin demire?

Slm canm evet bakildi 11/7 kan ilaci kullaniyorum ama neden bu kadar agri olur anlamadim acaba migrenimmi var

Onlarda bıktılar artık içeride olmaktan çıkmak istiyorlar :). Sende şeker çıkmamıştı canım ama yine de havuc suyu çok şekerli bir şey doktora bir gunde en fazla ne kadar tüketebilirim diye sor yine de istersen 1 bardak havuç suyu için baya havuç gerekir herhalde

Benim katı meyve sikacagim 2 orta boy havuctan 1 su bardagi su cikariyor canim. Günde 2 havuc fazla gelmeyebilir baska meyvelerden eksiltip dengeleyebilir belki

Helal kız. Bence de bunu kafaya takarak yaşamaya gerek yok. Seviyorum böyle metanetli hatunları. Bebeğine çok sevindim. Maşallah paşaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…