2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sistem de görünüyoruz. Öyle hiç olmaz diye düşünüyorum. İğne yazımı için gitmiştim. Doktor daha bana sormadan, ama bu hamile dedi:) yazamam dedi.
Ben sistemde göründüğümüzü sanmıyorum yaa. Dur ben doktorumu değiştireceğim. Cuma günü farklı yerdeki bir doktora gideceğim. Renk olsun diye ona satımı değişik söyleyeyim. . Denemiş oluruz ne kaybederiz. Sonraki kontrolde düzelttiririm bi şekilde.

selam kızlar bayağıdır takip edemiyordum sizi başıma ufak bir sorun geldi paylaşayım istedim
çarşamba günü çok afedersiniz tuvaletteydim hafif ıkındım ve bayagı bi kanamam olmuş farkına bile varmadım ağrım fln olmadı ama çok kanama oldu tabi doktorumu aradım acil gel dedi kontrol etti bebekle alakası yok bi damar çatlamış olmalı dedi yinede erken doğum habercisi olabilir dikkat et dedi yat dedi aynı zamanda ..korkumdan tuvalete gidemiyorum kayısı zeytinyağı fln derken geçiriyorum öyle

Helal kız. Bence de bunu kafaya takarak yaşamaya gerek yok. Seviyorum böyle metanetli hatunları. Bebeğine çok sevindim. Maşallah paşaya
Sagol canim benim :) her şey olacagina varacaksa üzülmek yerine tadını cikarmak lazim. Zaten bizim icin gerekli tedbirleri doktorlarimiz alıyor. Minnoşum da iyi cok şükür hepimizin yavrusu saglikla dogsun da rahatlayalim sonra kakalarını kusmuklarinı konusalim insallah :)

Valla havuc portakal karistir ic dedi. O da dedi biraz kilo yapar ama suan kilo almandan daha önemli bebegin suyu dedi.

nemesis ben bu doktorların gelişimi önde yada geride laflarına hiç inanmıyorum. 3 ay önce kuzenim doğum yaptı 2 kere onunla doktora gitmiştim doktor öyle ballandır ballandıra anlatıyoduki gelişimi çok önde kilosu boyu falan diye. 3 ay önce doğumda bebek 2700 doğdu herkes şok. Aynı şekilde gelinede gelişim geriliği denilmişti bebek çok ufak doğabilir küveze alınır mutlaka beslenemiyor çocuk denildi ama 3400 doğdu. O yüzden hiç inanmıyorum kendi doktorumda çok önde gelişimi diyor bana he diyip geçiyorum

Ay o kuzenin ne sok olmustur kiyamam

Ya zaten ultrasonda dogum kilosu farkli cikan cok duydum. Artik hakkimizda hayirlisi :) yiyip icip bekleyeceğiz :)

Ay o kuzenin ne sok olmustur kiyamam

Ya zaten ultrasonda dogum kilosu farkli cikan cok duydum. Artik hakkimizda hayirlisi :) yiyip icip bekleyeceğiz :)

Eski kafalı insanlara çok kızarım ama şuan cahillik ve eski kafalılık yapıp şunu diyeceğim ki akışına bırakın. Çoğu para tuzağı için yapıyor bunları ve bizi daha çok strese sokuyolar. İzmirde seyahat için gittiğimde devlet hastanesindeki kadın doğumcuya uğramak zorunda kalmıştım ve ordaki mütevazi amca ( ismini unuttum yaşlı bi doktordu) bebeklerin doğacağı kiloyu gelişimi boyunu sadece %30 anne belirleyebilir geri kalan %70 lik kısmı anne yada babanın hangisinin geni daha ağır basıyosa o belirler demişti. Ben buna çok inanıyorum o yüzden canınızı sıkmayın yediklerinize dikkat ettikten sonra elinizden geleni yaptıktan sonra vicdanınızda içinizde rahat olsun gerisi Allahtan ve bebişten

ben bu hesaplardan yemin olsun hiçbirşey anlamadım. şimdi senin bebek 2 3 hafta öndeyse benim 1,100 gr ile nasıl geri kalmış oluyor. aramzıda 1 hafta var :/
Zaten 28.haftada her yerde 1kilo yazıyorki,senin doktor yanlş söylemiş bence.ben bugün 28+4 te gittim, 1147gram dedi,tombik dedi kilosu çok iyi dedi.

Benim katı meyve sikacagim 2 orta boy havuctan 1 su bardagi su cikariyor canim. Günde 2 havuc fazla gelmeyebilir baska meyvelerden eksiltip dengeleyebilir belki
2 tane den 1 bardak çıkıyorsa sorun olmaz o zaman ben daha fazla havuç gerekir diye düşünmüştüm hiç sıkmadım bugüne kadar :)

Çok geçmiş olsun, bir daha yaşatmasın Allah.

Haha süpersin hadi bakalım

Geçmiş olsun canım neyse ki sorun yokmuş dikkat et bağırsak çalıştırıcı şeyler tüketmeye çalış

Aynen oyle. Hayir bayadir sagliksiz besleniyordum. Son kontrolden beridir full dikkatli saglikli beslenmeeye basladim geri dustu :) bari fast fooda doneyim ben :))

Zaten 28.haftada her yerde 1kilo yazıyorki,senin doktor yanlş söylemiş bence.ben bugün 28+4 te gittim, 1147gram dedi,tombik dedi kilosu çok iyi dedi.

Ya zaten normalde standarta gore 2 gun geri. Ama benimki 1 hafta ondeydi. Birden 9 gun geri kalmasi sorun dedi.
Gerci sorunda demedi bu bekledigimiz birsy zaten pihtilasma sorununda dedi.

Kızlar ben buralarda yokken konuşuldumu bilmiyorumda biberon ve nolur nolmaz diye emzik alıcam ne düşünüyorsunuz ne almalı kararsız kaldım.

İyi akşamlar hanımlar herkes iyidir ins.bi kaç gündür şekeri dengelesin diye sütun ya da cayin içine cubuk tarçın atiyorum aklıma takıldı zararı var mı biliyor musunuz
Bir de bugun belim çok ağrıyor adetten önceki gibi öyle çok yorulmadim da nedendir acaba sizde de oluyor mu çok korkuyorum erken doğumdan falan allahım bebeklerimiz zamanında doğar insallah ilk gebelimde hiç aklıma böyle şeyler gelmiyordu çok pimpirikli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…