2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla her konuda.oldugu gibi bu konuda da doktorlar fikir ayriliginda. Benim doktorum bana kesinlikle yasakladi tarcini. Ama baska bir arkadaşın doktoru sekeri dusurmesi icin cayini demle ic demis :) sen kendi doktoruna danis istersen.

Ay yok kız bildiğin basur kanaması işte. Benimde yılda 1.2 defa olur. Hamileliktede 1 defa oldu. Nadiren damla değilde peçeteyi azcık lekeleyecek kadar oldu. Koca doktor onun basurdan olduğunu anlayamayıp erken doğum olabilr demiş yani yuh. Bu arada yanlış anlamadım sanırım vajinadan gelmedi değilmi kanaman. Popondan oldu yani. Ikındım deyince öyle anlayarak konuşuyorum

Valla her konuda.oldugu gibi bu konuda da doktorlar fikir ayriliginda. Benim doktorum bana kesinlikle yasakladi tarcini. Ama baska bir arkadaşın doktoru sekeri dusurmesi icin cayini demle ic demis :) sen kendi doktoruna danis istersen.
Tamam canım sorayım ben en iyisi o zamana kadar da kullanmiyim

Ya doğruluk payı ne kadar bilmiyorum bunların. Doktorlar genellikle uzak durun diyorlar dediklerini uyguluyoruz. Yalnız 37.haftadan sonra ben oğluma kavuşmak ve normal doğum yapmak için sürekli tarçın maydonoz nane gibi erken doğuma sebep olan şeyler tükettim. 40+0 da doğum yaptım.

Doktorum bana 36 dan sonra tarcin ananas ve hurma tuketeceksin bol bol dedi. Bu ucu ilk 3 ay kesinlikle yasakti. Sonra tarcini tatlida filan cok az kullanabilirsin ama caya kaymak yok dedi. Artik bilemiyorum bende :)

Ya bugün benim bebeğim acayip hareketli bende bunu taktım nedendir acaba. Kardeşimi Amerika ya yolcu ettik ama benim için zor bir durum değildi anlamadım ve hareket ettikçe iyi midir diye düşünüyorum baya baya hareketli

Bnmkinin kafa yapısı , kilosu boyu komple geriden canım yapısal bütün olarak
Canim doktorun seni ne kadar zamanda bir cagiracak 2 haftada 1 yapsa bari daha iyi takip ederdiniz. Ayrica vitaminler kullaniyor musun. En azindan suya katilan gazoz gibi kalsiyum vitamini var ondan alsan cocugun kemik gelisimine katkısı olurdu. Ve bugun bana doktorum her gün balık yağı kullan ki bebegin sinir sistemi cok iyi gelissin beynine iyi geliyor dedi.. Bebegin belki erken dogar n azindan bu dönemde vitaminlere agirlik versen..

Bence toplu olarak kafayı yedik
Kız hareketli işte ne güzel benim bebişte hiç durmuyo hep hareket ediyo 2 gündür yarın sesi soluğu kesilir yorgunluktan sonrada deriz niye hareket etmiyo çok ilginç hamiş olduk biz bence

36 dan sonra niye ananas hurma ve tarçın verdi canım ne için acaba
Diğerleri bildigim kadariyla rahim kasilmalarina sebep oluyor canim baska etkisi var mi bilmiyorum da hurma dogum kanallarinin yumusayip esnemesine sebep oluyor. Kolay doğuma sebep oluyor ne güzel bir meyve :)

36 dan sonra niye ananas hurma ve tarçın verdi canım ne için acaba

bu 3 şeyde rahim kasılmasına sebep oluyormuş. ilk 3 ay düşüğe sebep oluyor. 36 dan sonra doğumu kolaylaştırıyor dedi. 3 aydan sonrada 36 ya kadar önermiyor benim doktorum. ama 36dan sonra özellikle hurmayı hergün 2 3 tane yiyecekmişim :)

Hamilelik bambaşka bir dünya işte. Ama öyle böyle hareketli değil

Benim saksağan hatun (yani doktorum) hiç böyle şeyler demiyor yahu her gittiğimde ezber yapmış gibi kırmızı etli biberden ye diyo kabız olmamak için. Kabız da değilim halbuki başka bişi demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…