2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ay gece gece ne güldürdünüz deli bozuklar sizi

bazen sırf o kırmızı biberi duymak için gittiğimi filan düşünüyorum. Geçen bana dediki niye hiç şikayetin yok senin heralde benden başka beklentisi var bilemiyorum doğumdan sonra bi kutu çikolata götürmeyi planlıyodum ama kendin yerim yinede götürmem pazardan 1 kilo biber alıp gidicem bidahakine

Evet canım öyle diyorlar ama doktora sormak lazım kesin bilgi için ben en başta asprin kullanmayı kabullenememiştin baya bir araştırma yapmıştım bu konuda ama korkudan el mahkum kullanmak zorunda kaldım tabi ki
bence bu sorun olmamalı. böyle bir gelişim bozukkluğu olsa ayrıntılı ultrasonda çıkardı. neticede kalbine damarlarına detaylıca baktılar..

Ha ha valla güldüm baya al biberi götür bence de :)

bu da çok iyi. Kadıncağız bibersiz kalmaş çok

bence bu sorun olmamalı. böyle bir gelişim bozukkluğu olsa ayrıntılı ultrasonda çıkardı. neticede kalbine damarlarına detaylıca baktılar..
Evet ama kalp kapakçığı sonradan oluşan bir şey olabilir ki erken doğan bebeklerde oluyor ya bazen kalp sorunları bilmiyorum yine de hiç emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…