2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay annem bişi sordu ben size güldüm sesli sesli. Kadıncağız ne dedimki ben diyo

Kırmızı biber yicen mi anne de hazmı kolaylaştırıyomuş ya ben yarın kaynanama yedircem bize gelince çocuğa aldıklarımızı görünce kadının sindirim sistemi bozulcak büyük ihtimalle oğlunun paraları gidiyor diye

rica ederim ne demek =)

o da mı hamile acaba aşeriyordur belki =)

Eşim geçen doktor kontrolünden gelince faydalarını araştırdı adam bile etkisinde kalmış o kadar beynimizi yıkadı yarın kayınvalidemde etkisini denicem 2 aydır gelmiyordu çocuk odasına girince büyük ihtimal hazımsızlık yaşıcak

Benim saksağan hatun (yani doktorum) hiç böyle şeyler demiyor yahu her gittiğimde ezber yapmış gibi kırmızı etli biberden ye diyo kabız olmamak için. Kabız da değilim halbuki başka bişi demiyor
Hangi doktora gectin canim. Ay masallah ben embiye hanimi cok seviyorum yaaa bugün gittim kadin ruhuma iyi geliyor resmen. Cok detayli anlatiyor ve panik sıfır.. Tabi ben sonradan kafamda kurup panikliyorum o ayri :)

Her hafta gel dedi canım sık sık gidicem artık , balık yağı içiyorum sadece onu vermişti geçen hafta erken alacak zaten bu gidişle canım artık sağlıklı beslenmeye ve doğuma odaklandım artık

Her hafta gel dedi canım sık sık gidicem artık , balık yağı içiyorum sadece onu vermişti geçen hafta erken alacak zaten bu gidişle canım artık sağlıklı beslenmeye ve doğuma odaklandım artık
Doktoruna sor baska kullanabilecegim vitaminler var mi de.. Bak ozellikle unutma VINALAC isimli bir vitamin var benim doktorum bana tekrar baslatti onu ilk 3 ay da kullanmıştım. Gebelerin kullanabilecegi daha iyi bir vitamin yok diyor bana cok iyi bir vitamin karması.. Ben kullaniyorum söyle sana da versin canim. Bebegin kilosunu boyunu unut ve sadece dogumda direncli olmasi icin cabala dua et.. Benim de dogumum zor görünüyor hem sezeryan hem normal tehlikeli plasentamin konumu nedeniyle. Ama ben bu korku ve endiseyle yasayamam bu bebegime zarar vermekten baska bisey degil. Sen de takilma rakamlara degerlere... İnşallah iyi olacak de gerisini düşünme bile.. :)

Bu hurma hacdan gelen mi yoksa turuncu elma gibi olan mı?

Bu arada çok üzgünüm aslında ben yillardir miss gibi iş düzeni olan kocami artik vardiyali sisteme geçirdiler bu hafta full yalnizim geceleri evde.. Sanki benim son aylarıma gelmeyi bekliyorlardi ya çok özledim ben cok zorlaniyorum onsuz neyse gidip yatayim bari soguk yatagimiza..

Zor olmuş gerçekten, belki döner yine eski haline. Hem bak 3 ay sonra yalnız olmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…