2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben kızımın gelmesine korkuyorum aslında. Eşiminde benimde tayinlerimiz çıkmadı denizliye. Eşim alaşehirde kalacak. Ben kızımla oğlumla denizlide kalacağım haftanın 4 günü yalnız olacağım. Oğlumda da yalnızdım ama tekti. Şimdi oğlumda kıskançlıklar başladı. Kızıma komidin aldık. Eşyaları yerleştirmek için oda istedi. Oyun oynamak istiyor sürekli. Kızımda gelirse ikisine birden sezeryanlı halimle yetemem. Temixliği yemeği vs düşünmüyorum. Yaptırırım da akşam okuldan gelince küçük adamı uyutana ksdar zor olacak.kv görümcemin oğluna bakıyor. Annem rahatsız zaten . Allah büyük. Belki kızım abisinin aksine çok uyuyan çok sakin bebek olur. Zorlamaz anasını.

Ayyy canim cekti valla pek severim medine hurmasini.. Kilosu 50 tl idi en son Allah kocama sabır versin boğazima yetiştiremiyor

Benimkide ayni derttem muzdarip
Sor bakalım ben de çok merak ettim.

Sorcam sorcam o is bende :)

Ay o kotu olmus bak :/ neden boyle degisti ki.

kuzucum geçmiş olsun bence doktorunla konuş vitamin konusunu sadece balık yağı kullanman az gibi
ben normal bi vitamin kullanıyorum hepsi içinde efa mom diye
sonra demir ilacı sonra kalsiyum ve magnezyum için ostrecare mi ne onu kullanıyorum
ostreocare kullandım kullanalı kemik batmalarım yok ve cidden bebk güzel ileliyor
yemekten önce yemek esnasında günde 2 kez alıyorsun
bence sen vitamini daya kendine
havuç portakal suyunu iç her yemektan 2 saat sonra muzunu meuyveni ye bence hepsi düzelecektir emin ol
ama vitamin konusunu ciddi şekilde dokotrunla konus tek balık yağıyla olacak iş değil bu
37+4 olmuyor ama. Bence bunu tekrar sor. 32+4tede alsan 37+0da raporun biter iznin başlar.
eğer 37+0 de cıkıcaksam gec gıtmemın hıcbır manası yok ben 4 gun daha maasım yatsın dıye gec gıdıcektım bunu kesin net öğreneyim ben o zaman

kuzum çok geçmiş olsun kafaya takma ki doktorun seni cok guzel rahatlatmıs belkı o zamana plesenta kayar düzelir bsyler olur rahat olmaya calıs sımdılık zamanımız var
cıdden dun bas parmagım uyusu kesip atacaktım hiçbir şey hissedemiyorum resmen ellerim sogukta dondu da buz kesmiş gibi
geceleri agrısına uyanıyorum bileklik kesinlikle alacağım
ellerimi hareket ettirmemem imkansız aksama kadar pc basında azı yazmak işim maaslef

Kızlar ben buralarda yokken konuşuldumu bilmiyorumda biberon ve nolur nolmaz diye emzik alıcam ne düşünüyorsunuz ne almalı kararsız kaldım.

ay sabah sabah ne güldüm yaa seviyorum sizi kızlar gece baya kaynatmışsınız
kırmızı biberin çok faydalı olduğunu bende duydum cidden aksam alayım da sabah ofiste kıtır kıtır yerim

kuzum Allah büyük bebeiş gelince inan insanların her işi yoluna giriyor bunu gözlemledim hep Allah baska dert vermesin hepsi hallolur

günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
acil doktora gittik dün bebek gayet iyi lekelenmem kanamada olabilir bilemiyorum koyu kahveydi sıkıntı yok dedi doktor alttan baktı rahim agzın falan gayet iyi dedi
ilişki kabızllık zorlama traş vs ettin mi dedi yok anam nerdeeeeeeeeeeeee ilişki öyle bir şey mi vardı dedim tabi içimden
yok hocam hiçbiri dedim ağır vs kaldırdın mı dedi
evet temizliğe giriştim dedim ondandır dedi
bol bol dinlen ağır kaldırma temizlikte yapma öyle kendini yoracak şekilde ayakta kalma dedi
şükür iyiyiz geçen pazartesi 1150 gr 35,7 cm idi
şimdi 1380 gr 39 cm olmuş baya tosun bsy bu dedi bende hocam obez olmaz değil mi dedim yok yok gayet sağlıklı iyi kafası yine önde 1 haftalık babadan oda dedi

ay benim bebe cok mu kilolu ya obez doğmaz demi
şekerde yok bende çünkü neden tombik ki
beden 28 kafa 29 hafta çıktı
gerçi obez olsa doktor obez derdi sanırım ama sizin kıloları okuyunca bebebm obez gibi geldi

şekerı de soyledım toklukları mı sıkıntı yok aslında 60 ın alıtnda olması sıkıntılı senın o gun vucudun tatlı ıhtıyacı da olmus olabılır yorgunsundur vs toklukların gayet normal sıkıntı yok dusuk seker ıcın bı rısk tasımıyorsun iyi durumun dedi

bu arada ben yokkne iyi kaynatmışsınız hepsini kaçırdım ama okudum tek tek baya güldüm hepinizi seviyorum sabah neşesi oldunuz bana kırmızı bibere koptum

dün geceden beri karnımın ağrısı beni mahvetti bu nerden çıktı şimdi anlamadım.
gaz sancısı gibi umarım kötü bişey değildir.

Günaydın güzel anneler
Kızlar malum benim gündemim şeker bütün parmaklarımı deldim henüz 3 gündür ölçüyorum aynı dakika içinde aynı parmaktan ölçtüm biri 82 biri 102 çıkıyor uçurum değil mi ya doktor özellikle optima markasını önerdi cihazmı bozuk acaba?
Bir de bu açlık şekeri nasıl düşürülür kaçın altında olması gerek?90-100 arası gidip geliyor özellikle sabah açlık.Ttokluğum 140 ı bulmadı bile hiç .İnisülin mi başlıcak rejimle düzelmiyor açlığımEkmek bile korkarak yiyorum sabah 1 dilim, meyve zaten öyle 1 armut ya da 1 elma günde 1 tane daha ne kdar dikkat edebilirim

1.saat 140 ı geçmiyorsa iyi. Açlık 100 ü geçmiyorsa iyi dedi bizim doktor. Diyetle geçiyor cnm. Ben öyle bir yapmışımki bayağı düşürdüm. Kepek ekmeği ye istiyorsan. Ama katı olanlarından. Öyle beyaz ekmek gibi pofidik olmasın.Daha tok tutuyor.

Benimkide ayni derttem muzdarip

Sorcam sorcam o is bende :)

Ay o kotu olmus bak :/ neden boyle degisti ki.
Valla canim kocamın isini çok iyi yapmasi bazi karaltersizlere dert oluyor. Eşimin boynuz olarak bircok insanı gwride bırakınca kuyusunu kazmaya basladilar. İşinden ayrilmak istiyor ama hamileyim diye sabrediyor. Bakalim hayirlisi artik ciksa da hiç uzulmicem.. Malesef bu memlekette meyve veren agac taşlaniyor..

Sagol canim
benim tedbir bizden taktir Allah tan.. Biz işimizi Allah a bırakalım ona sığınalim hallolur insallah.. Üzülmüyorum sadece dogumda biraz zorlanabilirim. Ama onu da epidural yaptiracagiz agrisiz olursa dayanirim insallah..

aynen öyle :) sonra memleket neden gelişmiyor. gelişmez tabi. çalışan adamı işten uzaklaştır yerine kalifiye olmayan eleman koy. ne bekleyeceksin ki :)

açlık 90 100 arasında olur zaten. 80 in çok altına düşerse sıkıntı.

Doğumla birlikte çıksın şu tayin artık inşallah. Gerçi 3 ay izinlisin, sonra biraz da mümkünse ücretsin alsan baya birbirlerine alışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…