2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar, benim biraz canım sıkkın da keşke birileri içimi rahatlatsa dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama dün geceden beri bu sabah da dahil tam göbeğimin en alt kısmında yani kasığımda ama orta bölgede hareket ettikce bi batma oluyor. Acaba normal midir ki benzer şeyler yaşayan oldu mu? Ben şubat sonu göründüğüm için genelde sizlerden geç geliyorum her konuda. Sanki eski konularda batma ağrı gibi mevzular olmuştu ama yaşayan varsa nolur bana yazsın. Şimdi de buna taktım kafayi

Erkek bebeklerin kafalar büyük olabiliyor tatlım takılma, kilo ile ilgili de ultrasonun bu haftalarda yanılma payı 150 gr mış. Yani 150 gr altı veya üstü olabilir

Aranızda lens kullanan var mi ? Ben bugün taktım çok bulanık görüyorum başım ağrıdı bi saatte . Numarasını büyük alsam sıkıntı olmaz herhalde ya lenssiz önümü bile göremem

Aranızda lens kullanan var mi ? Ben bugün taktım çok bulanık görüyorum başım ağrıdı bi saatte . Numarasını büyük alsam sıkıntı olmaz herhalde ya lenssiz önümü bile göremem
kız ne alaka büyük numara. lensin eskimiştir belki yeni paket aç. yada bir doktora git. belki numaraların değişmiştir. ama kafana göre büyük lens alıp takma..

canım sağ oluyor sol oluyor canım acıyor ama doktor normal dedi oluyor her gün bende de doktorun bsy demedıyse evham yapma hiç rahım genıslıyor buyuyor normalmıs

Erkek bebeklerin kafalar büyük olabiliyor tatlım takılma, kilo ile ilgili de ultrasonun bu haftalarda yanılma payı 150 gr mış. Yani 150 gr altı veya üstü olabilir
yalnız bızımki koca kafalı bir kız
kız da da koca kafa güzel olmaz ya inş çarpıcı sekilde koca kafalu olmaz
ben kullanıyorum 16 senedır numaram büyük
lensın günü gecmıs olabılır gozunde
yenı actıysan tarıhı gecmıs olabılır
gozlerın yorulmus olabılır
büyük numarayı kendın alma canım kı artık recetesız hıcbır sekilde satılmıyor hemen guıt 2 dk muayne ol belkı goz tansıyonun vs vardır tansıyonun varsa gozune vuruyordur coık evham yaptırmayım da yıne de sen goremıyorsan muayne olman en iyisi hem bunlardan bırı olup olmadııgnı da öğrenmiş olursun için rahat eder

akşamüstü bir doktpra uğrayacağım ,çok ağrım oldu geceden beri korkuyorum erken belirtidir diye
canım başı karın etrafında mı acaba ondan agrı olabılır mı gecen hafta da bende kasık adet agrısı gıbı agrı vardı ve bel agrısı sankı bırazdan adetım sökülecek kan akacak gıbı deıdm esıme
doktora soyledım sıkıntınız yok usutmeden de olur akıntınız akmıstır o esnadan agırlısayorsunuz belınız agrır rahımde de agrınız olabılır bebek buyuyor dedı

Günaydın arkadaşlar,
Ben de şeker testi için tekrar endokrinolojiye geldim. Açlığım bakıldı 80 çıktı. Süper dedi dr testi yenilememiz lazım dedi. Şimdi içtim şurubumu bekliyorum. Umarım yüksek çıkmaz. Bu hafta biraz dikkat etmiştim sanırım etkili olmuş

kızlar benim aldıgım hastane setinden bu çıktı sanırım en önce bu giydiriliyor pazen kumaş gibi değişik
adına ne deniyor bunun biliyor musunuz
bir de hamile içliği almak istiyorum malum ankara soguk kot eşortmen içinde bacaklarım donuyor nerden bulabilirim bileniniz var mı?

Eklentiler

• bebekgölek.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 53
aynen öyle :) sonra memleket neden gelişmiyor. gelişmez tabi. çalışan adamı işten uzaklaştır yerine kalifiye olmayan eleman koy. ne bekleyeceksin ki :)
Aynen soyledigin gibi canim. Kocam gece gidip sabaha kadae yatiyor orda sırf ugrasmak için yapiyorlar bunu.. İnşallah yalinda düzelir zaten evde yalnizim aile yok akraba yok.. Son dönmelerimize girdik artik geceleri ona ihtiyacim var. Hayirlisi arrik bakalim

ben pentinin termal kilotlu çoraplarından aldım. çok rahat valla. biraz büyükce beden alırsan sorun olmaz bence :)

ben pentinin termal kilotlu çoraplarından aldım. çok rahat valla. biraz büyükce beden alırsan sorun olmaz bence :)
kuması nasıl cnm naylonumsu gibi mi benim alerjim var kabarıyorum kaşınıyorum da penyemsi gibi mi yoksa

canım bende ankaradayım onun için hamile külotlu çorapları varmış ondan aldım.çok rahat. giyiyorumda 20,40 denye falan var. yeter gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…