- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.881
akşama kız o hepimiz közliycez yiycezGünaydın kızlar, kırmızı biber gecesinden sonra bugün herkes ne yiyoooooo, kırmızı biber
günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
acil doktora gittik dün bebek gayet iyi lekelenmem kanamada olabilir bilemiyorum koyu kahveydi sıkıntı yok dedi doktor alttan baktı rahim agzın falan gayet iyi dedi
ilişki kabızllık zorlama traş vs ettin mi dedi yok anam nerdeeeeeeeeeeeee ilişki öyle bir şey mi vardı dedim tabi içimden
yok hocam hiçbiri dedim ağır vs kaldırdın mı dedi
evet temizliğe giriştim dedim ondandır dedi
bol bol dinlen ağır kaldırma temizlikte yapma öyle kendini yoracak şekilde ayakta kalma dedi
şükür iyiyiz geçen pazartesi 1150 gr 35,7 cm idi
şimdi 1380 gr 39 cm olmuş baya tosun bsy bu dedi bende hocam obez olmaz değil mi dedim yok yok gayet sağlıklı iyi kafası yine önde 1 haftalık babadan oda dedi
ay benim bebe cok mu kilolu ya obez doğmaz demi
şekerde yok bende çünkü neden tombik ki
beden 28 kafa 29 hafta çıktı
gerçi obez olsa doktor obez derdi sanırım ama sizin kıloları okuyunca bebebm obez gibi geldi
şekerı de soyledım toklukları mı sıkıntı yok aslında 60 ın alıtnda olması sıkıntılı senın o gun vucudun tatlı ıhtıyacı da olmus olabılır yorgunsundur vs toklukların gayet normal sıkıntı yok dusuk seker ıcın bı rısk tasımıyorsun iyi durumun dedi
bu arada ben yokkne iyi kaynatmışsınız hepsini kaçırdım ama okudum tek tek baya güldüm hepinizi seviyorum sabah neşesi oldunuz bana kırmızı bibere koptum
Ayy şimdi gördüm mesajını. Geçtiğimiz hafta ben de yaşadım hafif hafif karin agrisi. Şimdi de kasigimda hafif hafif batma var daha ziyade hareket ettikce oluyorkızlar benim gibi karın ağrısı yaşayan varmııııııı?
kız ne alaka büyük numara. lensin eskimiştir belki yeni paket aç. yada bir doktora git. belki numaraların değişmiştir. ama kafana göre büyük lens alıp takma..Aranızda lens kullanan var mi ? Ben bugün taktım çok bulanık görüyorum başım ağrıdı bi saatte . Numarasını büyük alsam sıkıntı olmaz herhalde ya lenssiz önümü bile göremem
akşamüstü bir doktpra uğrayacağım ,çok ağrım oldu geceden beri korkuyorum erken belirtidir diyeAyy şimdi gördüm mesajını. Geçtiğimiz hafta ben de yaşadım hafif hafif karin agrisi. Şimdi de kasigimda hafif hafif batma var daha ziyade hareket ettikce oluyor
enfeksiyon falan olabilir canım. geçen haftada ben kıvrandım o ağrıdan. enfeksiyon çıktı.akşamüstü bir doktpra uğrayacağım ,çok ağrım oldu geceden beri korkuyorum erken belirtidir diye
canım sağ oluyor sol oluyor canım acıyor ama doktor normal dedi oluyor her gün bende de doktorun bsy demedıyse evham yapma hiç rahım genıslıyor buyuyor normalmısGünaydın kızlar, benim biraz canım sıkkın da keşke birileri içimi rahatlatsadün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama dün geceden beri bu sabah da dahil tam göbeğimin en alt kısmında yani kasığımda ama orta bölgede hareket ettikce bi batma oluyor. Acaba normal midir ki benzer şeyler yaşayan oldu mu? Ben şubat sonu göründüğüm için genelde sizlerden geç geliyorum her konuda. Sanki eski konularda batma ağrı gibi mevzular olmuştu ama yaşayan varsa nolur bana yazsın. Şimdi de buna taktım kafayi
yalnız bızımki koca kafalı bir kızErkek bebeklerin kafalar büyük olabiliyor tatlım takılma, kilo ile ilgili de ultrasonun bu haftalarda yanılma payı 150 gr mış. Yani 150 gr altı veya üstü olabilir
ben kullanıyorum 16 senedır numaram büyükAranızda lens kullanan var mi ? Ben bugün taktım çok bulanık görüyorum başım ağrıdı bi saatte . Numarasını büyük alsam sıkıntı olmaz herhalde ya lenssiz önümü bile göremem
canım başı karın etrafında mı acaba ondan agrı olabılır mı gecen hafta da bende kasık adet agrısı gıbı agrı vardı ve bel agrısı sankı bırazdan adetım sökülecek kan akacak gıbı deıdm esımeakşamüstü bir doktpra uğrayacağım ,çok ağrım oldu geceden beri korkuyorum erken belirtidir diye
Aynen soyledigin gibi canim. Kocam gece gidip sabaha kadae yatiyor orda sırf ugrasmak için yapiyorlar bunu.. İnşallah yalinda düzelir zaten evde yalnizim aile yok akraba yok.. Son dönmelerimize girdik artik geceleri ona ihtiyacim var. Hayirlisi arrik bakalimaynen öyle :) sonra memleket neden gelişmiyor. gelişmez tabi. çalışan adamı işten uzaklaştır yerine kalifiye olmayan eleman koy. ne bekleyeceksin ki :)
Onlar acele etmesin zaman acele edip de cabuk gecsin o zaman canimYok yok gelmesinler 10 hafta daha içerde kalsınlar :)
ben pentinin termal kilotlu çoraplarından aldım. çok rahat valla. biraz büyükce beden alırsan sorun olmaz bence :)kızlar benim aldıgım hastane setinden bu çıktı sanırım en önce bu giydiriliyor pazen kumaş gibi değişik
adına ne deniyor bunun biliyor musunuz
bir de hamile içliği almak istiyorum malum ankara soguk kot eşortmen içinde bacaklarım donuyor nerden bulabilirim bileniniz var mı?
kuması nasıl cnm naylonumsu gibi mi benim alerjim var kabarıyorum kaşınıyorum da penyemsi gibi mi yoksaben pentinin termal kilotlu çoraplarından aldım. çok rahat valla. biraz büyükce beden alırsan sorun olmaz bence :)
penye içi polar gibi :) bende kaşınırım çok yün çorap filan giyemem :) bana dokunmuyor.kuması nasıl cnm naylonumsu gibi mi benim alerjim var kabarıyorum kaşınıyorum da penyemsi gibi mi yoksa
canım bende ankaradayım onun için hamile külotlu çorapları varmış ondan aldım.çok rahat. giyiyorumda 20,40 denye falan var. yeter gibime geliyor.kızlar benim aldıgım hastane setinden bu çıktı sanırım en önce bu giydiriliyor pazen kumaş gibi değişik
adına ne deniyor bunun biliyor musunuz
bir de hamile içliği almak istiyorum malum ankara soguk kot eşortmen içinde bacaklarım donuyor nerden bulabilirim bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?