2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende çok yalnızdım. Eşimin tarafı eskişehirde ailem denizlide biz kırklarelideydik. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Halloldu hepsi de.
Benzer şeyleri yaşıuorum. Mobing hatsafhada. Yahu arkadaş sabırlı olanınmı başına gelir hep. Beni de işlerine ortak olmuyorum istediklerine imza atmıyorum diye sevmiyorlar mesela. Açıkça söylüyorum kusura bakmayın buna onayım yok dövsenizde sövsenizde yapamam diyorum. Ve böyle insanlar sevilmiyor kaybediyor. Allah büyük ama. Direneceğiz. Oğlun güçlü bir erkek olacak allahın izniyle. Allah dağına göre kar veriyor. Sende güçlü hatun olunca yaradan sana veriyor

penye içi polar gibi :) bende kaşınırım çok yün çorap filan giyemem :) bana dokunmuyor.
bakayım en yakın zamanda cnm sağolasın yün beni de kasındırır dalar
eşimde öyle kız bize cekmez ıns

canım bende ankaradayım onun için hamile külotlu çorapları varmış ondan aldım.çok rahat. giyiyorumda 20,40 denye falan var. yeter gibime geliyor.

normal pentinin falan mı canım bu bahsettiğin nerden aldın onu da alayım

bu arada biz cocuklara corap alsak mı ki kış bebeleri ya

1.saat tokluğum 125,103,116 bu şekilde ileriliyor yüklemede de yuksek değildi ama bu açlıkla baş edemiyorum bu sabah 99 açlık 116 1.saat tokluk çıktı.Ekmek tam bugday yiyorum sabah bir dilim.İnşallah benim açlıkda düşer hep 100ün altında ama 94e 99a yüksek dedi doktor.

açlık 90 100 arasında olur zaten. 80 in çok altına düşerse sıkıntı.
Açlık 99 la gebelik diyabeti tanısı koydu endokrin doktoru ben şu değerlerden bişey anlamadım. Diyetde yapıyorum 10 günlük kontrol sonrası yine 90 100 arası çıkarsa inisülin mi verir acaba?Poff ne stresli işler ya

100 uzeri olunca bile insulin vermiyorlar diyet veriyorlar ama diyete ragmen dusmediyse verebilir belki.

Kızlar ben ilk bebekte ihtiyac duymadim ama sizce babynest gerekli mi? Zaten 3.5 4 ay civarı dönüyorlar dönüncede kullanılmaz ama kararsızım.

Kızlar ben ilk bebekte ihtiyac duymadim ama sizce babynest gerekli mi? Zaten 3.5 4 ay civarı dönüyorlar dönüncede kullanılmaz ama kararsızım.
Ben aldim dun ebabynest diye bir siteden :) yaninda cok sevimli dekoratif yastiklari filan vardi. Muhtemelen gerekli bir sey degil. Ama iste gorunce dayanamadim aldim :))

kız ne alaka büyük numara. lensin eskimiştir belki yeni paket aç. yada bir doktora git. belki numaraların değişmiştir. ama kafana göre büyük lens alıp takma..
Daha bi ay olmadı yenisini takali eskimemistir ama doktora gitmek mantıklı sanki büyük numara almaktansa

Evet canim ayni benim de oldu. Alt karin oldugu icin korkuyorum, bazen sag ya da sol kasikta da ayri ayri oluyor. 1 haftadir boyle geceleri de cok uyaniyorum. Biz ayni gunuz bu arada.

sağol canım öyle yapayım hafta içi bi doktora görüneyim bakalım ne diyecek ona göre çözüm bulunur

Bende bugün şeker kontrol u için doktora gitcem . Dün bi akraba dedi ki niye şekerli suyu içtin onu içenler ilerde şeker hastası oluyor diye inşallah öyle olmaz. Bi porsiyon baklava ile eşdeğer deniliyor içtiğimiz sularla ilgili . Inşallah şekeri çıkanlar hemen normale döner de rahatlarız zormuş gerçekten .

Ben cok suslu bisey degil de amazondan bunu aldim. Markasi PurFlo Cok kaliteli geldi cok begendim.

Eklentiler

• Nest 1.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 61
normal pentinin falan mı canım bu bahsettiğin nerden aldın onu da alayım

bu arada biz cocuklara corap alsak mı ki kış bebeleri ya
koraydan aldım. 11 tl idi. markası pentimiydi bir an hatırlayamadım da. çorap almak lazım tabii üşürler bizim minnoşlar şimdi hazirana kadar bir öyle bir böyle olur hava şimdi.

Daha bi ay olmadı yenisini takali eskimemistir ama doktora gitmek mantıklı sanki büyük numara almaktansa
ay zaten bebekle uyu uyan lens mens son zamanları gibi geliyor. ben gecede gözümden çıkarmıyorum normalde. gözlüğüm de kırıldı öyle idare ediyordum da :))

Tokluk şekelerim de vakıldı ama şükür çok kötü değil dedi sadece biraz diyet yap evde 1 hafta bak dedi. Açlık 80, 1. Saat 200 (180 olması lazımmış) , 2. Saat 150 (tam sınır). Ölçüm cihazı verdi evde ööçtüklerinde 1. Saat 140 gecmemesi lazım dedi. Ama çikolata dahil herşeyden az az yiyebilirsin dedi. Beyaz şeylerden uzak dur dedi ama sıkı sıkı bir diyet önermedi.

O akrabanın dediği bence doğru değil canım. Sonuçta içilen glikoz. Piyasada satılan tatlılar ballar mısır şurubuyla yapılıyor daha zararlı. Bugüne kadar dünya kadar yemişizdir. Allaha emanetiz. Doktorlar ne diyorsa yapacağız

koraydan aldım. 11 tl idi. markası pentimiydi bir an hatırlayamadım da. çorap almak lazım tabii üşürler bizim minnoşlar şimdi hazirana kadar bir öyle bir böyle olur hava şimdi.
sağolasın cnm koraya da bakayım ben kızılaya inince

Gözün aydın. Seviyorum böyle doktorları yaa. Benimkiler senden düşüktü. Dahiliyeye diyetisyene vs gönderiyor hemen. Ama ben öyle bir diyet yamışımki nasıl korktuysam 10 gün sonra tekrar yükleme yapıldı ve tüm değerlersınırların tam ortasındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…