- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.901
Bende çok yalnızdım. Eşimin tarafı eskişehirde ailem denizlide biz kırklarelideydik. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Halloldu hepsi de.Aynen soyledigin gibi canim. Kocam gece gidip sabaha kadae yatiyor orda sırf ugrasmak için yapiyorlar bunu.. İnşallah yalinda düzelir zaten evde yalnizim aile yok akraba yok.. Son dönmelerimize girdik artik geceleri ona ihtiyacim var. Hayirlisi arrik bakalim
bakayım en yakın zamanda cnm sağolasın yün beni de kasındırır dalarpenye içi polar gibi :) bende kaşınırım çok yün çorap filan giyemem :) bana dokunmuyor.
canım bende ankaradayım onun için hamile külotlu çorapları varmış ondan aldım.çok rahat. giyiyorumda 20,40 denye falan var. yeter gibime geliyor.
1.saat tokluğum 125,103,116 bu şekilde ileriliyor yüklemede de yuksek değildi ama bu açlıkla baş edemiyorum bu sabah 99 açlık 116 1.saat tokluk çıktı.Ekmek tam bugday yiyorum sabah bir dilim.İnşallah benim açlıkda düşer hep 100ün altında ama 94e 99a yüksek dedi doktor.1.saat 140 ı geçmiyorsa iyi. Açlık 100 ü geçmiyorsa iyi dedi bizim doktor. Diyetle geçiyor cnm. Ben öyle bir yapmışımki bayağı düşürdüm. Kepek ekmeği ye istiyorsan. Ama katı olanlarından. Öyle beyaz ekmek gibi pofidik olmasın.Daha tok tutuyor.
Açlık 99 la gebelik diyabeti tanısı koydu endokrin doktoru ben şu değerlerden bişey anlamadım. Diyetde yapıyorum 10 günlük kontrol sonrası yine 90 100 arası çıkarsa inisülin mi verir acaba?Poff ne stresli işler yaaçlık 90 100 arasında olur zaten. 80 in çok altına düşerse sıkıntı.
100 uzeri olunca bile insulin vermiyorlar diyet veriyorlar ama diyete ragmen dusmediyse verebilir belki.1.saat tokluğum 125,103,116 bu şekilde ileriliyor yüklemede de yuksek değildi ama bu açlıkla baş edemiyorum bu sabah 99 açlık 116 1.saat tokluk çıktı.Ekmek tam bugday yiyorum sabah bir dilim.İnşallah benim açlıkda düşer hep 100ün altında ama 94e 99a yüksek dedi doktor.
Açlık 99 la gebelik diyabeti tanısı koydu endokrin doktoru ben şu değerlerden bişey anlamadım. Diyetde yapıyorum 10 günlük kontrol sonrası yine 90 100 arası çıkarsa inisülin mi verir acaba?Poff ne stresli işler ya
Ben aldim dun ebabynest diye bir siteden :) yaninda cok sevimli dekoratif yastiklari filan vardi. Muhtemelen gerekli bir sey degil. Ama iste gorunce dayanamadim aldim :))Kızlar ben ilk bebekte ihtiyac duymadim ama sizce babynest gerekli mi? Zaten 3.5 4 ay civarı dönüyorlar dönüncede kullanılmaz ama kararsızım.
Daha bi ay olmadı yenisini takali eskimemistir ama doktora gitmek mantıklı sanki büyük numara almaktansakız ne alaka büyük numara. lensin eskimiştir belki yeni paket aç. yada bir doktora git. belki numaraların değişmiştir. ama kafana göre büyük lens alıp takma..
Evet canim ayni benim de oldu. Alt karin oldugu icin korkuyorum, bazen sag ya da sol kasikta da ayri ayri oluyor. 1 haftadir boyle geceleri de cok uyaniyorum. Biz ayni gunuz bu arada.Günaydın kızlar, benim biraz canım sıkkın da keşke birileri içimi rahatlatsadün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama dün geceden beri bu sabah da dahil tam göbeğimin en alt kısmında yani kasığımda ama orta bölgede hareket ettikce bi batma oluyor. Acaba normal midir ki benzer şeyler yaşayan oldu mu? Ben şubat sonu göründüğüm için genelde sizlerden geç geliyorum her konuda. Sanki eski konularda batma ağrı gibi mevzular olmuştu ama yaşayan varsa nolur bana yazsın. Şimdi de buna taktım kafayi
Aylik.lens aliyorsan belki cabuk yipranmistir.benimde bazen 2 haftada gozume batmaya basliyor bazen 5 hafta bile rahatsiz etmiyor.Daha bi ay olmadı yenisini takali eskimemistir ama doktora gitmek mantıklı sanki büyük numara almaktansa
sağol canım öyle yapayım hafta içi bi doktora görüneyim bakalım ne diyecek ona göre çözüm bulunurcanım sağ oluyor sol oluyor canım acıyor ama doktor normal dedi oluyor her gün bende de doktorun bsy demedıyse evham yapma hiç rahım genıslıyor buyuyor normalmıs
yalnız bızımki koca kafalı bir kız
kız da da koca kafa güzel olmaz ya inş çarpıcı sekilde koca kafalu olmaz
ben kullanıyorum 16 senedır numaram büyük
lensın günü gecmıs olabılır gozunde
yenı actıysan tarıhı gecmıs olabılır
gozlerın yorulmus olabılır
büyük numarayı kendın alma canım kı artık recetesız hıcbır sekilde satılmıyor hemen guıt 2 dk muayne ol belkı goz tansıyonun vs vardır tansıyonun varsa gozune vuruyordur coık evham yaptırmayım da yıne de sen goremıyorsan muayne olman en iyisi hem bunlardan bırı olup olmadııgnı da öğrenmiş olursun için rahat eder
Aranızda lens kullanan var mi ? Ben bugün taktım çok bulanık görüyorum başım ağrıdı bi saatte . Numarasını büyük alsam sıkıntı olmaz herhalde ya lenssiz önümü bile göremem[/QUOTE
Buyuk numara kafana gore alma canim, belki baska biseyden bulanik goruyorsundur. ya da lensin suresi gecmis olabilir.
Ben cok suslu bisey degil de amazondan bunu aldim. Markasi PurFlo Cok kaliteli geldi cok begendim.Kızlar ben ilk bebekte ihtiyac duymadim ama sizce babynest gerekli mi? Zaten 3.5 4 ay civarı dönüyorlar dönüncede kullanılmaz ama kararsızım.
koraydan aldım. 11 tl idi. markası pentimiydi bir an hatırlayamadım da. çorap almak lazım tabii üşürler bizim minnoşlar şimdi hazirana kadar bir öyle bir böyle olur hava şimdi.normal pentinin falan mı canım bu bahsettiğin nerden aldın onu da alayım
bu arada biz cocuklara corap alsak mı ki kış bebeleri ya
ay zaten bebekle uyu uyan lens mens son zamanları gibi geliyor. ben gecede gözümden çıkarmıyorum normalde. gözlüğüm de kırıldı öyle idare ediyordum da :))Daha bi ay olmadı yenisini takali eskimemistir ama doktora gitmek mantıklı sanki büyük numara almaktansa
O akrabanın dediği bence doğru değil canım. Sonuçta içilen glikoz. Piyasada satılan tatlılar ballar mısır şurubuyla yapılıyor daha zararlı. Bugüne kadar dünya kadar yemişizdir. Allaha emanetiz. Doktorlar ne diyorsa yapacağızBende bugün şeker kontrol u için doktora gitcem . Dün bi akraba dedi ki niye şekerli suyu içtin onu içenler ilerde şeker hastası oluyor diye inşallah öyle olmaz. Bi porsiyon baklava ile eşdeğer deniliyor içtiğimiz sularla ilgili . Inşallah şekeri çıkanlar hemen normale döner de rahatlarız zormuş gerçekten .
sağolasın cnm koraya da bakayım ben kızılaya inincekoraydan aldım. 11 tl idi. markası pentimiydi bir an hatırlayamadım da. çorap almak lazım tabii üşürler bizim minnoşlar şimdi hazirana kadar bir öyle bir böyle olur hava şimdi.
O hic iyi bir sey degil ama cikarman lazim. Gozunun havasiz kalıyordur.ay zaten bebekle uyu uyan lens mens son zamanları gibi geliyor. ben gecede gözümden çıkarmıyorum normalde. gözlüğüm de kırıldı öyle idare ediyordum da :))
Gözün aydın. Seviyorum böyle doktorları yaa. Benimkiler senden düşüktü. Dahiliyeye diyetisyene vs gönderiyor hemen. Ama ben öyle bir diyet yamışımki nasıl korktuysam 10 gün sonra tekrar yükleme yapıldı ve tüm değerlersınırların tam ortasındaydı.Tokluk şekelerim de vakıldı ama şükür çok kötü değil dedi sadece biraz diyet yap evde 1 hafta bak dedi. Açlık 80, 1. Saat 200 (180 olması lazımmış) , 2. Saat 150 (tam sınır). Ölçüm cihazı verdi evde ööçtüklerinde 1. Saat 140 gecmemesi lazım dedi. Ama çikolata dahil herşeyden az az yiyebilirsin dedi. Beyaz şeylerden uzak dur dedi ama sıkı sıkı bir diyet önermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?