2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben aldim dun ebabynest diye bir siteden :) yaninda cok sevimli dekoratif yastiklari filan vardi. Muhtemelen gerekli bir sey degil. Ama iste gorunce dayanamadim aldim :))
bu site harikaymış cok begendım bızde park yatak besık ve montesori yatagaı olacak
baby nest almayı dusunmuyordum ama aklım çeliniyor yastıklar vs alabılırım olmaadı
bu baby nesti nasıl kullanıyoruz

Decavit vardı ama içemiyordum tekrar başlayayım ona o zaman, kan hapı da var canım .. Benim de kilo boy çok umrumda değil sağlıklı olsun ciğerleri geliisıbaşka bişey istemiyorum canım hayırlısı artık

bu site harikaymış cok begendım bızde park yatak besık ve montesori yatagaı olacak
baby nest almayı dusunmuyordum ama aklım çeliniyor yastıklar vs alabılırım olmaadı
bu baby nesti nasıl kullanıyoruz
Bizdede bi sepet gibi birde besik var. Ben bunuda aldim. Bir sure aramizda yatar belki içinde diye :)
Yada bir misafirlikte vs ustune yatirmalik olur diye dusundum. Gerci canta tipi yatakta almistim ben :))

Teşekkür ederim canım ben de bu hafta vitamin süt yoğurt et herşeye yüklenicem bakalım etki edecek mi 35 den önce alsın istemiyorum

zaten 2 kişilik aileydik. gittik 4+1 ev aldık. eşyalar sığsın diye. kayınpederim diyor ki bu size yetmemiş bence 5+2 ye geçin siz ev hala sıkış tepiş. her yerde bir eşya
Ay ben çok aykırıyım galiba. Fazla eşyadan kaçıyorum.onlar ayrı ilgi istiyo hizmet istiyor. Zorlanmıyon mu bacım. Vitrin bile kullanmıyorum

Ay ben çok aykırıyım galiba. Fazla eşyadan kaçıyorum.onlar ayrı ilgi istiyo hizmet istiyor. Zorlanmıyon mu bacım. Vitrin bile kullanmıyorum
evde şuan 80 çiftten fazla 2 li fincan takımı var. vitrinimde sergiliyorum. dünyanın dört bir yanından aldım hepsini :) bana sıkıntı olmuyor da eve gelen temizlikçi abla durumdan pek memnun değil

canım decavit benım midemi bulandırdı doktor efa mom verdı
ıcınde balık yagı da var her sey var ayrıca balık yagı bıle ıcmıyorum bence sen onu al
bır de calsıyum magnezyum hapı al
demırını de al bak gör atagı nasıl duzelecek emin ol
vıtamın ilacı olmadan olmaz yedıklerın harıcınde hep takvıye lazım

Bizdede bi sepet gibi birde besik var. Ben bunuda aldim. Bir sure aramizda yatar belki içinde diye :)
Yada bir misafirlikte vs ustune yatirmalik olur diye dusundum. Gerci canta tipi yatakta almistim ben :))
dün 20 gun once dogan mısafırımız geldı araba anakucagıyla geldı onda uyudu ama dedıgın gıbı mısafırlıge gıderken ıyı olabılır her gıttıgımız evde besık olmayacak cunku mantıklı
eşime diyimde alalım

Ona eş değer olabilir öyle içimi rahatlatıyorum ama sonrada baklavayı da gidip sabahın bi kaçında aç karnına yemiyoruz, :)

Doktorlar cok farkli gercekten benim senden biraz yuksekti. Aclik 82, 1. saat 202, 2. saat 158 (bana sinir 155 yazmis) ve cok cok siki diyet uygulatiyor. Su an cok iyi gidiyorum, Persembe kontrolum var biraz esneklik isticem, en azindan haftada 2-3 falan kucuk cikolata versin. Boylede cok zor.

kızlar size yüz puanlık soru
cartersın facebook sayfasından yarısma kazandım tulum hedıye edecekler ıkı adet
ıkısını de 6 aylık mı alsam bırını 3 bırını 6 aylık mı alsam bırı polar bırı penye urunlerın
3 aylık polar tulumumuz yok daha dogrusu cok tulum almadım henuz
mother care den 6 aylık 3 lu paket aldım
kararsız kaldım
3 aylık olan 55-61 cm
6 aylık olan 61-67 cm tulumlar
arkadaslarda ıcıne bsy gıydırınce 3 aylık kasar dıyo beynim yandı karar veremedim

Pazartesi kayınvelide kayınpeder yatılı gelcekmiş amaan bnm yemeğimi evimin işini bile annem yapıyor ağrılarım var diye bir de onlar çıktı tahammülüm kalmadı kimseye zaten kafam bir milyon

Pazartesi kayınvelide kayınpeder yatılı gelcekmiş amaan bnm yemeğimi evimin işini bile annem yapıyor ağrılarım var diye bir de onlar çıktı tahammülüm kalmadı kimseye zaten kafam bir milyon
gelselerde yat dınlen bacım hıc sallama kendı yemeklerını kendileri yapsınlar

ben bundan almıştım civilden. daha hamile bile değildim o zamanalr

bu arada resim googleden alınma kampanya filan yazmışlar ama siteye dair filan bir fikrim yok. :)

Ben de 50 cm tulum almıştım, gidip bugün değiştireceğim. Malum ayaklıysa en büyüğünü al, kış bebesi oldukları için, hem alt da giydireceksin, bir de yıkama sonrası az da olsa çektiğini düşün.

ben bundan almıştım civilden. daha hamile bile değildim o zamanalr

bu arada resim googleden alınma kampanya filan yazmışlar ama siteye dair filan bir fikrim yok. :)
bu hem iyi hemde baya komikmiş ya çanta yatak
evet ikisi de ayaklı kafam cok karıstı 3 aylık 55-61 6 aylık 61-67 cm
6 da baya buyükk gelır dıye dusunmekteyım bı yandan da 3 aydan sonra kullanacaksam polarlı olanın manası yok dıye dusunuyorum mayıstan sonra kafam karıstı

Aynen öyle bugüne kadar ne kadar yemisizdir kim bilir. Işte herkes bi şeyler söylüyor şu aşamada . Insan da hamilelikten olsa gerek kafasına takıyor. Sanki az taktığımız şey var gibi

Sagol canim benim insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…