- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.921
bu site harikaymış cok begendım bızde park yatak besık ve montesori yatagaı olacakBen aldim dun ebabynest diye bir siteden :) yaninda cok sevimli dekoratif yastiklari filan vardi. Muhtemelen gerekli bir sey degil. Ama iste gorunce dayanamadim aldim :))
Decavit vardı ama içemiyordum tekrar başlayayım ona o zaman, kan hapı da var canım .. Benim de kilo boy çok umrumda değil sağlıklı olsun ciğerleri geliisıbaşka bişey istemiyorum canım hayırlısı artıkDoktoruna sor baska kullanabilecegim vitaminler var mi de.. Bak ozellikle unutma VINALAC isimli bir vitamin var benim doktorum bana tekrar baslatti onu ilk 3 ay da kullanmıştım. Gebelerin kullanabilecegi daha iyi bir vitamin yok diyor bana cok iyi bir vitamin karması.. Ben kullaniyorum söyle sana da versin canim. Bebegin kilosunu boyunu unut ve sadece dogumda direncli olmasi icin cabala dua et.. Benim de dogumum zor görünüyor hem sezeryan hem normal tehlikeli plasentamin konumu nedeniyle. Ama ben bu korku ve endiseyle yasayamam bu bebegime zarar vermekten baska bisey degil. Sen de takilma rakamlara degerlere... İnşallah iyi olacak de gerisini düşünme bile.. :)
Bizdede bi sepet gibi birde besik var. Ben bunuda aldim. Bir sure aramizda yatar belki içinde diye :)bu site harikaymış cok begendım bızde park yatak besık ve montesori yatagaı olacak
baby nest almayı dusunmuyordum ama aklım çeliniyor yastıklar vs alabılırım olmaadı
bu baby nesti nasıl kullanıyoruz
kuzucum geçmiş olsun bence doktorunla konuş vitamin konusunu sadece balık yağı kullanman az gibi
ben normal bi vitamin kullanıyorum hepsi içinde efa mom diye
sonra demir ilacı sonra kalsiyum ve magnezyum için ostrecare mi ne onu kullanıyorum
ostreocare kullandım kullanalı kemik batmalarım yok ve cidden bebk güzel ileliyor
yemekten önce yemek esnasında günde 2 kez alıyorsun
bence sen vitamini daya kendine
havuç portakal suyunu iç her yemektan 2 saat sonra muzunu meuyveni ye bence hepsi düzelecektir emin ol
ama vitamin konusunu ciddi şekilde dokotrunla konus tek balık yağıyla olacak iş değil bu
eğer 37+0 de cıkıcaksam gec gıtmemın hıcbır manası yok ben 4 gun daha maasım yatsın dıye gec gıdıcektım bunu kesin net öğreneyim ben o zaman
kuzum çok geçmiş olsun kafaya takma ki doktorun seni cok guzel rahatlatmıs belkı o zamana plesenta kayar düzelir bsyler olur rahat olmaya calıs sımdılık zamanımız var
cıdden dun bas parmagım uyusu kesip atacaktım hiçbir şey hissedemiyorum resmen ellerim sogukta dondu da buz kesmiş gibi
geceleri agrısına uyanıyorum bileklik kesinlikle alacağım
ellerimi hareket ettirmemem imkansız aksama kadar pc basında azı yazmak işim maaslef
ay sabah sabah ne güldüm yaa seviyorum sizi kızlar gece baya kaynatmışsınız
kırmızı biberin çok faydalı olduğunu bende duydum cidden aksam alayım da sabah ofiste kıtır kıtır yerim
Kız sen beni de alsanaBizdede bi sepet gibi birde besik var. Ben bunuda aldim. Bir sure aramizda yatar belki içinde diye :)
Yada bir misafirlikte vs ustune yatirmalik olur diye dusundum. Gerci canta tipi yatakta almistim ben :))
zaten 2 kişilik aileydik. gittik 4+1 ev aldık. eşyalar sığsın diye. kayınpederim diyor ki bu size yetmemiş bence 5+2 ye geçin siz ev hala sıkış tepiş. her yerde bir eşyaKız sen beni de alsana
Ay ben çok aykırıyım galiba. Fazla eşyadan kaçıyorum.onlar ayrı ilgi istiyo hizmet istiyor. Zorlanmıyon mu bacım. Vitrin bile kullanmıyorumzaten 2 kişilik aileydik. gittik 4+1 ev aldık. eşyalar sığsın diye. kayınpederim diyor ki bu size yetmemiş bence 5+2 ye geçin siz ev hala sıkış tepiş. her yerde bir eşya
evde şuan 80 çiftten fazla 2 li fincan takımı var. vitrinimde sergiliyorum. dünyanın dört bir yanından aldım hepsini :) bana sıkıntı olmuyor da eve gelen temizlikçi abla durumdan pek memnun değilAy ben çok aykırıyım galiba. Fazla eşyadan kaçıyorum.onlar ayrı ilgi istiyo hizmet istiyor. Zorlanmıyon mu bacım. Vitrin bile kullanmıyorum
canım decavit benım midemi bulandırdı doktor efa mom verdıDecavit vardı ama içemiyordum tekrar başlayayım ona o zaman, kan hapı da var canım .. Benim de kilo boy çok umrumda değil sağlıklı olsun ciğerleri geliisıbaşka bişey istemiyorum canım hayırlısı artık
dün 20 gun once dogan mısafırımız geldı araba anakucagıyla geldı onda uyudu ama dedıgın gıbı mısafırlıge gıderken ıyı olabılır her gıttıgımız evde besık olmayacak cunku mantıklıBizdede bi sepet gibi birde besik var. Ben bunuda aldim. Bir sure aramizda yatar belki içinde diye :)
Yada bir misafirlikte vs ustune yatirmalik olur diye dusundum. Gerci canta tipi yatakta almistim ben :))
Ona eş değer olabilir öyle içimi rahatlatıyorum ama sonrada baklavayı da gidip sabahın bi kaçında aç karnına yemiyoruz, :)Bende bugün şeker kontrol u için doktora gitcem . Dün bi akraba dedi ki niye şekerli suyu içtin onu içenler ilerde şeker hastası oluyor diye inşallah öyle olmaz. Bi porsiyon baklava ile eşdeğer deniliyor içtiğimiz sularla ilgili . Inşallah şekeri çıkanlar hemen normale döner de rahatlarız zormuş gerçekten .
Doktorlar cok farkli gercekten benim senden biraz yuksekti. Aclik 82, 1. saat 202, 2. saat 158 (bana sinir 155 yazmis) ve cok cok siki diyet uygulatiyor. Su an cok iyi gidiyorum, Persembe kontrolum var biraz esneklik isticem, en azindan haftada 2-3 falan kucuk cikolata versin. Boylede cok zor.Tokluk şekelerim de vakıldı ama şükür çok kötü değil dedi sadece biraz diyet yap evde 1 hafta bak dedi. Açlık 80, 1. Saat 200 (180 olması lazımmış) , 2. Saat 150 (tam sınır). Ölçüm cihazı verdi evde ööçtüklerinde 1. Saat 140 gecmemesi lazım dedi. Ama çikolata dahil herşeyden az az yiyebilirsin dedi. Beyaz şeylerden uzak dur dedi ama sıkı sıkı bir diyet önermedi.
gelselerde yat dınlen bacım hıc sallama kendı yemeklerını kendileri yapsınlarPazartesi kayınvelide kayınpeder yatılı gelcekmiş amaan bnm yemeğimi evimin işini bile annem yapıyor ağrılarım var diye bir de onlar çıktı tahammülüm kalmadı kimseye zaten kafam bir milyon
canım decavit benım midemi bulandırdı doktor efa mom verdı
ıcınde balık yagı da var her sey var ayrıca balık yagı bıle ıcmıyorum bence sen onu al
bır de calsıyum magnezyum hapı al
demırını de al bak gör atagı nasıl duzelecek emin ol
vıtamın ilacı olmadan olmaz yedıklerın harıcınde hep takvıye lazım
dün 20 gun once dogan mısafırımız geldı araba anakucagıyla geldı onda uyudu ama dedıgın gıbı mısafırlıge gıderken ıyı olabılır her gıttıgımız evde besık olmayacak cunku mantıklı
eşime diyimde alalım
Ben de 50 cm tulum almıştım, gidip bugün değiştireceğim. Malum ayaklıysa en büyüğünü al, kış bebesi oldukları için, hem alt da giydireceksin, bir de yıkama sonrası az da olsa çektiğini düşün.kızlar size yüz puanlık soru
cartersın facebook sayfasından yarısma kazandım tulum hedıye edecekler ıkı adet
ıkısını de 6 aylık mı alsam bırını 3 bırını 6 aylık mı alsam bırı polar bırı penye urunlerın
3 aylık polar tulumumuz yok daha dogrusu cok tulum almadım henuz
mother care den 6 aylık 3 lu paket aldım
kararsız kaldım
3 aylık olan 55-61 cm
6 aylık olan 61-67 cm tulumlar
arkadaslarda ıcıne bsy gıydırınce 3 aylık kasar dıyo beynim yandı karar veremedim
bu hem iyi hemde baya komikmiş ya çanta yatakben bundan almıştım civilden. daha hamile bile değildim o zamanalr
bu arada resim googleden alınma kampanya filan yazmışlar ama siteye dair filan bir fikrim yok. :)
evet ikisi de ayaklı kafam cok karıstı 3 aylık 55-61 6 aylık 61-67 cmBen de 50 cm tulum almıştım, gidip bugün değiştireceğim. Malum ayaklıysa en büyüğünü al, kış bebesi oldukları için, hem alt da giydireceksin, bir de yıkama sonrası az da olsa çektiğini düşün.
Aynen öyle bugüne kadar ne kadar yemisizdir kim bilir. Işte herkes bi şeyler söylüyor şu aşamada . Insan da hamilelikten olsa gerek kafasına takıyor. Sanki az taktığımız şey var gibiO akrabanın dediği bence doğru değil canım. Sonuçta içilen glikoz. Piyasada satılan tatlılar ballar mısır şurubuyla yapılıyor daha zararlı. Bugüne kadar dünya kadar yemişizdir. Allaha emanetiz. Doktorlar ne diyorsa yapacağız
Sagol canim benim insallah :))Bende çok yalnızdım. Eşimin tarafı eskişehirde ailem denizlide biz kırklarelideydik. Ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. Halloldu hepsi de.
Benzer şeyleri yaşıuorum. Mobing hatsafhada. Yahu arkadaş sabırlı olanınmı başına gelir hep. Beni de işlerine ortak olmuyorum istediklerine imza atmıyorum diye sevmiyorlar mesela. Açıkça söylüyorum kusura bakmayın buna onayım yok dövsenizde sövsenizde yapamam diyorum. Ve böyle insanlar sevilmiyor kaybediyor. Allah büyük ama. Direneceğiz. Oğlun güçlü bir erkek olacak allahın izniyle. Allah dağına göre kar veriyor. Sende güçlü hatun olunca yaradan sana veriyor
Iğne o şekilde ama coraspin i kesiyorlar bir müddet sonra canınDuymamıştım bunu ama Doğuma kadar hatta Doğumdan sonraya kadar kullananı biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?