2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aranızda lens kullanan var mi ? Ben bugün taktım çok bulanık görüyorum başım ağrıdı bi saatte . Numarasını büyük alsam sıkıntı olmaz herhalde ya lenssiz önümü bile göremem
Ben de kullaniyorum bi problemim yok cnm bence de bi göz kontrolune git

Zibin iste bu canim

Misafirlik için düşündüysen bence çok hantal canım baby nestler. Arkadaşın gösterdiği çanta yatak daha uygun taşımak için.

Zibin iste bu canim
Zıbın dedikleri bu öylemi bi arkadasım kardesım kullanıyordu cok ıyıydı adını bılmıyorum bunun ama terını falan hep emıyordu al dedı de
teklı bulabılır mıyım kı
cıt cıtlı badı altına gıydırılıyormus

Pazartesi kayınvelide kayınpeder yatılı gelcekmiş amaan bnm yemeğimi evimin işini bile annem yapıyor ağrılarım var diye bir de onlar çıktı tahammülüm kalmadı kimseye zaten kafam bir milyon
Zaten senden bi hizmet beklerlerse acikca soyle, sakin kendini yorma.

Kızlar bişey sorcam doppler ultrasonda ki boy kilo mu doğrudur yoksa doktorun kendi ultrasonun da ki mi ?

Kizimda ilk basta kullandim biraz cnm ama cok kullananlsr vardir belki bilemiyorum. Tekli gormustum sanki bebek magazalarinda

Kizlar sabah endokrin kontrolum vardi cok iyi gidiyorsun dedi dr cok mutlu oldum:) bu sekilde diyete ve seker olcmeye devam 15 gunde bi kontrol dedi. Gunde 4 kere olcuyorum. Bunu birakirsak ipin ucu kaçar yukselebilir aynen devam edelim dedi. Diyet zorluyor ama cok şükür seker yoluna girdi hic olmazsa

O hic iyi bir sey degil ama cikarman lazim. Gozunun havasiz kalıyordur.

Bilmiyorum cnm lensin özelliği o 6 güne kadar gözde çıkarmadan kalabiliyor. Uyuyup duş alabiliyorsun benimde 6 sene oldu bunu kullanalı. Arada çıkartıyorum tabi okadar uzun tutmuyorumda çok şükür bir sorun yok.

gözün aydın canım şükür sevindim senin adına
cepaya gittiğimde bakayım koraya
canım lensin özelliği dahi olsa gözünün hava alması lazım 8 saat bile fazla ki gün içinde aksama kadar gözümüzde kalıyor göz yapısı ve saglıgı ıcın eve gelır gelmez cıkarman iyi olur mecburi hallerde yatarsın lensle

benim lenste aynı ama günde 12 saatten fazla gözde kalmamalı hiç bir lens. o biraz pazarlama hilesi diyor doktorlar genelde.

Senin dr iyiymiş, bende 1.saat 177 ama sınıra yakın dikkat edicez dedi. Kaç gündür iyi gidiyordum az önce gözüm döndü çikolata yedim birazcık işin garibi ben aylarca yemesem aklıma gelmez şimdi dikkat et dedi ya canım istiyor

Cartersın bedenleri ufak gibi canım ben olsam direk 6ay alırdım

Pazartesi kayınvelide kayınpeder yatılı gelcekmiş amaan bnm yemeğimi evimin işini bile annem yapıyor ağrılarım var diye bir de onlar çıktı tahammülüm kalmadı kimseye zaten kafam bir milyon
Bizimkiler 1 haftadır bizdeki ve daha en az 3 hafta kalırlar cok zor bir durum şimdiden mahvoldu m allah yardımcın olsun ama bence hiç kalkma durumunu belli et Nazlı ol Biraz ben çok salak olduğum için bütün gün okulda ölüyorum sonra bir de eve gelip ölüyorum

Gözünaydın canım darısı bana olsun inşallah kontrolde tekrar yükleme yapmıyorlar değil mi açlık tokluk mu bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…