2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oo çok kalıyorlarmış canım sizinkiler de bizimkiler yazın 1 ay kalıyor kışın daha az ama yine 1 hafta kesin fazlasını bilmiyorum, ben de pek bir hizmet etmeyi düşünmüyorum açıkçası baştan belli ederim canım pek bişey beklemezler benden zaten de bakalım eltim de üst katta küsüz ama zorla görüştüyorlar geldiklerinde biraz yukarda biraz bizde kalıyorlar

Cok sevindim canim, insallah bana da persembe iyi der. Ama biz doguma kadar 4 defa olcume devam edecekmiyiz, parmaklarim delik desik oldu.Bu arada kontrol nasil oluyor senin yazdigin degerlere mi bakiyor sadece?

Bizimkiler her kış 1 ay kalıyorlar okula gitmesem yine cok sorun olmaz da hem okul hem ev yoruluyorum bir de yemek düzeni m bozuldu ama senin etinle yukarıda olması bir yandan iyi arada rahat edersin bari de seni niye zorluyor lar ki istemezsen görüşmezsin

Çook derin hikaye canım işte eşlerimiz için zorluyorlar abi kardeşin arası açılmasın diye ..
Bir gün orda bir gün bizde rahat alıyor kafa dinliyoruz arada ama 1 hafta eşim gece vardiyasında o yüzden 1 hafta benle kalırlar artık gündüzleri yukarda olurlar akşam da orda yerler iyi olur

Kızlar bizim buraya yılın ilk karı düştü
Bende felaket bir baş ağrısı var dünde yemekli misafir ağırladım belim kopuyor şuanda .
Şu kırmızı biberi birde ben deneyim

Kızlar bizim buraya yılın ilk karı düştü
Bende felaket bir baş ağrısı var dünde yemekli misafir ağırladım belim kopuyor şuanda .
Şu kırmızı biberi birde ben deneyim
burasıda sabahtan beri lapa lapa yağıyor :) eskişehir ne de olsa
ama bak bugün onunla ilgili bir yazı okudum. yılı ilk karı yılbaşında yağanlardı. bunlar artık yılın son karları çok mantıklı bence :)

Kızlar arkadaşın bebeği 3 aylık olmuş ve 3 aydır kum döküyormuş doktor gebelikte bebek fazla kalsiyum almış demiş

ben ona hazırlıklıyım ya normal insanların evereste çıkarken giydiği dağcı montlarından aldım geçen kış. onu giyiyorum.
- 40 dereceye kadar hissettirmiyor :)
Ben montlarımın önünü kapatamıyorum artık
Gideyimde koca göbeğimle kızımı okuldan alayım pufffff
Panço falanmı alsam acaba

Yemek filan orada yiyeceklerse cok sorun olmaz sen kendini pek yormazsın canım

Evet canim ayni benim de oldu. Alt karin oldugu icin korkuyorum, bazen sag ya da sol kasikta da ayri ayri oluyor. 1 haftadir boyle geceleri de cok uyaniyorum. Biz ayni gunuz bu arada.
İnşallah normaldir bu ara işlerim de stresli bi de ağrı olunca hepten keyfim kaçtı. Zamanı ileri sarasım var. Bı an önce zaman geçse de bebisleri kucağımıza alsak saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…