2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aaa. Yarın akşama annemler ablamlara gidecekler eskişehire. Ablam söylemedi bugün kar var diye. Yenimi başladı

dün geceden beri karnımın ağrısı beni mahvetti bu nerden çıktı şimdi anlamadım.
gaz sancısı gibi umarım kötü bişey değildir.
Aranızda lens kullanan var mi ? Ben bugün taktım çok bulanık görüyorum başım ağrıdı bi saatte . Numarasını büyük alsam sıkıntı olmaz herhalde ya lenssiz önümü bile göremem

kitaplardan birinde okumuştum, lens kullananlar hamilelikte sorun yaşayabilir diyordu. kullanmadığımdan çok dikkat etmedim ama ilginç gelmişti. numara büyük alsan da fark etmez bence çözüm bir kaç ay gözlüğe geçmek olabilir.

Civil de gördüm ben bir tek, bunla
rım alt üst takımları bile var.içlik gibi aynı.

Arkadaşlar bugun iş yerinde fark etmeden arkadaş sıcak su bahar makinasını çalıştırmış 5 saat falan odada çok küçüktü dilimde yanma falan oldu sizce bebeğe zararı olmamıştır değilmi boğazım falan çok gıcıklandı

Ben aldim dun ebabynest diye bir siteden :) yaninda cok sevimli dekoratif yastiklari filan vardi. Muhtemelen gerekli bir sey degil. Ama iste gorunce dayanamadim aldim :))
Güle güle kullanın ya kararsızım. Ama alacagım galiba. Sonrada o gereksiz şeyelri nereye koyacağm derdi oluyor.

Yok cnm bana hic tahlil yapmiyor endokrin. Liste veriyor her gun seker olcumlerimi yaziyorum onu kontrol ediyor sadece
Canm gozun aydin sonuclarin iyi ciktigina sevindim bsy sorucam canm ya bn evde ölçüyordum ya bugun denemek icin bi anda ayri ayri parmaktan ölçtüm hepsi farkli cikiyo ya acaba cihazmi bozuk sen hic denedinmi ayri parmaktan

Gözün aydın canım sevindim senin adına katreinur
Sagol canim

Cok sevindim canim, insallah bana da persembe iyi der. Ama biz doguma kadar 4 defa olcume devam edecekmiyiz, parmaklarim delik desik oldu.Bu arada kontrol nasil oluyor senin yazdigin degerlere mi bakiyor sadece?
Bana devam edelim dedi canim ölçümü birakinca ipin ucu kacabiliyor dedi. Evet benim yazdiklarima bakiyor sadece

Kızlar bizim buraya yılın ilk karı düştü
Bende felaket bir baş ağrısı var dünde yemekli misafir ağırladım belim kopuyor şuanda .
Şu kırmızı biberi birde ben deneyim
Bizim buralar da bembeyaz oldu ve baya birikti. Yozgat kari sogugu meshur malum:) erciyes demek yakinmisiz

Canm gozun aydin sonuclarin iyi ciktigina sevindim bsy sorucam canm ya bn evde ölçüyordum ya bugun denemek icin bi anda ayri ayri parmaktan ölçtüm hepsi farkli cikiyo ya acaba cihazmi bozuk sen hic denedinmi ayri parmaktan
Sagol canim. Evet deniyorum bazen ama cok farkli cikmiyor benim 2 3 fark olabiliyor

Güle güle kullanın ya kararsızım. Ama alacagım galiba. Sonrada o gereksiz şeyelri nereye koyacağm derdi oluyor.
Bizim evin karsi dairesi bos sayilir esim ayakkabilarim ve ivir zivirlarim icin o daireyi kiralamayi dusunuyor bizdendendurum felaket anlayacagin her yer tikis tikis bir dilabi acsan ustune esyalar yikiliyor

Simdi ölçtüm canm bir parmagim 151 ikincisinde 126 üçüncüsünde 139 cikti kafam karıştı ya
Benim de her parmakta farklı çıktı
Malum dusuk şekerden şüphelendi doktor
Bi parmakla 190 çıkarken birinde 120 çıktı
Ayni kanla bir çok çubuk denedim parmağımı sıkıp onda da çok farklı çıktı 160 da çıktı 100 de benxe dusuk olanı al derim bu aletlere güvenmiyorum hiç o gün böyle farklı çıkınca cinlendim kenara attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…