- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.001
Valla bnde sinir oldum canm her iki haftada hastanede aclik tokluk baktiricam bu ikinci cihazim ikiside boyle cikiyoBenim de her parmakta farklı çıktı
Malum dusuk şekerden şüphelendi doktor
Bi parmakla 190 çıkarken birinde 120 çıktı
Ayni kanla bir çok çubuk denedim parmağımı sıkıp onda da çok farklı çıktı 160 da çıktı 100 de benxe dusuk olanı al derim bu aletlere güvenmiyorum hiç o gün böyle farklı çıkınca cinlendim kenara attım
Bizim evin karsi dairesi bos sayilir esim ayakkabilarim ve ivir zivirlarim icin o daireyi kiralamayi dusunuyor bizdendendurum felaket anlayacaginher yer tikis tikis bir dilabi acsan ustune esyalar yikiliyor
Ay bende oyle duzeni sevmem. Biblo gibi. Daginik olacak hersey evde yasandigi belli olacak :)Ben de o tıkış tıkışlığa tahammül edemiyorum. Bebek odasını boşaltırken evden abartısız bir çöp arabasını doldurur eşya attım ya da verdim. Benim bir odam komple dolap odası 3 duvarda tavana kadar dolap. Her şey askeri düzende :) hatta eşim çorapları karıştırıyor diye onun çekmecesinde her çorap kutusunun üzerinde not var, örneğin kışlık uzun, yazlık kısa, yazlık uzun gibi...
Aaa cok fark cikiyormus canim neden oluyor acabaSimdi ölçtüm canm bir parmagim 151 ikincisinde 126 üçüncüsünde 139 cikti kafam karıştı ya
Hahah ben duzeni severim mutlu olurum duzenleyince ama cok gitmez o duzen cok daginigim malesef:))Ay bende oyle duzeni sevmem. Biblo gibi. Daginik olacak hersey evde yasandigi belli olacak :)
Ben canga reklaminda ki o cocugum :))
Suan ölçtüm mesela 179 165 163 147 çıktı arka arkayaValla bnde sinir oldum canm her iki haftada hastanede aclik tokluk baktiricam bu ikinci cihazim ikiside boyle cikiyo
Benim de hareketleri azaldı yani azaldı diyemem de şiddeti azaldı eskiden daha sert vuruşlar olurdu şimdi sanki ilk hissettiğim gibi hafif hafif vuruyor sende mi aynı hissediyorsunKızlar bugün 3. Gün bebeğin hareketleri hiç düzelmedi hala tuhaf tuhaf içten veya alt taraflarda ve çok nadir oluyor evham yapmayım dedim ama normal mi 3 gündür böyle olması sizce
Ya kizlar benim de aletle sağlık ocağında ölçtüler yanlış çıkmış midir acaba sinirda çıkmıştı. .mantığa bakarmisiniz sabah açlığı ölçtüler kan alarak.sonra yükleme yapıldı 1 saat sonra makineyle olctuler..142 çıktı ama açliğın kan sonucunu ertesi gün aldım ki 70 mis..neden toklukta da kan alıp 2sinin sonucunu da ertesi gün soylemediler çok saçma değil mi ya...yoksa boşu boşuna mi diyet diyabet 100luk yukleme derken urastirdilar beni kaç gündür bişey yerken 40 kere düşünüyorum..Benim de her parmakta farklı çıktı
Malum dusuk şekerden şüphelendi doktor
Bi parmakla 190 çıkarken birinde 120 çıktı
Ayni kanla bir çok çubuk denedim parmağımı sıkıp onda da çok farklı çıktı 160 da çıktı 100 de benxe dusuk olanı al derim bu aletlere güvenmiyorum hiç o gün böyle farklı çıkınca cinlendim kenara attım
Bilmiyorum ki canm yeni aldigim cihazda da boyle eskisinde de acaba hepsimi yanlışAaa cok fark cikiyormus canim neden oluyor acaba
Aynen öyle canım bende böyle düşündüm ilk hissettiğim zamanlardakine benzetti m karnım inip kalkar dı normalde şimdi hem aşağıda hem pıt pıt tedirgin oluyorumBenim de hareketleri azaldı yani azaldı diyemem de şiddeti azaldı eskiden daha sert vuruşlar olurdu şimdi sanki ilk hissettiğim gibi hafif hafif vuruyor sende mi aynı hissediyorsun
Aaa cok farkli canm bnm cihaz ikiside farkli acaba bunlar yanlış ölçüyorda biz de bosuna mi stres yapiyoruzSuan ölçtüm mesela 179 165 163 147 çıktı arka arkaya
Baya tatlı yedim
Ama glokoza rağmen yüksek degil 72 çıkmıştı bende anlamadım bu aleti
Arkadasın bozuk dediği aletmis benim ki
Benim geçen hafta öyleydi 1hafta sürdü az az hissettim ama bu hafta kıpır kıpır.bişey yoktur canım merak etme oluyor öyle çok endiselenirsen sağlık ocağında dinletsinlerKızlar bugün 3. Gün bebeğin hareketleri hiç düzelmedi hala tuhaf tuhaf içten veya alt taraflarda ve çok nadir oluyor evham yapmayım dedim ama normal mi 3 gündür böyle olması sizce
Bende dün sağlık ocağına açlık tokluk şekeri ölçtür meye gittim açlık için kaldı çarşamba çıkar çarşamba günü gel dedi tokluğu parmaktan alıp makinayla ölçer iz dedi nasıl bir mantıksa bende anlamadımYa kizlar benim de aletle sağlık ocağında ölçtüler yanlış çıkmış midir acaba sinirda çıkmıştı. .mantığa bakarmisiniz sabah açlığı ölçtüler kan alarak.sonra yükleme yapıldı 1 saat sonra makineyle olctuler..142 çıktı ama açliğın kan sonucunu ertesi gün aldım ki 70 mis..neden toklukta da kan alıp 2sinin sonucunu da ertesi gün soylemediler çok saçma değil mi ya...yoksa boşu boşuna mi diyet diyabet 100luk yukleme derken urastirdilar beni kaç gündür bişey yerken 40 kere düşünüyorum..
Kızlar bugün 3. Gün bebeğin hareketleri hiç düzelmedi hala tuhaf tuhaf içten veya alt taraflarda ve çok nadir oluyor evham yapmayım dedim ama normal mi 3 gündür böyle olması sizce
Aynı ya ben de kasiklarimda hissediyorum ve hafif hafif sorun yoktur inşallah ne diyelim düşünmekten zaten yoruldum artık dusunmicemAynen öyle canım bende böyle düşündüm ilk hissettiğim zamanlardakine benzetti m karnım inip kalkar dı normalde şimdi hem aşağıda hem pıt pıt tedirgin oluyorum
Dün sağlık ocağına gittiğimde dinletti hemşire ama zor buldu biraz aşağıda bebek dedi bilmiyorum hala rahat edemedim inşallah düzelir bir an önceBenim geçen hafta öyleydi 1hafta sürdü az az hissettim ama bu hafta kıpır kıpır.bişey yoktur canım merak etme oluyor öyle çok endiselenirsen sağlık ocağında dinletsinler
Bence kandan baktır canım benim aklıma takılıyor şimdi guvenmiyorum makineyeBende dün sağlık ocağına açlık tokluk şekeri ölçtür meye gittim açlık için kaldı çarşamba çıkar çarşamba günü gel dedi tokluğu parmaktan alıp makinayla ölçer iz dedi nasıl bir mantıksa bende anlamadım
Kızlar bebegin hareketleri her zaman birbirini tutmuyor az da olsa hareket halindeyse cok endiselenmeyin bence. Hiç hissetmediginizde direkt doktora gitmek gerek.. Bu arada dün muayenede benim bebegim dogum pozisyonu almıştı ters duruyordu kasiklarimdaki baskı ve kasılma ondan oluyordu demek ki.. Ayaklari da mideme dayaliydi..Aynen öyle canım bende böyle düşündüm ilk hissettiğim zamanlardakine benzetti m karnım inip kalkar dı normalde şimdi hem aşağıda hem pıt pıt tedirgin oluyorum
Ay bende oyle duzeni sevmem. Biblo gibi. Daginik olacak hersey evde yasandigi belli olacak :)
Ben canga reklaminda ki o cocugum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?