2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün 3. Gün bebeğin hareketleri hiç düzelmedi hala tuhaf tuhaf içten veya alt taraflarda ve çok nadir oluyor evham yapmayım dedim ama normal mi 3 gündür böyle olması sizce

Çok aklına takıldıysa git canım doktora. 28. Haftadan itibaren hareketler önemli sonuçta.

Benden hep kan alıyorlar makinayla ölçüme bende güvenmiyorum en iyisi 3 gün üst üste gidip kan arıtmak açlık tokluk

Aaa cok farkli canm bnm cihaz ikiside farkli acaba bunlar yanlış ölçüyorda biz de bosuna mi stres yapiyoruz
Valla güvenemiyorum cnm ben makinaya bence sağlık ocağı yakınsa veya hastane her gün açlık tokluk baktırmak kan verip daha mantıklı
Kan alarak bakıyorlarsa tokluğa sağlık ocağında ki doktoruna söylersin 3 gün açlık tokluk istedi kadın Doğum doktorum dersin alırlar

Dün sağlık ocağına gittiğimde dinletti hemşire ama zor buldu biraz aşağıda bebek dedi bilmiyorum hala rahat edemedim inşallah düzelir bir an önce
Canın bence git seni etkiliyor çünkü
Ama sağlık ocağında ki hemşireler bilmiyor çok ve makinaları eski
Doktoruna ya da acile git hissetmiyorum de acilde hemen bakarlar

Ya bizim doktora gitmemiz çok zor oluyor ve daha gecen hafta gitmiştim Ne yapacağımı şaştım hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama tuhaf Birdilimkek
Bende 4 gündür az hissediyorum. Bazen deli gibi canımı acıtıyordu. Şimdi ara ara gaz hareketi gibi hafif hissediyorum

Bizim burada acilde bakmıyorlar bir kere lekelenmem olduğunda gittim o zaman bile bakmadılar biz bakamıyoruz dediler doktorum da taa Gaziantep'te valla küçük yerde yaşamak çok zor evet etkiliyor baya 3 gündür kendimde değilim

Bende 4 gündür az hissediyorum. Bazen deli gibi canımı acıtıyordu. Şimdi ara ara gaz hareketi gibi hafif hissediyorum
Bende aynen hafif hafif canım bilmiyorum inşallah düzelir bir an önce biraz daha devam ederse buradaki devlete giderim ama o da tam bir işkence
Demekki ara ara olabiliyor böyle

Oyle yapicam canm yoksa kafam karışıyor enniyisi saglik ocagnda baktrmak

Ya bizim doktora gitmemiz çok zor oluyor ve daha gecen hafta gitmiştim Ne yapacağımı şaştım hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama tuhaf Birdilimkek
He sen dogu görevindeydin dimi canım peki doktorunun özel numarası yok mu sende arasan ya da mesaj atsan.. Bir sonraki randevub ne zaman. Şükür yine az da olsa hissediyorsun. Belki bebeğinin konumundan dolayıdır canim. O hareketlidir ama sen hissetmiyorsundur

Evet canım aynen. Doktorun numarası var mesaj atsam gelin der eminim ki 4 aralıkta gelin demişti 2 hafta var daha evet hissediyorum neyse ki bakalım arkasını dönmüştür belki diyorum

Onu alsam her DKK dinlerim herhalde yok daha beter olur:) steteskop var evde aslında ondan ses gelmedi geçen gün denedim
Valla ise yararmi bilmiyorum ama stetoskopun uc kismini bardakla kapat oyle dene dinlemeyi. Biz polisiye dizide görmüştüm ama ise yararmi bilmiyorum dizide hamile doktor kadin gocuk altinda kalinca bebeginin iyi olup olmadigini o sekilde ogrenmisti.

Bende angelsound var ilkinde almıştım. Ama oda iyi değil sürekli dinliyorum az kıpirdamasa. oğlum bulmuş baktım getirdi karnımda gezdiriyor artık ne kadar dinledimse çocuğa yer etmiş

Canim ne yaptin?

Benim kapaniyir ya dagci montu oldugu icin zaten buyuktu baya. Sorun olmuyor simdilik.
nemesis kahveci34 kızlar selam doktordan sonra dışardaydık hemen yazamadım.bebek çok şükür iyi doktor takip etmemiz gerek dedi sancılar devam ederse rahimdende olabilir bağırsakta olabilir dedi.
Rahim ağzınıda ölçtü iyi dedi.
Ama sancılar için progestana başlıyorum sabah akşam bir süre gene kontrol amaçlı.
Merak ettiğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız.

Buradaki hamilelik takviminde de bir ara stetoskop ile duyulur yazmıştı ama ben beceremedim bir de öyle deneyim bakayım belki işe yarar :)

sorma haklisin ins uslu olur kuxularimiz oglumda uykusuzluk cok cekmistim bide simdi ana okulumuz bar bixim ama sukur ki oglenci

sorma haklisin ins uslu olur kuxularimiz oglumda uykusuzluk cok cekmistim bide simdi ana okulumuz bar bixim ama sukur ki oglenci
Benim için gündüzleri sıkıntı değil. Tamgün anaokuluna gidiyor. Hafta içi akşam sorun olabişir. Apart dairede oğlumla kızımla tek kalacağız. Babamız başka şehirde çalışıyor çünkü. Rabbim kimseye ağız açtırmadan büyütmeyi nasip etsin.

Büyüdükçe yeri daraldığı için de farklı hissediliyor olabilir. Gün boyunca 10 kez hareket hissedersen sorun yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…