- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.021
Kızlar bugün 3. Gün bebeğin hareketleri hiç düzelmedi hala tuhaf tuhaf içten veya alt taraflarda ve çok nadir oluyor evham yapmayım dedim ama normal mi 3 gündür böyle olması sizce
Benden hep kan alıyorlar makinayla ölçüme bende güvenmiyorum en iyisi 3 gün üst üste gidip kan arıtmak açlık toklukYa kizlar benim de aletle sağlık ocağında ölçtüler yanlış çıkmış midir acaba sinirda çıkmıştı. .mantığa bakarmisiniz sabah açlığı ölçtüler kan alarak.sonra yükleme yapıldı 1 saat sonra makineyle olctuler..142 çıktı ama açliğın kan sonucunu ertesi gün aldım ki 70 mis..neden toklukta da kan alıp 2sinin sonucunu da ertesi gün soylemediler çok saçma değil mi ya...yoksa boşu boşuna mi diyet diyabet 100luk yukleme derken urastirdilar beni kaç gündür bişey yerken 40 kere düşünüyorum..
Valla güvenemiyorum cnm ben makinaya bence sağlık ocağı yakınsa veya hastane her gün açlık tokluk baktırmak kan verip daha mantıklıAaa cok farkli canm bnm cihaz ikiside farkli acaba bunlar yanlış ölçüyorda biz de bosuna mi stres yapiyoruz
Canın bence git seni etkiliyor çünküDün sağlık ocağına gittiğimde dinletti hemşire ama zor buldu biraz aşağıda bebek dedi bilmiyorum hala rahat edemedim inşallah düzelir bir an önce
Ya bizim doktora gitmemiz çok zor oluyor ve daha gecen hafta gitmiştim Ne yapacağımı şaştım hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama tuhafÇok aklına takıldıysa git canım doktora. 28. Haftadan itibaren hareketler önemli sonuçta.
Bende 4 gündür az hissediyorum. Bazen deli gibi canımı acıtıyordu. Şimdi ara ara gaz hareketi gibi hafif hissediyorumYa bizim doktora gitmemiz çok zor oluyor ve daha gecen hafta gitmiştim Ne yapacağımı şaştım hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama tuhafBirdilimkek
Bizim burada acilde bakmıyorlar bir kere lekelenmem olduğunda gittim o zaman bile bakmadılar biz bakamıyoruz dediler doktorum da taa Gaziantep'te valla küçük yerde yaşamak çok zor evet etkiliyor baya 3 gündür kendimde değilimBenden hep kan alıyorlar makinayla ölçüme bende güvenmiyorum en iyisi 3 gün üst üste gidip kan arıtmak açlık tokluk
Valla güvenemiyorum cnm ben makinaya bence sağlık ocağı yakınsa veya hastane her gün açlık tokluk baktırmak kan verip daha mantıklı
Kan alarak bakıyorlarsa tokluğa sağlık ocağında ki doktoruna söylersin 3 gün açlık tokluk istedi kadın Doğum doktorum dersin alırlar
Canın bence git seni etkiliyor çünkü
Ama sağlık ocağında ki hemşireler bilmiyor çok ve makinaları eski
Doktoruna ya da acile git hissetmiyorum de acilde hemen bakarlar
Bende aynen hafif hafif canım bilmiyorum inşallah düzelir bir an önce biraz daha devam ederse buradaki devlete giderim ama o da tam bir işkenceBende 4 gündür az hissediyorum. Bazen deli gibi canımı acıtıyordu. Şimdi ara ara gaz hareketi gibi hafif hissediyorum
Demekki arada olabiliyor böyle şeyler evet ya herşey ayrı bir stres bende evham yapmayım diyorum ama 3 gün olunca gerilim iyiceAynı ya ben de kasiklarimda hissediyorum ve hafif hafif sorun yoktur inşallah ne diyelim düşünmekten zaten yoruldum artık dusunmicem
Oyle yapicam canm yoksa kafam karışıyor enniyisi saglik ocagnda baktrmakBenden hep kan alıyorlar makinayla ölçüme bende güvenmiyorum en iyisi 3 gün üst üste gidip kan arıtmak açlık tokluk
Valla güvenemiyorum cnm ben makinaya bence sağlık ocağı yakınsa veya hastane her gün açlık tokluk baktırmak kan verip daha mantıklı
Kan alarak bakıyorlarsa tokluğa sağlık ocağında ki doktoruna söylersin 3 gün açlık tokluk istedi kadın Doğum doktorum dersin alırlar
Canın bence git seni etkiliyor çünkü
Ama sağlık ocağında ki hemşireler bilmiyor çok ve makinaları eski
Doktoruna ya da acile git hissetmiyorum de acilde hemen bakarlar
He sen dogu görevindeydin dimi canımYa bizim doktora gitmemiz çok zor oluyor ve daha gecen hafta gitmiştim Ne yapacağımı şaştım hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama tuhafBirdilimkek
Benim de her parmakta farklı çıktı
Malum dusuk şekerden şüphelendi doktor
Bi parmakla 190 çıkarken birinde 120 çıktı
Ayni kanla bir çok çubuk denedim parmağımı sıkıp onda da çok farklı çıktı 160 da çıktı 100 de benxe dusuk olanı al derim bu aletlere güvenmiyorum hiç o gün böyle farklı çıkınca cinlendim kenara attım[/QUOTE
BEnimde evde olcunce hep farklı çıkıyor diye geçen haftadan beri ölçüm yapmıyorum. Ama şu var acaba hastanede olcunce de mi farklı çıkacak . Onda bi kere ölçüp bırakıyoruz. Benimde kafam karışıyor. ŞaşırdımBenim de her parmakta farklı çıktı
Malum dusuk şekerden şüphelendi doktor
Bi parmakla 190 çıkarken birinde 120 çıktı
Ayni kanla bir çok çubuk denedim parmağımı sıkıp onda da çok farklı çıktı 160 da çıktı 100 de benxe dusuk olanı al derim bu aletlere güvenmiyorum hiç o gün böyle farklı çıkınca cinlendim kenara attım
Butcen el veriyorsa amazondan angelsound alDemekki arada olabiliyor böyle şeyler evet ya herşey ayrı bir stres bende evham yapmayım diyorum ama 3 gün olunca gerilim iyice
Evet canım aynen. Doktorun numarası var mesaj atsam gelin der eminim ki 4 aralıkta gelin demişti 2 hafta var daha evet hissediyorum neyse ki bakalım arkasını dönmüştür belki diyorumHe sen dogu görevindeydin dimi canımpeki doktorunun özel numarası yok mu sende arasan ya da mesaj atsan.. Bir sonraki randevub ne zaman. Şükür yine az da olsa hissediyorsun. Belki bebeğinin konumundan dolayıdır canim. O hareketlidir ama sen hissetmiyorsundur
Onu alsam her DKK dinlerim herhalde yok daha beter olur:) steteskop var evde aslında ondan ses gelmedi geçen gün denedimButcen el veriyorsa amazondan angelsound al
Valla ise yararmi bilmiyorum ama stetoskopun uc kismini bardakla kapat oyle dene dinlemeyi. Biz polisiye dizide görmüştüm ama ise yararmi bilmiyorumOnu alsam her DKK dinlerim herhalde yok daha beter olur:) steteskop var evde aslında ondan ses gelmedi geçen gün denedim
Bende angelsound var ilkinde almıştım. Ama oda iyi değil sürekli dinliyorum az kıpirdamasa.Valla ise yararmi bilmiyorum ama stetoskopun uc kismini bardakla kapat oyle dene dinlemeyi. Biz polisiye dizide görmüştüm ama ise yararmi bilmiyorumdizide hamile doktor kadin gocuk altinda kalinca bebeginin iyi olup olmadigini o sekilde ogrenmisti.
Canim ne yaptin?
Benim kapaniyir ya dagci montu oldugu icin zaten buyuktu baya. Sorun olmuyor simdilik.
Buradaki hamilelik takviminde de bir ara stetoskop ile duyulur yazmıştı ama ben beceremedim bir de öyle deneyim bakayım belki işe yarar :)Valla ise yararmi bilmiyorum ama stetoskopun uc kismini bardakla kapat oyle dene dinlemeyi. Biz polisiye dizide görmüştüm ama ise yararmi bilmiyorumdizide hamile doktor kadin gocuk altinda kalinca bebeginin iyi olup olmadigini o sekilde ogrenmisti.
sorma haklisin ins uslu olur kuxularimiz oglumda uykusuzluk cok cekmistim bide simdi ana okulumuz bar bixim ama sukur ki oglenciBen de kalkamıyorum. Akşam oğlumu uyuturken sızıp kalıyorum. Dün gündüz dinlenmişim galiba. Oğlumuzla eşim ilgilenmişti. Akşam oğlanla o sızdı kaldı ben biraz kendime vakit ayırmış oldum. Doğumdan sonra 3,5 atacağız eşimle. hele ben. Haftaiçi iki çocukla. Biri meme isteyecek niri oyun diye tutturacak. Uykusuz huniyle dolaşırım artık
Benim için gündüzleri sıkıntı değil. Tamgün anaokuluna gidiyor. Hafta içi akşam sorun olabişir. Apart dairede oğlumla kızımla tek kalacağız. Babamız başka şehirde çalışıyor çünkü. Rabbim kimseye ağız açtırmadan büyütmeyi nasip etsin.sorma haklisin ins uslu olur kuxularimiz oglumda uykusuzluk cok cekmistim bide simdi ana okulumuz bar bixim ama sukur ki oglenci
Ya bizim doktora gitmemiz çok zor oluyor ve daha gecen hafta gitmiştim Ne yapacağımı şaştım hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama tuhafBirdilimkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?