2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın kızlar hasta ben öksürük ve burun akıntısıyla karşınızdayım ha bir de şiddetli baş ağrısı
sevgiler teşekkürler

Benimkinin kafası sağ kasığımdaydı garip bit duruşu var şuan

Bende angelsound var ilkinde almıştım. Ama oda iyi değil sürekli dinliyorum az kıpirdamasa. oğlum bulmuş baktım getirdi karnımda gezdiriyor artık ne kadar dinledimse çocuğa yer etmiş

Ben surekli dinlemiyorum. Belki zararli olur diye. Ama mesela tum gun kipirti hic hissetmediysem dinliyorum hemen :) baka turlu sizofrene bağlıyorum napayim :/

Hadi gozun aydin o zaman canim :)

Buradaki hamilelik takviminde de bir ara stetoskop ile duyulur yazmıştı ama ben beceremedim bir de öyle deneyim bakayım belki işe yarar :)

Dene kiz ise yararsa banada soyle merak ettim :)

Günaydınlaar :)
2 gündür sabahları 2 yemek kaşığı üzüm pekmezi ve 1 bardak şekersiz süt ile başlıyorum güne , öğlen ve akşam da 1 er bardak süt içiyorum, akşamları kırmızı et yiyorum inşallah bir faydası olur da doktor erkenden almaktan vazgeçer

muz ve kaşar peynirde ye canım

canım bulabilirsen karadut pekmezi bul. kansızığımı ben zamanında karadutla tedavi ettim. sende de kansızlık sıkıntısı vardı yanlış hatırlamıyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…