2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım bulabilirsen karadut pekmezi bul. kansızığımı ben zamanında karadutla tedavi ettim. sende de kansızlık sıkıntısı vardı yanlış hatırlamıyorsan.
Evet var canım hala maalesef komşum bahsediyordu var diye satıyormuş bir tanıdığı ona söylerim o zaman getirtirim teşekkür ederim :)

canım birde şekerin yoksa biryerde okumuştum nesquik iyi geliyor yazmışlar doğrumudur bilemedim.hazır olan değilde kendin sütü kaynatıp içine eklersin bir araştır istersen vitamin varmış baya galiba.
Şekerim yok canım nesquik in faydası olduğu bilmiyordum gerçekten :))

Evet var canım hala maalesef komşum bahsediyordu var diye satıyormuş bir tanıdığı ona söylerim o zaman getirtirim teşekkür ederim :)
bende de zamanında vardı. şu küçük tüplerdeki kansızlık ilaçlarından vermişti doktor. tadı iğrenç olup yutulamayan varya o zaman eczacı demişti karadut pekmezi ye diye. hakikattende işe yaradı :)

maden suyu ve kefiri de ekle kuzum :) yumurtayı da yiyebiliyorsan
yogurt sütten daha faydalıymış onu da ihmal etme
el birliğiyle halledeceğiz inş Allah yüzümüze baksın
taze kaşar peynirini de alırken tost kaşarı yazmasın taze kaşar peyniri yazsın onu al
tost kaşarı yazanlar hep eritme oluyormuş gıda dedektifi açıklamıştı
Kizlarrrr şekeri olanlara kaşar yasakmi
yok kuzum yasak değil karbonhidrat ve şekerli gidalar yasak

Ben hap bile tutamıyorum öyle tüp ilaçları hiç içemem herhalde en iyisi dediğin gibi pekmez içmek tiksindirmiyor en azından

Çorba olarak da tarhana çorbası inanılmaz faydalıymış ben hiç sevmez ve içmezdim hastalandıkça franjitim azdıkça içtim artık haftada bir yapıp içiyorum içinde her şey olduğundan faydası çokmuş

Kefir içemem canım herhalde kesin tiksinirim ama yoğurt yiyebiliyorum , maden suyu da arada içiyorum , kaşar peyiniri normal kaşar peynir alıyorum yumurtaya gelince günde 2-3 tane yiyorum
Aslında ben iyi besleniyormuşum ya işte bebek beslenemeyince doktor senin yemenle ilgili de olmayabilir dedi bakalım haftaya kadar bu sıkı programa devam :))

KIZ ALTINKILIÇIN MEYVELİ KEFİRLERİ VAR Ondan iç onların tadı meyveli yoğurt gibi :)

Bende ne yiyeceğimi biraz şaşırmış durumdayım. Acaba çok mu sıkıyorum kendimi bilmiyorum. Şeker sınırda deyince nerdeyse karbohidrat içeren hiç bişey yememeye başladım. Sonunda dün çikolata krizine girdim. Bu sefer de pişman oldum akşam peynirli roka salatasıyla geçiştirdim. Baya tok tutuyor severim de. Ama canım tost istiyor mesela yemiyorum. Kepekli ekmekle yerdim eskiden de yersem. Kaşar peyniri de bebeğe kilo aldırıyor benimki zaten kilosu iyi 4kiloya yaklaşır korkusuyla onu da yemiyorum. Muz yerdim onu da bıraktım. 1haftada yediğin meyve sadece 2küçük mandalina. Ama canım istiyor baya cennet hurmasını bekledim kaç ay çıksın diye, bir iki yedim daha yiyemedim. Buzluğa stokladım bebek doğunca kesin yicem, kilo da alsam yicem. Of aklıma neler geliyor ya

O zaman sebze ağırlıklı ye, Demir fosfat magnezyum , kalsiyum deposu yap, hem bebeğe hem de sana faydalı.

Saol canm ozmn arkasindaki yazilara gore alicam dimi kac seker var kac yag vs vs

canım bende hiç sevmiyordum aoç nin kini içebildim ancak ayran gibi geldi o biraz ekşi yogurttan yapılan ayran gibi bi dene istersen

Ben ne zaman 2 hafta da 1 kontrole gideceğiz diye tez canlılık yaparken doktor her hafta gel sen bana dedi gelişim probleminden sebep Hayırlısı

Ben dün doktora gittim şeker konusunda söyledim canım istiyor bende az az da olsa yiyorum diye . Doktorda nefsini korletecek kadar yiyebilirsin hamilesin ama diyette olduğunu unutma filan dedi. Bi parça çikolata alıyorum mesela dedim. Çikolataya sıcak bakmadı .ama pekmez çok az dedim o olabilir ama dikkat et dedi. Ayy bilmiyorum benimde kafam karışıyor yemek konusunda. Artık esime bile yemek yapmıyorum gibi bisey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…