2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar komşular diğer ay bana gelmek istiyor 12 kişi falan bende tamam dedim ama o zaman 8 aylık olacağım düşünemedim zor olurmuki

Kızlar komşular diğer ay bana gelmek istiyor 12 kişi falan bende tamam dedim ama o zaman 8 aylık olacağım düşünemedim zor olurmuki
Hepsi bsyler yapıp getirirse bsy olmaz
olmadı kıymalı ya da kaşarlı pide yaptırırsın yemege geleceklerse biri de salata yapsın oldu bitti :)

Güzel değildir diye hiç içmemiştim zaten hayatımda beğenirsem içerim gerçekten ama beğenmezsem süt yoğurt da yeterli olur bence hergün canım
bi kere bana içirmişlerdi tiksinmiştim hamile bile değildim o zaman doktorum önerince araştırdım bi arkadaşımda aoç yi, içersin diyince küçük boyunu aldım beğendim bi dene olmadı oğlana içirirsin :)

Cennet hurmasını bende çok severim buzlukta nasıl saklıyorsun ilk defa duydum

Ben de nihayet şeker yüklemesi için hastanedeyim,bebiş 1000gram olmuş,normal mi?sizinkiler nasıl ortalama?devlet hastanesine geldim yakın ve işlem uzun diye tek onu söyledi doktor

Oğlum bayılır süt ürünlerine yoğurtlu makarnanın yanında 1 kase yoğurt yiyor sıpa makarnanın içinde var annecim diyorum ikna olmuyor utanmasa 1 de ayran ekler yanına

Ben de nihayet şeker yüklemesi için hastanedeyim,bebiş 1000gram olmuş,normal mi?sizinkiler nasıl ortalama?devlet hastanesine geldim yakın ve işlem uzun diye tek onu söyledi doktor
Bnmkide o haftalarda 1098 idi canm normal kilosu masallah insallah guzel sonular alırsın

Zor olur elbette canım ya servis yapmak ondan önce hazırlık yapmak belim kopmuştu benim 4-5 kişilerdi ama ağrım olmuştu çok İstersen hazır bişeyler ikram et ya da bir yakınına yaptır

Aynen. Yalnızlıkta çok zor. Ben 2 hafta sonra izne ayrılacağım hemen. Yorgunluktan ağlıyorum çok şükür derdim yok ama sanki bi ton derdim var gibi his veriyor yorgunluk
ne güzel izine ayrılacaksan
ben son ana kadar çalışmalıyım, çünkü izmitte bakıcak kimsem yok
maddi yönden de sikintilarımız var

ne güzel izine ayrılacaksan
ben son ana kadar çalışmalıyım, çünkü izmitte bakıcak kimsem yok
maddi yönden de sikintilarımız var
iyi yönden bakalım işe gelip en azından daha az kurarsın :) hepimi herşeyi takar olduk ya.kafan dağılır canım benim.bende kalabildiğimce kalıcam inşallah.

O zaman sebze ağırlıklı ye, Demir fosfat magnezyum , kalsiyum deposu yap, hem bebeğe hem de sana faydalı.

Zaten ıspanak pırasa karnabahar kabak patlıcan filan yiyorum. Zeytinyağlı severim zaten ama yemeği yiyorum peşinden bi tatlı isteği bastırıyor

Cennet hurmasını bende çok severim buzlukta nasıl saklıyorsun ilk defa duydum

Geçen sene instagramda birilerinde gördüm direk buzluğa atmışlardı. Bende çok severim tahinle alıp poşetleyip kaldırdım.

Benim geçen hafta 26iken 966 gr çıktı. Normal bence seninki de

Yaaaa hadi dolsun şu zaman doğuralım artık ben bebek fotoğrafları gördükçe dayanamıyorum gelsin istiyorum öpmek koklamak istiyorum

canım normal kilosu benimki de o civarlardaydı ki takılma herkesin geni farklı zaten

ne kadar düşünceli komşuların varmış, hepsi bir tepsi bişi yapıp getirsin o zaman. hayret bişi ya.
belki bebek dogmadan hediyelerini vereceklerdir paralarını takacaklardır
bizim iş yerinde mesela doğumdan önce parası verilir 40 dan sonra görmeye gelirler
para doğumda öncesinde lazım olur gideri çok olur diye verirler
belki onlarda öncesinde lazım olur diye geleceklerdir
ama bencede hepsi bsyler yapıp getirmeli

Kizlar ozellikle amazondan vs alisveris yapmayi dusunenler. Bu cuma amazonda ebay de black friday indirimleri olacak. Aklinizda olsun :)

Öldüüüüm bittiiimmm
Gelcekler diye bi temizlik gittiler diye bi temizlik artık çok yoruluyorum kızlaar ben Dün akşam kayınvalidemler ve görümcemler vardı ilk kez bugün ayaklarım şiş dolaşıyorum Hem salonda hem oturma odasında oturuldu çekirdek yenildi diye koltukları falan çekip süpürdüm şimdi ama şu viledayla silcek halim kalmadı Bi çay dökmeye dahi yardımcı olmadılar çok yorgunum çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…