- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.101
Ben aliexpressten alıyorum genelde,Amazon'u hiç denemedim memnunsanız bakayım ben deKizlar ozellikle amazondan vs alisveris yapmayi dusunenler. Bu cuma amazonda ebay de black friday indirimleri olacak. Aklinizda olsun :)
canım normal kilosu benimki de o civarlardaydı ki takılma herkesin geni farklı zaten
belki bebek dogmadan hediyelerini vereceklerdir paralarını takacaklardır
bizim iş yerinde mesela doğumdan önce parası verilir 40 dan sonra görmeye gelirler
para doğumda öncesinde lazım olur gideri çok olur diye verirler
belki onlarda öncesinde lazım olur diye geleceklerdir
ama bencede hepsi bsyler yapıp getirmeli
Amazondan aliyorum ben surekli. Guvenilir. Aliexpressi de cok onermem. Ozellikle tekstilde. Cin mali cunku hepsi. Illaki o tarz bir sey alacaksan wish indir telefonuna onu kullan. Sistem olarak aliexpressten daha kaliteli.Ben aliexpressten alıyorum genelde,Amazon'u hiç denemedim memnunsanız bakayım ben de
Düşüncesiz insanlara deli oluyorum. Görümcen hamileyken misafir kabul eder mi acaba! Koltukları çekmeseydin kendini zorlama :/Öldüüüüm bittiiimmm
Gelcekler diye bi temizlik gittiler diye bi temizlik artık çok yoruluyorum kızlaar benDün akşam kayınvalidemler ve görümcemler vardı ilk kez bugün ayaklarım şiş dolaşıyorum Hem salonda hem oturma odasında oturuldu çekirdek yenildi diye koltukları falan çekip süpürdüm şimdi ama şu viledayla silcek halim kalmadı Bi çay dökmeye dahi yardımcı olmadılar çok yorgunum çoook
Giyim almadım hiç kılıf,saç şekillendirici vs aldım memnun kaldım,çok tatlı kız kıyafetleri var ama cesaret edip alamadım,bir de Amazon'a bakayım iyi oldu söylediğinAmazondan aliyorum ben surekli. Guvenilir. Aliexpressi de cok onermem. Ozellikle tekstilde. Cin mali cunku hepsi. Illaki o tarz bir sey alacaksan wish indir telefonuna onu kullan. Sistem olarak aliexpressten daha kaliteli.
Cihazının markası ne acaba?Sagol canim. Evet deniyorum bazen ama cok farkli cikmiyor benim 2 3 fark olabiliyor
4 gündür bende parmak kalmadı 3 5 olsa fark ses etmeyecegim de 20 felan oynuyor seninkinin markası ne canım?Simdi ölçtüm canm bir parmagim 151 ikincisinde 126 üçüncüsünde 139 cikti kafam karıştı ya
Ben sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidrat almıyorum nerdeyse çok mutsuzum yaBende ne yiyeceğimi biraz şaşırmış durumdayım. Acaba çok mu sıkıyorum kendimi bilmiyorum. Şeker sınırda deyince nerdeyse karbohidrat içeren hiç bişey yememeye başladım. Sonunda dün çikolata krizine girdim. Bu sefer de pişman oldum akşam peynirli roka salatasıyla geçiştirdim. Baya tok tutuyor severim de. Ama canım tost istiyor mesela yemiyorum. Kepekli ekmekle yerdim eskiden de yersem. Kaşar peyniri de bebeğe kilo aldırıyor benimki zaten kilosu iyi 4kiloya yaklaşır korkusuyla onu da yemiyorum. Muz yerdim onu da bıraktım. 1haftada yediğin meyve sadece 2küçük mandalina. Ama canım istiyor bayacennet hurmasını bekledim kaç ay çıksın diye, bir iki yedim daha yiyemedim. Buzluğa stokladım bebek doğunca kesin yicem, kilo da alsam yicem. Of aklıma neler geliyor ya
Düşüncesiz insanlara deli oluyorum. Görümcen hamileyken misafir kabul eder mi acaba! Koltukları çekmeseydin kendini zorlama :/
bende accu check var o bile bazen farklı ölçebiliyorKızlar eczanede ölçtük tokluğu aynı parmaktan benim 118 eczanenin 100 çıktı bukadar oynamaz dedi adam bu cihazların kalibrasyonu varmış medikalciye götürmek gerkiyormuş yüksek ölçüyor dedi.En iyi markada Accu chek performa imiş ama 185tl imiş.En garantisi kan vermek 3 gün üst üste kan verecem napim hayata küstüm bu ne ya
Kızlar boğazım ağrıyor sesim kısıldı, faranjitim azdı yine,ne yapabilirim yanlış bir şey yeyip içmekten korkuyorum,normalde zencefil zerdeçal karışımı tüketirim ama şu an tehlikeli sanırım.
canım peynirden zeytinden bsy olmaz ıstedıgın kadar ye poeyniri zeytınıCihazının markası ne acaba?
4 gündür bende parmak kalmadı 3 5 olsa fark ses etmeyecegim de 20 felan oynuyor seninkinin markası ne canım?
Ben sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidrat almıyorum nerdeyse çok mutsuzum yakarnıbahar brokoli ıspanak kabak patlıcan iştahım kesildi resmen bunları yemekten.Akşamdan Sabah işe götürmek için kahvaltı hazırlıyorum peynirden felan biraz tırtıklasam vicdan yapıyorum sonra.Çok mu abarttık gerçekten
ıhlamur demle onu süz sonra ıcıne yarım cay kasıgı pul bıber ve kararbıber at yerımsar ama az iç bacımKızlar boğazım ağrıyor sesim kısıldı, faranjitim azdı yine,ne yapabilirim yanlış bir şey yeyip içmekten korkuyorum,normalde zencefil zerdeçal karışımı tüketirim ama şu an tehlikeli sanırım.
Cihazının markası ne acaba?
4 gündür bende parmak kalmadı 3 5 olsa fark ses etmeyecegim de 20 felan oynuyor seninkinin markası ne canım?
Ben sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidrat almıyorum nerdeyse çok mutsuzum yakarnıbahar brokoli ıspanak kabak patlıcan iştahım kesildi resmen bunları yemekten.Akşamdan Sabah işe götürmek için kahvaltı hazırlıyorum peynirden felan biraz tırtıklasam vicdan yapıyorum sonra.Çok mu abarttık gerçekten
canım peynirden zeytinden bsy olmaz ıstedıgın kadar ye poeyniri zeytını
ıhlamur demle onu süz sonra ıcıne yarım cay kasıgı pul bıber ve kararbıber at yerımsar ama az iç bacım
olmadı sumbucol al onu vermıstı doktorum bana
bol mandalına kuşburnu
gargara
ıgde suyu franjıte ıyı gelıyor
Peynir yemezsek ne yicez zaten daha. Ben kahvaltıda wasa kraker üzerine 1/8 avokado ezip sürüyorum üstüne tulum peyniri üstüne de bi tane haşlanmış yumurta. Çok tok tutuyor beni.
Canım fl yi 7 ile çarpıcaksın çıkan sonuç boyu olur :)kızlar siz demiştiniz ya ultrason kağıdındaki fl değeri boy diye.bende fl 5.22 gözüküyor.ama doktor hep 29 cm diyor anlamadım.
Cihazının markası ne acaba?
canım *7 yapacaksın çarp yediylekızlar siz demiştiniz ya ultrason kağıdındaki fl değeri boy diye.bende fl 5.22 gözüküyor.ama doktor hep 29 cm diyor anlamadım.
avakadoyu muzun yanına koy olgunlasır canım bozulmazda pekPeynir yiyorum zaten de yanlış anlattım akşam yemekten sonra sabah işe götrmek için hazırlık yaparken ağzıma atıyorum 9 dan sonra bişey yeme dedi diyetisyen çünkü.Kahvaltımı iyi yapıyorum ceviz biber yumurta peynir zeytin ekmek yeşillik.Avakado da aldım ama olgunlaşmamış daha deneyeyim bir sabah öyle.Akşam çok zorluyor gündüz çok açlık çekmiyorum da.
İme Dc birde vivachek ikiside farkli gosteriyo canm parmaklar delik desik oldu artik olmucem evdeCihazının markası ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?