2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

hımmm bu durumu bilmiyordum, bizde hediyeler hep doğumdan sonra gelir :) hepsi bişiler yaparsa sen de çayı demlersin tamamdır

Ben aliexpressten alıyorum genelde,Amazon'u hiç denemedim memnunsanız bakayım ben de
Amazondan aliyorum ben surekli. Guvenilir. Aliexpressi de cok onermem. Ozellikle tekstilde. Cin mali cunku hepsi. Illaki o tarz bir sey alacaksan wish indir telefonuna onu kullan. Sistem olarak aliexpressten daha kaliteli.

Düşüncesiz insanlara deli oluyorum. Görümcen hamileyken misafir kabul eder mi acaba! Koltukları çekmeseydin kendini zorlama :/

Amazondan aliyorum ben surekli. Guvenilir. Aliexpressi de cok onermem. Ozellikle tekstilde. Cin mali cunku hepsi. Illaki o tarz bir sey alacaksan wish indir telefonuna onu kullan. Sistem olarak aliexpressten daha kaliteli.
Giyim almadım hiç kılıf,saç şekillendirici vs aldım memnun kaldım,çok tatlı kız kıyafetleri var ama cesaret edip alamadım,bir de Amazon'a bakayım iyi oldu söylediğin

Sagol canim. Evet deniyorum bazen ama cok farkli cikmiyor benim 2 3 fark olabiliyor
Cihazının markası ne acaba?
Simdi ölçtüm canm bir parmagim 151 ikincisinde 126 üçüncüsünde 139 cikti kafam karıştı ya
4 gündür bende parmak kalmadı 3 5 olsa fark ses etmeyecegim de 20 felan oynuyor seninkinin markası ne canım?
Ben sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidrat almıyorum nerdeyse çok mutsuzum yakarnıbahar brokoli ıspanak kabak patlıcan iştahım kesildi resmen bunları yemekten.Akşamdan Sabah işe götürmek için kahvaltı hazırlıyorum peynirden felan biraz tırtıklasam vicdan yapıyorum sonra.Çok mu abarttık gerçekten

Kızlar boğazım ağrıyor sesim kısıldı, faranjitim azdı yine,ne yapabilirim yanlış bir şey yeyip içmekten korkuyorum,normalde zencefil zerdeçal karışımı tüketirim ama şu an tehlikeli sanırım.

Düşüncesiz insanlara deli oluyorum. Görümcen hamileyken misafir kabul eder mi acaba! Koltukları çekmeseydin kendini zorlama :/

Görüncem hamileyken misafir kabul etmeyi bırak halâ daha bizi senede 1 kez yemeğe çağırdığında bile yemeği benim yapmamı bekler. Çünkü kendisi hiç iş yapmayı sevmiyo ama kendisine hizmet edilmesine bayılır

Kızlar eczanede ölçtük tokluğu aynı parmaktan benim 118 eczanenin 100 çıktı bukadar oynamaz dedi adam bu cihazların kalibrasyonu varmış medikalciye götürmek gerkiyormuş yüksek ölçüyor dedi.En iyi markada Accu chek performa imiş ama 185tl imiş.En garantisi kan vermek 3 gün üst üste kan verecem napim hayata küstüm bu ne ya

bende accu check var o bile bazen farklı ölçebiliyor

Canım tuzlu limonla gargara yapabilirsin ıhlamur içebilirsin günde 1 bardak bide bol bol ılık su iç. Mutlaka doktoruna danış. Biz yanlış yönlendirme yapmayalım yinede. Şimdiden geçmiş olsun

canım peynirden zeytinden bsy olmaz ıstedıgın kadar ye poeyniri zeytını

ıhlamur demle onu süz sonra ıcıne yarım cay kasıgı pul bıber ve kararbıber at yerımsar ama az iç bacım
olmadı sumbucol al onu vermıstı doktorum bana
bol mandalına kuşburnu
gargara
ıgde suyu franjıte ıyı gelıyor

Peynir yemezsek ne yicez zaten daha. Ben kahvaltıda wasa kraker üzerine 1/8 avokado ezip sürüyorum üstüne tulum peyniri üstüne de bi tane haşlanmış yumurta. Çok tok tutuyor beni.

kızlar siz demiştiniz ya ultrason kağıdındaki fl değeri boy diye.bende fl 5.22 gözüküyor.ama doktor hep 29 cm diyor anlamadım.

Peynir yemezsek ne yicez zaten daha. Ben kahvaltıda wasa kraker üzerine 1/8 avokado ezip sürüyorum üstüne tulum peyniri üstüne de bi tane haşlanmış yumurta. Çok tok tutuyor beni.

Peynir yiyorum zaten de yanlış anlattım akşam yemekten sonra sabah işe götrmek için hazırlık yaparken ağzıma atıyorum 9 dan sonra bişey yeme dedi diyetisyen çünkü.Kahvaltımı iyi yapıyorum ceviz biber yumurta peynir zeytin ekmek yeşillik.Avakado da aldım ama olgunlaşmamış daha deneyeyim bir sabah öyle.Akşam çok zorluyor gündüz çok açlık çekmiyorum da.

Kızlar diyet listesi vermediler mi size?

kızlar siz demiştiniz ya ultrason kağıdındaki fl değeri boy diye.bende fl 5.22 gözüküyor.ama doktor hep 29 cm diyor anlamadım.
canım *7 yapacaksın çarp yediyle

avakadoyu muzun yanına koy olgunlasır canım bozulmazda pek
valla canım sımdı avakadolu krep iştedi

peyniri de at agzına ya bsy olmaz

İme Dc birde vivachek ikiside farkli gosteriyo canm parmaklar delik desik oldu artik olmucem evde

Kizlarrr sizin doktorunuz ne nst ye bagladimi bni bugun sonucum cikmis almaya gitmistim nst ye bagladi simdi erken deglmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…