- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.121
YOK KUZUM 32 DEN SONRA DEDIKizlarrr sizin doktorunuz ne nst ye bagladimi bni bugun sonucum cikmis almaya gitmistim nst ye bagladi simdi erken deglmi ya
Bana biraz erken basladi canm bnde 32 den sonra diye biliyorum ama 30 da basladiYOK KUZUM 32 DEN SONRA DEDI
Benimki accu check ama 10 sayiya kadar oynatabiliyor genelde ortalama yaziyorum ben de.Kızlar eczanede ölçtük tokluğu aynı parmaktan benim 118 eczanenin 100 çıktı bukadar oynamaz dedi adam bu cihazların kalibrasyonu varmış medikalciye götürmek gerkiyormuş yüksek ölçüyor dedi.En iyi markada Accu chek performa imiş ama 185tl imiş.En garantisi kan vermek 3 gün üst üste kan verecem napim hayata küstüm bu ne ya
Canım gittim bugün doktora içim rahat etmedi ve sonra bir şey olursa pişman olurum gitmediğime diye devlet hastanesine gittim dönmüş makat durusuymus su an o yüzden ayaklar aşağıda olunca sadece aşağıda hafif tekme hissediyormusum. Teşekkür ederim kızlar desteklerini z içinBüyüdükçe yeri daraldığı için de farklı hissediliyor olabilir. Gün boyunca 10 kez hareket hissedersen sorun yokmuş.
Ama içinde beyaz un olduğu için de dikkat etmek gerekiyormuş canım bende araştırmıştım onuÇorba olarak da tarhana çorbası inanılmaz faydalıymış ben hiç sevmez ve içmezdim hastalandıkça franjitim azdıkça içtim artık haftada bir yapıp içiyorum içinde her şey olduğundan faydası çokmuş
Ben burada kızlar yazınca gidip aldım bir küçük Şişe aman Yarabbi hayatta hiç bir yemeği seçmeye önüne ne gelirse yiyen ben öğüre öğüre bir hal oldum çok kötü geldi bana kefil ama belki sen seversin belki o meyveliler iyi olabilirGüzel değildir diye hiç içmemiştim zaten hayatımda beğenirsem içerim gerçekten ama beğenmezsem süt yoğurt da yeterli olur bence hergün canım
sevındım canım cok sukur bsy yokmus ıcın rahat etmıstırCanım gittim bugün doktora içim rahat etmedi ve sonra bir şey olursa pişman olurum gitmediğime diye devlet hastanesine gittim dönmüş makat durusuymus su an o yüzden ayaklar aşağıda olunca sadece aşağıda hafif tekme hissediyormusum. Teşekkür ederim kızlar desteklerini z için
güle güle kullan canım hastane çıkışı ve ayrıca tulum vs varsa bence hiç alma senın bebek uzun olacak zaten hastane cıkısları kucuk gelebilirOyy oldum bittim ben :)
Ben yavastan hastane çantasını hazirlamaya basladim. Hamile pijama ve gecelik aldim 1 er takim :)
Bebisime bi hastane çıkışı bir ikide tulum aldik. Ananesi heycan yapmis illaki alalim dedi :) diyemedim tabi ben milyon tane aldim diye :) emzirme atletim sutyenimde var 1 er cift. Yalniz bana bir hamile kilotu gosterdi. Sanirim ortak kullaniliyor 2 kisi filan gireriz icine. Satici kiz son 1 ayda karin cok cikar hasta beziyle filan anca olur dedi ama im ih kanim kaynamadi almadim :))
Artik bebise 1 set daha hastane cikisi alacagim. Sonra birkac ivir zivir :)
Hastane her turlu sicak olur ama dogum sezeryansa gecelik normalse pijama öneriyorlar. Ben ikisindende bir takim aldim.güle güle kullan canım hastane çıkışı ve ayrıca tulum vs varsa bence hiç alma senın bebek uzun olacak zaten hastane cıkısları kucuk gelebilir
bende alacağım aralıkta 32 dolmadan halledeyım dıyorum
ama pıjama mı gecelık mı alsam karar veremedim
egılıp kalmak ındırmek zor oluyor dıye gecelık dıyorlar
e kıs gunu dogurcaz alttan da usutmek ıstemıorum
kararsız kaldım bende
Ben tarhanamı tam buğday unundan yaparım. Daha doğrusu değirmende kendi öğüttürdüğüm undan yaparım. Öyle canı çeken varsa göndereyim kızlar. Mesaj atsın isteyen. 2.3 pişirimlik göndereyimAma içinde beyaz un olduğu için de dikkat etmek gerekiyormuş canım bende araştırmıştım onu
Bnm midem çok hassas ya iki gündür vitamin hapı ve kırmızı et yiyorum bütün iştahım kesildi midem bulanıyor canım içemem büyük ihtimalleBen burada kızlar yazınca gidip aldım bir küçük Şişe aman Yarabbi hayatta hiç bir yemeği seçmeye önüne ne gelirse yiyen ben öğüre öğüre bir hal oldum çok kötü geldi bana kefil ama belki sen seversin belki o meyveliler iyi olabilir
Teşekkür ederim canım evet rahatladım ya çok şükür kaö gündür sarhoş gibiyim hiç bir şeye odaklanamıyordumsevındım canım cok sukur bsy yokmus ıcın rahat etmıstır
İşte herkesin derdi farklı farklı. Dışı bizi içi kendisini yakar insanoğlunun. Ben de 2 çocukla tek başıma olacağım yaza kadar. Eşim haftasonları geliyor. İzne ayrılma isteğim de çok yolculuk yapıyorum. Günlük en az 100 km.haftalık 1500ü bulduğu oluyor.Oğluma yetmeye çalışıyorum vs. Ama bunun yanında da çalışma mecburiyetim yok çok şükür. Maddi sıkıntım yok. İşte allah bir yerden alıp biryerden veriyorne güzel izine ayrılacaksan
ben son ana kadar çalışmalıyım, çünkü izmitte bakıcak kimsem yok
maddi yönden de sikintilarımız var
Oyy oldum bittim ben :)
Ben yavastan hastane çantasını hazirlamaya basladim. Hamile pijama ve gecelik aldim 1 er takim :)
Bebisime bi hastane çıkışı bir ikide tulum aldik. Ananesi heycan yapmis illaki alalim dedi :) diyemedim tabi ben milyon tane aldim diye :) emzirme atletim sutyenimde var 1 er cift. Yalniz bana bir hamile kilotu gosterdi. Sanirim ortak kullaniliyor 2 kisi filan gireriz icine. Satici kiz son 1 ayda karin cok cikar hasta beziyle filan anca olur dedi ama im ih kanim kaynamadi almadim :))
Artik bebise 1 set daha hastane cikisi alacagim. Sonra birkac ivir zivir :)
Canım bazıları sadece ypgurtla yapıyor yarmalı olanlar var benım suan evde kullandıgım annemın velısı yapmıs bol sebzelı unsuz yanı unu cok az oyle bsy bulursan ıcebılırsın ıcınde kı un da cok etkı etmez sanırım ekmezsız yersın o öğünüAma içinde beyaz un olduğu için de dikkat etmek gerekiyormuş canım bende araştırmıştım onu
bacım sen ona kafanı takma senın cocuk yınede öyle bır sey olsa dahi ki bence olmayacak normalın üstünde olacak bak gör ekin dedi dersin :)Hastane her turlu sicak olur ama dogum sezeryansa gecelik normalse pijama öneriyorlar. Ben ikisindende bir takim aldim.
Benim doktorda bana bebek iri olacak demisti amaartik dusuk dogum kilosu bekliyor pihtilasmadan oturu. Ben hep 1 3 veya 3 6 almistim. O yuzden ufak birkac takim almam lazim sanirim.
bende ikisini de alayım bari gecelik rahat olur gibime geliyor ama üşüme ve normal doğumda üşütmeme durumu da olunca aklım karışıyor ikisini alırım artık :)Benim ilki sezaryendi ama normal pijama giydim sıkıntı yaşamadım rahat oldu bir sefer hasta bezimi annem değiştirdi pijamamı çekti falan ama sonra hep kendim yaptım yani sorun olmadı
bende kulot için kullan at mı alsam diyorum mother care de satılan arkadasıma bırı onermıs cok memnun kalmısOy maşallah sana canım :) herşey bitmiş nerdeyse. Benimde bi tek lohusa pijamalarımla depend lohusa kilodu kaldı onları aldımmı tamamdır :)) yaklaşmaya başladık sankiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?