2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
benim aldığımın pazen kumaştan sabahlığı var. bende üşürüm diye düşünüyorum ondan biraz kalınca aldım.

Ameliyathanede bekletiyorlar mı ki ben beklemedim gözlerimi odamda açtım.

Haa bu arada bende üşütmüşüm ıhlamur yaptım bir çay bardağı içtim daha da içesim var ne kadar içmek gerek zararı olur mu ki...

Bizim tarhana tamamen farklı sizinkinden keçi yoğurdu ve dövme ile yapılıyor hiç sebze filan yok güneşte kurutuluyor böyle sem sert istersen kıtır kıtır pişirmeden de yiyebilirsin ama sizin ki daha vitaminli bence içinde her türlü sebze var ben arkadasım a getittiriyordum Uşak'ta n iki senedir sizinkinden ama unun u filan bilemiyorum tabi ki o yüzden pek fazla tüketmiyorum beyaz undur diye düşündüğümden ben ona bir sorayım en iyisi P Prime18

Kızlar 2017 Şubat annesiyim.
Geçen yıl bu zamanlar ki gundemim lohusa pijamasi-geceligi vs idi. :))
Geceliği daha şık buluyor, ama Şubat ayı olduğu için soğuk mu olur pijama da mi alsam , şal da mi alsam diye gerçekten hem kafa yormuş hem zaman ayırmıştım.
Hem pijama hem gecelik hem şal aldım.
Şöyle ki, hastane odası tam 30 C idi. Ve kısa kollu gecelikle bile çok sıcak geldi bana. Pijama ve şalı hiç kullanmadım.
Şimdiki aklım olsa sadece gecelik alır pijama ise içi belli eden klasik krem veya beyaz lohusa pijamasi yerine önden düğmeli rahat bir sıradan pijama alırdım. Sonradan da rahatça kullanabileyim diye.
Umarım bir fikir edinmenize yardımcı olabilmişimdir.
Hepinize kolay bir doğum diliyorum. :)

Kizlar lohusa sepetinden alanlar vardi. Nasil geldi begendiniz mi? Modeller en guzel sade orda var gibi alsammi bilemedim. Bir de bedenleri nasil?

bende kulot için kullan at mı alsam diyorum mother care de satılan arkadasıma bırı onermıs cok memnun kalmıs
kanama cok olursa kullanıp atarım diye dusundum

Canım sezeryan olanda normal doğum yapan arkadaşımda bir paket depend kullan at kilotlardan al mutlaka hastane çantana dedi. Çok kanama olup olmamasından ziyade geçtimi geçmedimi kan çıktımı derdi olmuyormuş çok rahat ettik dediler ben 1 paket alıcam içinde 9 adet var zaten

Kızlar nst ücretleri hakkında bilginiz varmı ? Her gidişte ödenen ücret haline gelmiş sanırım. Bazı hastanelerde bi kere veeip 5 kere bağlanıyosun diyolar. Bilgisi olan var mı

Kızlar nst ücretleri hakkında bilginiz varmı ? Her gidişte ödenen ücret haline gelmiş sanırım. Bazı hastanelerde bi kere veeip 5 kere bağlanıyosun diyolar. Bilgisi olan var mı

Ben geçen gittiğimde sordum hastaneme, nst ücreti 50₺ dediler

Pijama konusunda önden düğmeli normal bi pijama arıyorum ama çok pahalı bu pijama denen şey ya :)

Teşekküre ederizzzz

Tam nts fiyatını bilmiyorum ama ben en son gittigimde idrar tahlili kulturu ve nts icin 44 lira odedim acibademde.

Slm kızlar ben yine kabız oldum Afedersiniz popomun üzerine oturamıyorum kabizlik için eczaneden Duphalac aldık. Üzerinde günde 1 defa 1 bardak suya yazıyo şimdi ben bunu aç mı tok mu kullanacağım? 1 bardak suyun içine mi katacağım? Lütfen bilgisi olan paylaşsın

Kızlar wewell ateş ölçer çok amaçlı imiş, hem termometre hem mamayı hem de suyun derecesini ölçüyormuş, bu konuda hiç araştırma yaptınız mı?

Ameliyathanede bekletiyorlar mı ki ben beklemedim gözlerimi odamda açtım.
Tutmuyorlar sanırım ama arkadasım epidural sezeryan yaptı çıkardıklarında tır tır titriyordu sabahliği orda giydirmişler üstüne battaniyeyle odaya geldi bi battaniye daha örttük
Siz sanırım tamamen bayıltmalı olduğunuz odada gözünüzü açtıysanız
Sizin ki Maraş tarhanası mi ay çok severim kıtır kıtır Yerim de yaparım da is yerinden çok sevdiğim bi ark Maraşlı o getirir o alıştırdı beni cips gibi yerim hasta olunca da yaparım hemen şifa olur
Ben Ankaralıyim burda Beypazarı tarhanası oluyor toz kimisi çok ünlü yapar kimisi sebzeli annem velisinden almış bol sebzeli
Arkadaşına sor bi bol sebzesi varsa iyi gider
Bunu olk defa duydum bende alayım kullan at da alayım ne olur ne olmaz sonra da kullanırım olmadı arkadasım mother çare güzel penye hibi dedi geçen watsonsda kasa dibinde gördüm dıştan peçete hibi tuhaftı almadım o yüzden mother care den bi bakacağım gözümle görüp alırım olmadı
Bizim ki 50 lira alıyormuş
Arkadaşımla ayni doktorumuz
Geçen muayeneye gitmiş hem muayene 250 hemde nts 50 almış yank nts de bi muayene degil mi yanı dedim sonuçta içinde olmalı
Sinirlendim açıkcası sonuçta son haftalar 2 güne bir ya da 1 günde bir gideceğiz 50 ver 50 ver astarı yüzünü geçecek

Kızlar wewell ateş ölçer çok amaçlı imiş, hem termometre hem mamayı hem de suyun derecesini ölçüyormuş, bu konuda hiç araştırma yaptınız mı?
Arkadaşlarımız adı bozuk çıktı beğenmediler bende Alman markası beurer aldım suan kullanıyorum memnunum tipi de güzel evi de ölçüyor mamayı da ölçüyor uzaktan olduğu icin ona bakabilirsin

HNgi modeli pekala

Tam olarak gündemimin üzerine geldi bu mesaj, çok teşekkürler :)

Aç tok fark etmiyor diye biliyorum ve yarım bardak suya atılıyordu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…