- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.082
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.141
benim aldığımın pazen kumaştan sabahlığı var. bende üşürüm diye düşünüyorum ondan biraz kalınca aldım.Canım bazıları sadece ypgurtla yapıyor yarmalı olanlar var benım suan evde kullandıgım annemın velısı yapmıs bol sebzelı unsuz yanı unu cok az oyle bsy bulursan ıcebılırsın ıcınde kı un da cok etkı etmez sanırım ekmezsız yersın o öğünü
bacım sen ona kafanı takma senın cocuk yınede öyle bır sey olsa dahi ki bence olmayacak normalın üstünde olacak bak gör ekin dedi dersin :)
aslında cok üşeyen biri değilim ama bilemiyorum ne halde olurum panikten ikisinide alayım ben en iyisi
bir de ameliyathane cok soguk olabilirmiş sonrasında sabahlık vs gerekebılır dıyorlar battenıye bıle saran oluyormus
bende ikisini de alayım bari gecelik rahat olur gibime geliyor ama üşüme ve normal doğumda üşütmeme durumu da olunca aklım karışıyor ikisini alırım artık :)
Ya bak çok iyimiş o zaman bol bol iç sen :)Ben tarhanamı tam buğday unundan yaparım. Daha doğrusu değirmende kendi öğüttürdüğüm undan yaparım. Öyle canı çeken varsa göndereyim kızlar. Mesaj atsın isteyen. 2.3 pişirimlik göndereyim
Canım bazıları sadece ypgurtla yapıyor yarmalı olanlar var benım suan evde kullandıgım annemın velısı yapmıs bol sebzelı unsuz yanı unu cok az oyle bsy bulursan ıcebılırsın ıcınde kı un da cok etkı etmez sanırım ekmezsız yersın o öğünü
bacım sen ona kafanı takma senın cocuk yınede öyle bır sey olsa dahi ki bence olmayacak normalın üstünde olacak bak gör ekin dedi dersin :)
aslında cok üşeyen biri değilim ama bilemiyorum ne halde olurum panikten ikisinide alayım ben en iyisi
bir de ameliyathane cok soguk olabilirmiş sonrasında sabahlık vs gerekebılır dıyorlar battenıye bıle saran oluyormus
bende ikisini de alayım bari gecelik rahat olur gibime geliyor ama üşüme ve normal doğumda üşütmeme durumu da olunca aklım karışıyor ikisini alırım artık :)
en de kullan atlardan 1 paket aldim her ihtimalebende kulot için kullan at mı alsam diyorum mother care de satılan arkadasıma bırı onermıs cok memnun kalmıs
kanama cok olursa kullanıp atarım diye dusundum
bende kulot için kullan at mı alsam diyorum mother care de satılan arkadasıma bırı onermıs cok memnun kalmıs
kanama cok olursa kullanıp atarım diye dusundum
Kızlar nst ücretleri hakkında bilginiz varmı ? Her gidişte ödenen ücret haline gelmiş sanırım. Bazı hastanelerde bi kere veeip 5 kere bağlanıyosun diyolar. Bilgisi olan var mı
Teşekküre ederizzzzKızlar 2017 Şubat annesiyim.
Geçen yıl bu zamanlar ki gundemim lohusa pijamasi-geceligi vs idi. :))
Geceliği daha şık buluyor, ama Şubat ayı olduğu için soğuk mu olur pijama da mi alsam , şal da mi alsam diye gerçekten hem kafa yormuş hem zaman ayırmıştım.
Hem pijama hem gecelik hem şal aldım.
Şöyle ki, hastane odası tam 30 C idi. Ve kısa kollu gecelikle bile çok sıcak geldi bana. Pijama ve şalı hiç kullanmadım.
Şimdiki aklım olsa sadece gecelik alır pijama ise içi belli eden klasik krem veya beyaz lohusa pijamasi yerine önden düğmeli rahat bir sıradan pijama alırdım. Sonradan da rahatça kullanabileyim diye.
Umarım bir fikir edinmenize yardımcı olabilmişimdir.
Hepinize kolay bir doğum diliyorum. :)
Tam nts fiyatını bilmiyorum ama ben en son gittigimde idrar tahlili kulturu ve nts icin 44 lira odedim acibademde.Kızlar nst ücretleri hakkında bilginiz varmı ? Her gidişte ödenen ücret haline gelmiş sanırım. Bazı hastanelerde bi kere veeip 5 kere bağlanıyosun diyolar. Bilgisi olan var mı
Tutmuyorlar sanırım ama arkadasım epidural sezeryan yaptı çıkardıklarında tır tır titriyordu sabahliği orda giydirmişler üstüne battaniyeyle odaya geldi bi battaniye daha örttükAmeliyathanede bekletiyorlar mı kiben beklemedim gözlerimi odamda açtım.
Sizin ki Maraş tarhanası mi ay çok severim kıtır kıtır Yerim de yaparım da is yerinden çok sevdiğim bi ark Maraşlı o getirir o alıştırdı beni cips gibi yerim hasta olunca da yaparım hemen şifa olurBizim tarhana tamamen farklı sizinkinden keçi yoğurdu ve dövme ile yapılıyor hiç sebze filan yok güneşte kurutuluyor böyle sem sert istersen kıtır kıtır pişirmeden de yiyebilirsin ama sizin ki daha vitaminli bence içinde her türlü sebze var ben arkadasım a getittiriyordum Uşak'ta n iki senedir sizinkinden ama unun u filan bilemiyorum tabi ki o yüzden pek fazla tüketmiyorum beyaz undur diye düşündüğümden ben ona bir sorayım en iyisi P Prime18
Bunu olk defa duydum bende alayım kullan at da alayım ne olur ne olmaz sonra da kullanırım olmadı arkadasım mother çare güzel penye hibi dedi geçen watsonsda kasa dibinde gördüm dıştan peçete hibi tuhaftı almadım o yüzden mother care den bi bakacağım gözümle görüp alırım olmadıCanım sezeryan olanda normal doğum yapan arkadaşımda bir paket depend kullan at kilotlardan al mutlaka hastane çantana dedi. Çok kanama olup olmamasından ziyade geçtimi geçmedimi kan çıktımı derdi olmuyormuş çok rahat ettik dediler ben 1 paket alıcam içinde 9 adet var zaten
Bizim ki 50 lira alıyormuşKızlar nst ücretleri hakkında bilginiz varmı ? Her gidişte ödenen ücret haline gelmiş sanırım. Bazı hastanelerde bi kere veeip 5 kere bağlanıyosun diyolar. Bilgisi olan var mı
Arkadaşlarımız adı bozuk çıktı beğenmediler bende Alman markası beurer aldım suan kullanıyorum memnunum tipi de güzel evi de ölçüyor mamayı da ölçüyor uzaktan olduğu icin ona bakabilirsinKızlar wewell ateş ölçer çok amaçlı imiş, hem termometre hem mamayı hem de suyun derecesini ölçüyormuş, bu konuda hiç araştırma yaptınız mı?
HNgi modeli pekalaTutmuyorlar sanırım ama arkadasım epidural sezeryan yaptı çıkardıklarında tır tır titriyordu sabahliği orda giydirmişler üstüne battaniyeyle odaya geldi bi battaniye daha örttük
Siz sanırım tamamen bayıltmalı olduğunuz odada gözünüzü açtıysanız
Sizin ki Maraş tarhanası mi ay çok severim kıtır kıtır Yerim de yaparım da is yerinden çok sevdiğim bi ark Maraşlı o getirir o alıştırdı beni cips gibi yerim hasta olunca da yaparım hemen şifa olur
Ben Ankaralıyim burda Beypazarı tarhanası oluyor toz kimisi çok ünlü yapar kimisi sebzeli annem velisinden almış bol sebzeli
Arkadaşına sor bi bol sebzesi varsa iyi gider
Bunu olk defa duydum bende alayım kullan at da alayım ne olur ne olmaz sonra da kullanırım olmadı arkadasım mother çare güzel penye hibi dedi geçen watsonsda kasa dibinde gördüm dıştan peçete hibi tuhaftı almadım o yüzden mother care den bi bakacağım gözümle görüp alırım olmadı
Bizim ki 50 lira alıyormuş
Arkadaşımla ayni doktorumuz
Geçen muayeneye gitmiş hem muayene 250 hemde nts 50 almış yank nts de bi muayene degil mi yanı dedim sonuçta içinde olmalı
Sinirlendim açıkcası sonuçta son haftalar 2 güne bir ya da 1 günde bir gideceğiz 50 ver 50 ver astarı yüzünü geçecek
Arkadaşlarımız adı bozuk çıktı beğenmediler bende Alman markası beurer aldım suan kullanıyorum memnunum tipi de güzel evi de ölçüyor mamayı da ölçüyor uzaktan olduğu icin ona bakabilirsin
Kızlar 2017 Şubat annesiyim.
Geçen yıl bu zamanlar ki gundemim lohusa pijamasi-geceligi vs idi. :))
Geceliği daha şık buluyor, ama Şubat ayı olduğu için soğuk mu olur pijama da mi alsam , şal da mi alsam diye gerçekten hem kafa yormuş hem zaman ayırmıştım.
Hem pijama hem gecelik hem şal aldım.
Şöyle ki, hastane odası tam 30 C idi. Ve kısa kollu gecelikle bile çok sıcak geldi bana. Pijama ve şalı hiç kullanmadım.
Şimdiki aklım olsa sadece gecelik alır pijama ise içi belli eden klasik krem veya beyaz lohusa pijamasi yerine önden düğmeli rahat bir sıradan pijama alırdım. Sonradan da rahatça kullanabileyim diye.
Umarım bir fikir edinmenize yardımcı olabilmişimdir.
Hepinize kolay bir doğum diliyorum. :)
Slm kızlar ben yine kabız oldum Afedersiniz popomun üzerine oturamıyorum kabizlik için eczaneden Duphalac aldık. Üzerinde günde 1 defa 1 bardak suya yazıyo şimdi ben bunu aç mı tok mu kullanacağım? 1 bardak suyun içine mi katacağım? Lütfen bilgisi olan paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?