2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
On call plus canım

Kızlar siz çok fazla dikkat ediyorsunuz ama benim diyetisyen günlük 6 dilim ekmekten az da fazla da yeme dedi. Yani ben sizin kadar kısmıyorum diyet listede ne yazıyorsa onu yiyorum. Şekerim de düzene girdi şükür. Meyve tarhana çorbası ndaki un vs çok yukseltmiyor bence. Hani o kadar da kısıtlamasanız mı demek istiyorum:)

Annem buradayken bebişin kıyfetlerini yıkadık bugün. Ütüleyip artık çanta hazırlamaya baslarım heralde:) bebek kıyafetleri tamam gibi ama daha kendime birşey almadım pijama hasta bezi vs alınacak

İkisini de al canım nasıl rahat edersen onu giyersin :)

Annem kıyafetlere yeterli diyor ama bana az gibi geliyor kızlar sizce nasıl
2 takım hast.cikişi
6 takım alt üst kimi şapkalı eldivenli
11 tane cıtcıtlı badi
8 çift corap
Sayısız yelek:))) yani saymadım kaç tane olduğunu annem baya örmüs:)

@gsm_lee evet canım Maraş tarhanasıyla aynı bizimki o çerezlik olan kadar ince değil ama ince baya canın çektiyse göndereyim :) soracağım canım teşekkür ederim

Buna tulum da ekledim ben, zaten hastane çıkışı 10 parça, onun içinde herşey vR

Anladım canım. Avokado olgun değilse hiç yemeye çalışma, arkadaşlar yazmış ama bende bi poşete bi limon bi elma yanına da avokadoyu koyuyorum bi iki günde olgunlaşıyor. Seversen migrosta arada indirime giriyor aklında bulunsun

Benim gecelik yok hala. Ay bi sıkıştım gibi hissediyorum bazen. Hala odamız filan hazır değil eşyalar yerleşmedi. Eksikler de var. Sınıfta kaldım ben tembel anayım galiba

Bana diyet filan vermedi bidahaki seferde konuşuruz diyeti dedi. Yani benim çok acil bi durumum yok aslında. Ama dikkat etmek istiyorum bebeğe zararı olur diye

Maşallah hızlısın,güle güle sağlıkla giysin inşallahben şu an sadece bir takım hastane çıkışı aldım disneyin çok hoşuma gitti dayanamadım,o da daha gelmedi

Bizim daha bebeğin kişisel bakım ve beslenme eşyaları alınmadı hasta bezim ve terliğim de eksik

Evet tam anestezi ama
Ameliyathanede giydireceklerini sanmıyorum bilerek soğuk yapıyorlar ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…