2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
2 ay iste:))) çoğu gitti azı kaldı
Ayy panik olmaya basliyorum ben yaa az kaldi falan demeyin nooluur:))

Analık iç güdüsüyle şimdiden başladık, anca bebeğe, kendime şimdiden hiçbirşey almamaya başladım, anca ona ona ona:)

Ay valla hic kendime bir sey alasim gelmiyor:))

Ay kizlar canm cok ama cok tatli cekiyo ya
Canim sana onerim seker kullanacagina kuru uzum yada pekmezle kuruyemisleri birlikte cek. Top top yapip hindistan cevizine falan bulayabilirsin istersen:)) yada dut seviyorsan dutu cekip seker niyetine kullanabilirsin acaip tatli ihtiyacini gideriyor :))

Misafir ağırlama konusunda yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim
Eşim izin almış bir hafta dip köşe evi temizleriz artık..
Pastalarda 4 çeşit yapılıyor ev temizlenince pastaları yaparım çayıdademlerim tabakları ortaya kpyarım onlar alsın artık
Tabi ozamana doğurmazsam

Bende bugün bebişin eşyalarını yıkadım
Bebek yağımız emziğiz kaldı
Birde benim terlik taç sülemem kapı süsü çikolatamız kaldı

Canim ya kiyamam ben sana yarin az şekerli sutlac yap da tarcin ve ceviz döküp ye istersen canim belki biraz yatistirir seni..
Yarin yapip yemezsem hic olmicak gibi görünüyor canm ya bugun bime gittim cok guzel cikolata bisküviler gelmis almak istedim almadangozum yasli geri geldim yasak oldugundanmi acaba aklimdan cikmiyo

Doktor onermisti bana 2 olcek ocebilirsin demisti ama icinde suya katilarak demiyor ben direk ictim

Tulum al canım 5_6 tane içinden citcitli badi giydirip üstüne tulum giydirirsin

Yarin yapip yemezsem hic olmicak gibi görünüyor canm ya bugun bime gittim cok guzel cikolata bisküviler gelmis almak istedim almadangozum yasli geri geldim yasak oldugundanmi acaba aklimdan cikmiyo
Canim nefsini köreltecek kadae yemelisin bence bu resmen iskence hamilesin sen.. Al bir paket bisküvi her gün iki dilim ye bence. Insüline basladin mı
Evde az sekerli muhallebi yap tarçınla ye Rabbim sana sabır versin

Bi yerde gordum dedigin gibi kurabiye yaptikar ama yulaf kuru uzum pekmezle yapip yesemmi yemesemmi karasz kaldim canm bu aralar susamış gibi tatli istiyorum

Canim nefsini köreltecek kadae yemelisin bence bu resmen iskence hamilesin sen.. Al bir paket bisküvi her gün iki dilim ye bence. Insüline basladin mı
Diyetle konturol altina aldigim icin insülin yazmadi canm aclik tokluk cok guzel cikti ama dedigin gibi gebelikte cok ama cok zormuş aşerdigim gersey yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…