2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Meyve hic bastrmiyo canm hic yemiyorum meyve valla artik internetten diyabetik bisküvi araya araya kafayi yiycem
Sen en iyisi bastık yada cevizli sucuk bul ama gerçeğini bulman lazım bazıları glikoz şurubu şeker filan koyuyorlarmış hem pekmez zararlı olmaz hem de çok iyi bastırıyor şeker ihtiyacını

Bana doktorum geceleri acikirsan cevizle bademle geçiştir demişti canim. Tabi ben öyle yapamiyorum gece gece makarna bile yapip yedim kac kere.. Insallah zarar vermiyordur
Badem ceviz sadece bastırıyor cnm bebiş bugün çok hareketliydi o enerji harcadılça ben acıkıyprum sanki suyla geçiştiriyim bari sabaha az kaldı

Ben instagramdan bi pijama seti aldım normalde fiyatları pahali ama outlet sayfası da var küçücük hatalı olanları minik çizgisi kumaş hatası falan oluyor 99tl ye indiriyor 3lu set şık bişey burdan sayfa adı vermek doğru mu bilmiyorum .bir de polar sabahlikli takım aldım gece emzirirken falan polar sabahlikli iyi olur diye düşündüm.
Ben anca daha bebisin kiyafeterini tamamlıyorum patikliı alt,pijama,citcitli badi falan eksiğimiz var bakim beslenme malzemeleri hala almadım.kendime de alcaklarim var külot eşofman falan.
Tavsiyem doğumdan sonra giyeceginiz eşofman falan da alın beden değişince giycek bişey bulamıyor insan e hamilelik şeyleri de giyilmiyor.tamamlamak lazım artık yavaştan 32de falan çantanın hazir olmasi gerekiyor bence de

Sen en iyisi bastık yada cevizli sucuk bul ama gerçeğini bulman lazım bazıları glikoz şurubu şeker filan koyuyorlarmış hem pekmez zararlı olmaz hem de çok iyi bastırıyor şeker ihtiyacını
Cevizli sucuk koyden gelmis var ondan birazcik yiyim bari dimi cok saol canm bnm yaaa

Bende açım ölüyorum hemde yiyecek sağlıklı hiç bir şey gelmiyor aklıma tost yapsam tam buğday ekmeğiyle olur mu acaba
Ben de acıktım tam bugdayli tost ekmeği almıştım kipadan unonun eşim bu tatlı dedi bi baktım içinde şeker varrr kacamiyorum bu sekerden her yerde karşıma cikiyor

Ben de acıktım tam bugdayli tost ekmeği almıştım kipadan unonun eşim bu tatlı dedi bi baktım içinde şeker varrr kacamiyorum bu sekerden her yerde karşıma cikiyor
Ben bimden normal tam buğday ekmeği alıyorum dilimlenmiş tost yapıyorum bazen tost ekmeğin den çok farklı değil tipi..evet tost ekmekleri hep biraz tatlı oluyor demekki şeker varmış içlerinde

Ben de özellikle sonrası için polar sabahlı olandan istiyorum. Hastane için de gecelik. Üşürsem pijamanın sabahlığını giyerim. Hangi siteymiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…