2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de acıktım tam bugdayli tost ekmeği almıştım kipadan unonun eşim bu tatlı dedi bi baktım içinde şeker varrr kacamiyorum bu sekerden her yerde karşıma cikiyor
Evet ya bende ondan alıyorum şeker var içinde ama başka bi kaç markaya daha baktım onlarda da vardı . Bundaki en adıydı şeker olanı hatta :-(

Doktor bebeği erkenden küvöze alırsa hiç çikolata filan yaptırmam ben bebeğim ordayken çikolata veremem kimseye onlar çıkmaya yaptırırım ,odayı da süslemem, ama inşallah zamanın da alırsa ağız tadıyla ikram ederiz odamıza bir iki süs yaparız

İnş zamanında gelir cnm bol bol dinlen

Canim ben de kullaniyorum ama suyla degil. Sisenin uzerinde cikan olcekle 25 mg iciyorum.hicbir zarari yokmus doktor hergun al dedi, bir de hemen etkisini bekleme 5 gun kullanim sonrasi duzene sokuyor. Fakat birakirsan maalesef yine kabizlik

Ama insan alem canı yemek istiyor adam akıllı bir şey yemek ceviz filan hiç yenilmez şimdi :)
Aynen canim ben cevizi normalde cok severim hamilelikte iyi geldigi halde hiç yiyemedim.. Ben genelde canim ne çekiyorsa önce yiyip sonra tövbe ediyorum ama benim yaptigimi yapmayin siz :)))

Kalbini bozma inşallah zamanında gelir Rabbimin izniyle canim

Burda okuyunca ben de tarhana corbami yaptim bu aksam:) sekeri yukseltmiyor denedim onayladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…