2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bir de ac tok farketmiyor ben gece yatarken aliyordum ama cok gaz yaptigi icin geceleri agrili uyanmaya basladim simdi gunduz aliyorum kahvaltidan sonra

Aynen kızımda 30 kılo aldım tatlı hiç yemedim bol suyla bol sütüm oldu hemde zayıfladım
Ben de oğlumun gününde eski kilomdaydım tecrübesizliktem aslında daha önce başlasaydım diyete erkenden zayıflardım bu sefer doğar doğmaz başlıcam diyete inşallah kolay toparlarız vücudumuzu :))

Diyet yapanlar günde 1 muz bize çok mu yarım mi yemek lazım ben çok severim muzu hem bebege faydali ama şekerli meyvelerden ya yarım yemek zorunda hissediyorum

Bir de ac tok farketmiyor ben gece yatarken aliyordum ama cok gaz yaptigi icin geceleri agrili uyanmaya basladim simdi gunduz aliyorum kahvaltidan sonra
Bende içtim 1 saat önce şu an gaz yüklüyüm resmen. Aslında sabah almak mantıklı ama sınıfım wc ye çok uzak. Tadı da çok midemi bulandırdı. Artık hamileliğin zorluklarını görmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…