2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi yerde gordum dedigin gibi kurabiye yaptikar ama yulaf kuru uzum pekmezle yapip yesemmi yemesemmi karasz kaldim canm bu aralar susamış gibi tatli istiyorum
Bence bu kadar tatli yememelisin. Cevizli sucuk kurabiye filan hepsi normalde yememen gereken seyler. Sonra yine değerlerin firlayacak uzuleceksin bak.

Benim de hem de cok ama esim de bu konuda cok sert davraniyor, yersen bebege zarar verirsin kesinlikle yemiceksin diye tepemde
Bnm esim unutmuş bugun tatli getirmis birde cok serbetli tatli bn soyleyince komsuya götürdü verdi zaten tatli krizine giriyorum yetmiyomus gibi oda tatli getirmiş canm Allahtan koy sucuklu ceviz vardi evde onu yedim biraz bastirdim

Bence bu kadar tatli yememelisin. Cevizli sucuk kurabiye filan hepsi normalde yememen gereken seyler. Sonra yine değerlerin firlayacak uzuleceksin bak.
Dogru söylüyorsun canm cok azcik koy cevizli sucugu yedim biraz bastrdim iki aydr hic tatli yemedim artk ruyalarimda gormeyi basladim diyabetik bisküviler acaba zaralimi garcekten diyabetik mi bilgin varmi

Eee gecen hafta yemisim canm kucuk bi parmak gibi tatli bn kendimi kandiriyorum galiba artik garcekten yememem lazim

En iyisi uyumak kızlar, bende saat 9gibi bi krize girdim, ufak bi armut yedim. Bugün meyve yememiştim hiç. Gerçi son bir haftada sadece iki mandalina yedim. Sabah karnımı doyurucam artık

Bi yerde gordum dedigin gibi kurabiye yaptikar ama yulaf kuru uzum pekmezle yapip yesemmi yemesemmi karasz kaldim canm bu aralar susamış gibi tatli istiyorum

Sekere karsi direnc gosterdigin icin su an inanilmaz derece tatli cekiyor. Yulafida dikkatli tuketmek gerek ama bu kuruyemislerle kakaoyu karistirip tatlansin diye dogal pekmez vs kullanip az miktarlarda yiyebilirsin bence. İnanilmaz kesiyorlar acaip agir oluyor zaten :)) ben gebelikten once sekersiz beslendim 3 ay kadar ordan biliyorum bu durumlari :) istersen badenin sekeri diye bir blog var kadinin kizi tip1 diyabet onun icin tatlilar falan yapiyo ordaki tarifleri uygulayabilirsin bana faydasi olmustu.

Dogru söylüyorsun canm cok azcik koy cevizli sucugu yedim biraz bastrdim iki aydr hic tatli yemedim artk ruyalarimda gormeyi basladim diyabetik bisküviler acaba zaralimi garcekten diyabetik mi bilgin varmi
Gercekten diyabetik alirsan zararli degil. Ama sen hamilesin icinde ki katki maddelerinden dokunan olabilir. Birde bu migroslarda ki vs diyabetik urunlerin cogu tatlandirici ile hazirlanmis zararlı urunler aklinda olsun. Cok canin tatli cektiginde bir parca bitter yada sutlu cikolata yemen diyabetik biskuviden daha az zararli olur. Bir parcadan kastim 2 dilim filan tabi 1 paket degil.

Cok saol canm bi bakayim orayada cunku olmuyo nefis işte anlatamıyorum kendime bugun deli gibi marketlere girdim ditabetik bsyler aradim yok bulamadim dediklerini denicem insallah faydasi olurda birdaha zorlanmam

Yarin yapip yemezsem hic olmicak gibi görünüyor canm ya bugun bime gittim cok guzel cikolata bisküviler gelmis almak istedim almadangozum yasli geri geldim yasak oldugundanmi acaba aklimdan cikmiyo
Canım pirinç kesinlikle yasak bize aman sütlaca dikkat. Meyvelerle falan geçiştirmeye calissan:\

Aslinda diyetisyene dedim cok canm istiyo diyince sütlü tatli yapip yiyebilirsin ama o gun hic meyve yeme dedi çikolata yiyebilirmiyim dedim senin dedigin bitter çikolata cok az bi iki dilim ye dedi canm ama bn yemedim korktugum icin zaten bitter sevmiyordum onu bi iki dilim yersem bastirir insallah cok teşekkür ederim canm tatli yemiş gibi icim rahatladi valla:)))

Canım pirinç kesinlikle yasak bize aman sütlaca dikkat. Meyvelerle falan geçiştirmeye calissan:\
Pirinç hepten kestim canm eve pirinç almiyorum :))) sutlu tatli yapmayi da bilmiyorum meyveyi midem tınlamiyo banamisin demiyo illa tatli diyo anlamadim yasak oluncami degerli oldu bu tatlilar:₺)))

ALLahtan iki ay kaldi yoksa ne yaprdik canm Allah diyabet hastalarina şifa versin yardimcisi olsun amin
Valla bende bu süreçte hep onları düşündüm gerçekten işleri çok zormuş başa gelmeden insan anlamıyor . Biz sayılı gün diye kendimizi avutuyoruz Allah tan. Hem iyi yani var bizde çok kilo almıyoruz. Ben on kiloyu asmıştım . Iki haftadır diyet yapıyorum bayağı fark etti. Çok almadım . Diyet yapmasam kesin üç kilo filan alırdım. Bi de bu yönünü dusunup rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.

Ben de oğlumun gününde eski kilomdaydım tecrübesizliktem aslında daha önce başlasaydım diyete erkenden zayıflardım bu sefer doğar doğmaz başlıcam diyete inşallah kolay toparlarız vücudumuzu :))
Ay siz simdi diyet yapmayınca doğum sonrası diyeti düşünüyorsunuz:) bizde doğum sonrası yiyeceklerimizi :)

Aynen canm kimse basina gelmeyince anlamiyormus valla cok zormus insallah da kalici olmaz gecer bnde bir ayda 6bucuk kilo almistim diyet yaptigim bir ay 400 gram aldim onuda bebegim almis cok şükür ise yariyo diyet biraz daha sabredicez artik yavrularimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…