- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.281
Aynen benim esim de böyle. Bi de diyabet hemşiresi çok uzun konuştu benimle. Onun söyledikleri çok etkiledi beni. Normal seker hastaları gibi canım istedi bi kere yiyeyim gibi bi şansınız yok sizin dedi. O masum hiç bişeyden habersiz bebeğin bi organına zarar versen ömür boyu vicdan azabı çekersin dedi. Böyle düşününce daha iyi sabrediyorumBenim dehem de cok ama esim de bu konuda cok sert davraniyor, yersen bebege zarar verirsin kesinlikle yemiceksin diye tepemde
Düzelicek inşallah haftaya güzel haberlerle geleceksin.Gelişimi düzelirse almaz inşallah canım dua ediyorum farkı kapatsın diye
Oda yemesin hiçbişi ozaman. Sanki sen taşıyıcı annesin düşünemiyorsun bhey allahım yaaaBenim dehem de cok ama esim de bu konuda cok sert davraniyor, yersen bebege zarar verirsin kesinlikle yemiceksin diye tepemde
Günaydın kızlar. Bugün 15 gün olmuş 20 yaş dişimin ağrısı başlayalı. Artık çok yoruyor. Doktor istersen çekeriz ama beklesen daha iyi dedi. Çok zorlanıyorum.
ft 90 sanırım bizimki uzaktan temazsız ölçenHNgi modeli pekala
çorap daha fazla al dikişsiz ağzı kolay açılanlardan şapkalarıda dar olmasın açılan olsunAnnem kıyafetlere yeterli diyor ama bana az gibi geliyor kızlar sizce nasıl
2 takım hast.cikişi
6 takım alt üst kimi şapkalı eldivenli
11 tane cıtcıtlı badi
8 çift corap
Sayısız yelek:))) yani saymadım kaç tane olduğunu annem baya örmüs:)
sağolasın cnm evde var teşekkür ederim düşünmen yeter
doğum biter bitmez üstüne giydirip çıkarmışlarEvet tam anestezi ama
Ameliyathanede giydireceklerini sanmıyorum bilerek soğuk yapıyorlar ki zaten
hangisini aldın cnm senBanada kullan at olanlari onerdi herkes bebek magazasindan aldim coklu paketlerinden
Evet ya bende ondan alıyorum şeker var içinde ama başka bi kaç markaya daha baktım onlarda da vardı . Bundaki en adıydı şeker olanı hatta :-(
Benim yarın randevum var. Steviayı soracağım. 2.3 yıl önce onunla baklava yapanı duymuştum. Tatlı çoğu hamilenin canı ister. Yasak olunca da cabası tabi. Bide vücut 2.3 ay alışıyor. Sonrada 2 yiyince tıkanıyor. Ben de dün tartıldım. 7 haftador kilo almamışım. Toplamda 1 kilo kadar almış görünüyorum. Bu beni biraz daha heveslendirdi. Çok mutlu oldum
çoğu markada var mayalanma sürecini tamamlamak için özellikle kullanıyorlar. evde kendinde yapabilirsin aslında un alsan. yada içeriklerini iyice okumak lazım. çoğu çavdarlı, tam buğday unlu vb. diye satılan ekmeklerin normal buğday unu oranı %60-70 arasında oluyor. her markaya güvenmemek gerek. ben karışım olmayan tam buğday unu alıp evde kendim uzun kek kalıbında ekmek gibi yapıyordum. internette çok kolay tarifler var. saatler sürenleride varda kim uğraşır onunla :))Evet ya bende ondan alıyorum şeker var içinde ama başka bi kaç markaya daha baktım onlarda da vardı . Bundaki en adıydı şeker olanı hatta :-(
sut tasarsa dıye sutyen koruyucu olarak takılabılır cnmBir de emzirme sütyeni mi Atleti mi, atletli olanı alırsak
Sütyen takmaya gerek Yok mu?
lohusa tacı bebege tac terlık dusunuyor musunuz kızlar ben alıp kendım mı yapsam dıyorum
ama bı yandan da yapmasam mı dıyorum aldıklarınız varsa paylasır mısınız
sut tasarsa dıye sutyen koruyucu olarak takılabılır cnm
Iyide 2 dilim cikolatadan korkup sen daha zararlilarina yoneliyorsun ki. Ha diyet cok zor is o ayri. Kendi mi bildim bileli diyetteyim nefret geldi bana anliyorumda seni o da apayri :))Aslinda diyetisyene dedim cok canm istiyo diyince sütlü tatli yapip yiyebilirsin ama o gun hic meyve yeme dedi çikolata yiyebilirmiyim dedim senin dedigin bitter çikolata cok az bi iki dilim ye dedi canm ama bn yemedim korktugum icin zaten bitter sevmiyordum onu bi iki dilim yersem bastirir insallah cok teşekkür ederim canm tatli yemiş gibi icim rahatladi valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?