2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de hem de cok ama esim de bu konuda cok sert davraniyor, yersen bebege zarar verirsin kesinlikle yemiceksin diye tepemde
Aynen benim esim de böyle. Bi de diyabet hemşiresi çok uzun konuştu benimle. Onun söyledikleri çok etkiledi beni. Normal seker hastaları gibi canım istedi bi kere yiyeyim gibi bi şansınız yok sizin dedi. O masum hiç bişeyden habersiz bebeğin bi organına zarar versen ömür boyu vicdan azabı çekersin dedi. Böyle düşününce daha iyi sabrediyorum

Diyet yaparken planlı bi hayatın olacak ya bunu anladım en geç onda yatarsam hiç açlık hissetmiyorum. Misafir vardı bugün bu vakte kaldım. Su an açlıktan ölecek gibi hissediyorum:) sabah olsa da kahvaltı yapsak:))
Canı çok tatlı isteyenler bi kaç lokma yeseniz kesiyorsa ben gecen gün kızımın doğum günü pasta sından yedim3 4 lokma yuksrltmedi sekerimi siz de böyle az az deneyip şekernizi ölçebilirsiniz. Ben çok abartmaz da bi kaC lokmayla bırakırsam etkilemiyor hiç

Kızlar bu aralar başı ağrıyan varmı bugün hiç geçmedi nerdeyse.tansiyonumuda baktım 12/8 falandı benim normalim o zaten.
Normalmi acaba korktum biraz.

Benim yarın randevum var. Steviayı soracağım. 2.3 yıl önce onunla baklava yapanı duymuştum. Tatlı çoğu hamilenin canı ister. Yasak olunca da cabası tabi. Bide vücut 2.3 ay alışıyor. Sonrada 2 yiyince tıkanıyor. Ben de dün tartıldım. 7 haftador kilo almamışım. Toplamda 1 kilo kadar almış görünüyorum. Bu beni biraz daha heveslendirdi. Çok mutlu oldum

Günaydın kızlar. Bugün 15 gün olmuş 20 yaş dişimin ağrısı başlayalı. Artık çok yoruyor. Doktor istersen çekeriz ama beklesen daha iyi dedi. Çok zorlanıyorum.

Günaydın kızlar. Bugün 15 gün olmuş 20 yaş dişimin ağrısı başlayalı. Artık çok yoruyor. Doktor istersen çekeriz ama beklesen daha iyi dedi. Çok zorlanıyorum.

Benimde aklıma geldin dün akşam. Dişi ağrıyan arkadaş vardı ne oldu acaba dedim. Allah kolaylık versin, inşallah kendi kendine geçer. Daha da 2ay var, hala aynı şekilde mi ağrıyor?

HNgi modeli pekala
ft 90 sanırım bizimki uzaktan temazsız ölçen

çorap daha fazla al dikişsiz ağzı kolay açılanlardan şapkalarıda dar olmasın açılan olsun
tulum al derim birkaç da

P Prime18 evet canım Maraş tarhanasıyla aynı bizimki o çerezlik olan kadar ince değil ama ince baya canın çektiyse göndereyim :) soracağım canım teşekkür ederim
sağolasın cnm evde var teşekkür ederim düşünmen yeter
Evet tam anestezi ama
Ameliyathanede giydireceklerini sanmıyorum bilerek soğuk yapıyorlar ki zaten
doğum biter bitmez üstüne giydirip çıkarmışlar
Banada kullan at olanlari onerdi herkes bebek magazasindan aldim coklu paketlerinden
hangisini aldın cnm sen

Evet ya bende ondan alıyorum şeker var içinde ama başka bi kaç markaya daha baktım onlarda da vardı . Bundaki en adıydı şeker olanı hatta :-(

bana ekmek olarak diyetisyenim uno denge ekmeğini önermişti ondan baska yeme içinde beyaz un oluyor cogunda demişti
çavdarlımıydı tam buğdaylı mıydı hatırlamıyorum
ama güzel ekmek tostu da güzel oluyor deneyebilirsiniz

Günaydın herkese

Bu hafta sonu bebeğin eksiklerini kesin halledicem. Kendimin de tabi ki bebek arabasının sonraya bırakıcam. Bir de nevresim uyku seti olayı var. Yatağı büyük yaptırdık hazır alsam kocaman yorgan örtecek değilim bebeğin üstüne. Ama çarşafı filan büyük olacak tabi. Anneme mi diktirsem bilemedim. Bir de yatak alanlar nerden ne aldınız??

stevia yı tavisye etmem canım tatlandırıcı kullanılan tatlılarında içinde var sonuçta. onun yerine hidistancevizi şekeri kullan. aslında en güzeli hurma acaip tatlandırıyor. püresini yapıp kullanıyorlarda. hamilelike bende emin olmaıyorum. elma suyu konsantresi kullananı gördüm. doğal yollarla üretilmişleri varmış. bildiğimiz kuru dut varya beyaz olan. onu seviyorsanız rondoda çekin şeker niyetine kullanın. sonuç olarak tatlı ihtiyacınızı en azından sağlıklı yollarla çözmüş olursunuz. diyabetik hastalara stevia da olsa doğal tatlandırıcıda olsa kandaki şeker değerini yükseltecek şeyleri çok tavsiye etmiyorlar. az miktarda yerseniz ama etkilemez okadar bence. burda tatlı şeylerle alacağınız karbonhidrat miktarıda önemli. biraz kırılma zamanı var sabretmeye çalışın. birde sürekli diyetinizi düşünürseniz olmuyor. kendinizin bu konuda şanslı olduğunu düşünerek motive etmeyi deneyin bence hem bebeğinize tamamen sağlıklı besinler gidiyor. hemde siz aşrı kilo almamış oluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

Evet ya bende ondan alıyorum şeker var içinde ama başka bi kaç markaya daha baktım onlarda da vardı . Bundaki en adıydı şeker olanı hatta :-(
çoğu markada var mayalanma sürecini tamamlamak için özellikle kullanıyorlar. evde kendinde yapabilirsin aslında un alsan. yada içeriklerini iyice okumak lazım. çoğu çavdarlı, tam buğday unlu vb. diye satılan ekmeklerin normal buğday unu oranı %60-70 arasında oluyor. her markaya güvenmemek gerek. ben karışım olmayan tam buğday unu alıp evde kendim uzun kek kalıbında ekmek gibi yapıyordum. internette çok kolay tarifler var. saatler sürenleride varda kim uğraşır onunla :))

kızlar aldığımız gecelikleri pijamaları paylaşalım mı bizlere fikir olsun ne kadara nerden aldınız
şimdi hastane çantasına neler konuluyor
neler almalıyız
gecelik pijama baska emzirme sutyeni kulot kullan at baska ne gerekli

lohusa tacı bebege tac terlık dusunuyor musunuz kızlar ben alıp kendım mı yapsam dıyorum
ama bı yandan da yapmasam mı dıyorum aldıklarınız varsa paylasır mısınız
Bir de emzirme sütyeni mi Atleti mi, atletli olanı alırsak
Sütyen takmaya gerek Yok mu?
sut tasarsa dıye sutyen koruyucu olarak takılabılır cnm

ya bende alıp yapmayı düşünüyorum da hastanede kullanmak istemiyeceğim doğal olarak evde de kim görcek diye düşünmeye başladım :))
ama kızım ve kendim için aynı tacı yapıcam birde onun patiğine benimde şu pofuduk terlikler varya onlara yapmayı düşünüyorum :)

Iyide 2 dilim cikolatadan korkup sen daha zararlilarina yoneliyorsun ki. Ha diyet cok zor is o ayri. Kendi mi bildim bileli diyetteyim nefret geldi bana anliyorumda seni o da apayri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…