- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.088
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.501
kız bitmez merak etme.e bebekten aynı fiyata ben alalı belki 1,5 ay oluyor.sağolasın cnm bende netten almayıp bakıp alayım diye dusundum o yüzden bitmesin diye bende dua ediyorum aksam gidicem artık
kızlar ben iyice hasta oldum servisten inince dün önüm acık eve yürüdüm böğrümü üşütmüşüm bogazım agrımıyor batma ıltıhap yok ama boyle borun agrır balgam var gıbıdır cıkartamazsın ya aynen o haldeyım sabah öksür öksüz kustum
ateşimde yok ama burunlar masallah baraj gbi akıyor
viks sürdüm gece tulbent bagladım sabahta yaptım sıcak tulbentı ıse geldım
cok vıks sıkıntı olur mu bilemedim
ayrıca dün elimde ki snir sıkısmaları artık hat safada sızlıyor agrısından agladım evde
bı jel vardı onu surdur eşim masaj yaptı o rahatlattı ama uyusma hisseizlik hala devam
ne karpel tünel sendromuymus arkadaş
tüneline karperine de deditirdi yanı ben 2 ay nasıl böyle dayanacağım hiç bilmiyorum
gebeyim diye bi şeyde yapamıyoruzlar cinnetin eşiğine geldim
Kızlar sağlık ocağında şeker ölçtürDüm 1. Saat 136 2. Saat 126 çıktı parmaktan baktılar ama lahmacun Yemiştim maalesef ki aile hekimi yüksek dedi risk altındasın dedi çok mu yüksek sizce moralim bozuldu Kandan da bakıldı ama pazartesi çıkacak sonuc
1. saat 180 2. saat 140 altı olmalı. nasıl yüksek dediler...
allah allah ya bu sağlık ocaklarına ebeleri artık manavdan mı alıyorlar acaba. biri koştur koştur gelen hastaya tansiyon ölçer biri değer yüksek der.
Doğum günün kutlu olsun canın sevdiklerinle yavrularını nice sağlıklı yılların olsun :)Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm en güzel hediyem biri karnımda biri yanımda allah evlatlarımıza sağlık versin
Canım benim bildiğim 140 altında olması lazım zaten altında risk yokKızlar sağlık ocağında şeker ölçtürDüm 1. Saat 136 2. Saat 126 çıktı parmaktan baktılar ama lahmacun Yemiştim maalesef ki aile hekimi yüksek dedi risk altındasın dedi çok mu yüksek sizce moralim bozuldu Kandan da bakıldı ama pazartesi çıkacak sonuc
valla geberiyorum agrıda uyusmadan hıcbrı sey hıssetmıyorum elimle tuttugumBenimde ellerim çok kötü bir iş yapamıyorum
Valla canım kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime gösterdim göstermez olaydım neler dedi. bilmiyorum bana da burada yazan arkadaşlarınkine göre normal geldi ve karbonhidrat tüketmiş olmama rağmen1. saat 180 2. saat 140 altı olmalı. nasıl yüksek dediler...
allah allah ya bu sağlık ocaklarına ebeleri artık manavdan mı alıyorlar acaba. biri koştur koştur gelen hastaya tansiyon ölçer biri değer yüksek der.
1. Saat aletle 2. Saat aletle ölçtü hem de kan aldı ama onun sonucu pazartesi çıkacak geçen gün ben evde Kayınvalidem in aletle ölçmüştü m yemekten 1 saat sonra 95 çıkmıştıCanım benim bildiğim 140 altında olması lazım zaten altında risk yok
neyle ölcütüler alerle mi kan alıp mı
valla geberiyorum agrıda uyusmadan hıcbrı sey hıssetmıyorum elimle tuttugum
kavonoz kapagı hıcbır sey acamıyorum agrıdan aglıyorum resmen
normal zaten. bak normal açıklaması şu. artık biz bile ezberledik burda hangi değer neye işaret eder. insaf yani.Valla canım kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime gösterdim göstermez olaydım neler dedi. bilmiyorum bana da burada yazan arkadaşlarınkine göre normal geldi ve karbonhidrat tüketmiş olmama rağmen
Tekrar indirime girmesi yine bi bi buçuk ay siruyo ben kaç haftalardir onu takip ediyom canim 60 tl idikız bitmez merak etme.e bebekten aynı fiyata ben alalı belki 1,5 ay oluyor.
Valla canım 6 yıl ne okuyorlar bilmiyorum biz burada 6 ayda uzman olduk :) teşekkür ederim içimi rahatlattı n valla adam beni şeker hastası yapmıştı resmennormal zaten. bak normal açıklaması şu. artık biz bile ezberledik burda hangi değer neye işaret eder. insaf yani.
Şeker hastası olanlarda ideal açlık kan şekeri düzeyi 100 mg/dl'nin altında olmalıdır. Tokluk kan şekeri düzeyi ise 2. saatte 140 mg/dl'den düşük olmalıdır. 60 yaş üzeri kişilerde bu düzey daha yüksek tutulmaktadır. Bu yaşlarda açlık kan şekeri 110 mg/dl, tokluk kan şekeri 2.saatte 160-180 mg/dl'nin altında olmalıdır.
Doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah.Doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlara çok teşk ederim
Çok kötü değil ama sınırda. Dikkat etmelisin. Diyetini biraz daha sıkılaştırıver. Tokluk 1. Saat 140 2.saat 120 sınır. Aman aman yüksek değil. Biraz daha yediklerine dikkat edersen hiiiiç sıkıntı olmaz canım.Kızlar sağlık ocağında şeker ölçtürDüm 1. Saat 136 2. Saat 126 çıktı parmaktan baktılar ama lahmacun Yemiştim maalesef ki aile hekimi yüksek dedi risk altındasın dedi çok mu yüksek sizce moralim bozuldu Kandan da bakıldı ama pazartesi çıkacak sonuc
Canım yükleme yaptırmamış arkadaş. Bunlar tokluk şekeri. Ciddi değil ama biraz yediklerine dikkat edecek okadar.1. saat 180 2. saat 140 altı olmalı. nasıl yüksek dediler...
Valla canım 6 yıl ne okuyorlar bilmiyorum biz burada 6 ayda uzman olduk :) teşekkür ederim içimi rahatlattı n valla adam beni şeker hastası yapmıştı resmen
Senin nasıl çıktı sonuçların. Bugün çıkacaktı değilmiG gokce41
şimdi öncelikle karıştırdıysam özür dilerim ama sanırım sendin değil mi arkadaşım hem kansızlık problemi çeken. hem kan sulandırıcı kullanan hemde bebeğim gelişiminde ki yavaşlığa sebep bulunmayan.
ben bahsetmiştim. kan sulandırcı yetersiz geliyor olabilir diye test yaptırdığımdan. sonuçları çıktı. kan sulandırıcı yetersiz değil fazla geliyormuş meğerse. gereğinden fazla sulanan kanda sanırım gelişim geriliği yapıyor. bu konuyu detaylıca pazartesi kontrolde konuşacağız doktorumla. teyit etmek için pazartesi iğneden 4 saat sonra tekrar kan vereceğim ve yine yüksek çıkarsa iğneyi bıraktıracak yada dozu düşürecek doktorum. yine pazartesi daha detaylı yazarım ama bu test zaten 1 haftada sonuç veriyor. bence mutlaka doktoruna yaptır bu testiçünkü kan sulandırıcı kullanmadan 1 hafta önde giden gelişimin sulandırıcı ile 9 gün geri düşmesine başka bir açıklama bulamıyorum ben..
Yuh. Ne şeker hastası okadar da değilValla canım 6 yıl ne okuyorlar bilmiyorum biz burada 6 ayda uzman olduk :) teşekkür ederim içimi rahatlattı n valla adam beni şeker hastası yapmıştı resmen
evet. kan sulandırıcı kanımı fazla sulandırmış. teyit etmek için pazartesi yine kan vereceğim. yine sulanma fazla çıkarsa doz düşürecek doktorum.Senin nasıl çıktı sonuçların. Bugün çıkacaktı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?