2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sağlık ocağında şeker ölçtürDüm 1. Saat 136 2. Saat 126 çıktı parmaktan baktılar ama lahmacun Yemiştim maalesef ki aile hekimi yüksek dedi risk altındasın dedi çok mu yüksek sizce moralim bozuldu Kandan da bakıldı ama pazartesi çıkacak sonuc

Benimde ellerim çok kötü bir iş yapamıyorum

1. saat 180 2. saat 140 altı olmalı. nasıl yüksek dediler...
allah allah ya bu sağlık ocaklarına ebeleri artık manavdan mı alıyorlar acaba. biri koştur koştur gelen hastaya tansiyon ölçer biri değer yüksek der.

G gokce41
şimdi öncelikle karıştırdıysam özür dilerim ama sanırım sendin değil mi arkadaşım hem kansızlık problemi çeken. hem kan sulandırıcı kullanan hemde bebeğim gelişiminde ki yavaşlığa sebep bulunmayan.

ben bahsetmiştim. kan sulandırcı yetersiz geliyor olabilir diye test yaptırdığımdan. sonuçları çıktı. kan sulandırıcı yetersiz değil fazla geliyormuş meğerse. gereğinden fazla sulanan kanda sanırım gelişim geriliği yapıyor. bu konuyu detaylıca pazartesi kontrolde konuşacağız doktorumla. teyit etmek için pazartesi iğneden 4 saat sonra tekrar kan vereceğim ve yine yüksek çıkarsa iğneyi bıraktıracak yada dozu düşürecek doktorum. yine pazartesi daha detaylı yazarım ama bu test zaten 1 haftada sonuç veriyor. bence mutlaka doktoruna yaptır bu testi çünkü kan sulandırıcı kullanmadan 1 hafta önde giden gelişimin sulandırıcı ile 9 gün geri düşmesine başka bir açıklama bulamıyorum ben..

İşinde başarılı hakkını vererek işini yapan o kadar az doktor ve ebeler kaldı ki hepsi bazen konuşmak için konuşuyor maalesef

Canım benim bildiğim 140 altında olması lazım zaten altında risk yok
neyle ölcütüler alerle mi kan alıp mı

Benimde ellerim çok kötü bir iş yapamıyorum
valla geberiyorum agrıda uyusmadan hıcbrı sey hıssetmıyorum elimle tuttugum
kavonoz kapagı hıcbır sey acamıyorum agrıdan aglıyorum resmen

Valla canım kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime gösterdim göstermez olaydım neler dedi. bilmiyorum bana da burada yazan arkadaşlarınkine göre normal geldi ve karbonhidrat tüketmiş olmama rağmen

1. Saat aletle 2. Saat aletle ölçtü hem de kan aldı ama onun sonucu pazartesi çıkacak geçen gün ben evde Kayınvalidem in aletle ölçmüştü m yemekten 1 saat sonra 95 çıkmıştı

Valla canım kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime gösterdim göstermez olaydım neler dedi. bilmiyorum bana da burada yazan arkadaşlarınkine göre normal geldi ve karbonhidrat tüketmiş olmama rağmen
normal zaten. bak normal açıklaması şu. artık biz bile ezberledik burda hangi değer neye işaret eder. insaf yani.

Şeker hastası olanlarda ideal açlık kan şekeri düzeyi 100 mg/dl'nin altında olmalıdır. Tokluk kan şekeri düzeyi ise 2. saatte 140 mg/dl'den düşük olmalıdır. 60 yaş üzeri kişilerde bu düzey daha yüksek tutulmaktadır. Bu yaşlarda açlık kan şekeri 110 mg/dl, tokluk kan şekeri 2.saatte 160-180 mg/dl'nin altında olmalıdır.

Valla canım 6 yıl ne okuyorlar bilmiyorum biz burada 6 ayda uzman olduk :) teşekkür ederim içimi rahatlattı n valla adam beni şeker hastası yapmıştı resmen

Doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlara çok teşk ederim
Doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah.
Çok kötü değil ama sınırda. Dikkat etmelisin. Diyetini biraz daha sıkılaştırıver. Tokluk 1. Saat 140 2.saat 120 sınır. Aman aman yüksek değil. Biraz daha yediklerine dikkat edersen hiiiiç sıkıntı olmaz canım.

Canım yükleme yaptırmamış arkadaş. Bunlar tokluk şekeri. Ciddi değil ama biraz yediklerine dikkat edecek okadar.

Senin nasıl çıktı sonuçların. Bugün çıkacaktı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…