2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence git bugün haftasonu araya girecek için rahat olur. Ben de öyleyim 3gune bir hastanedeyim çok yorucu bir süreç ama sayılı gün geçecek insallsh
16. Haftadan beri kanama nedeni yok. Bayadır gelmiyodu dün yine geldi çok çok az ama yinede gittim. Yine bişey yok. Herseyden panik oldum artık. Allah ım tek sağlıkla kucağına alıyım da hepsine razıyım

16. Haftadan beri kanama nedeni yok. Bayadır gelmiyodu dün yine geldi çok çok az ama yinede gittim. Yine bişey yok. Herseyden panik oldum artık. Allah ım tek sağlıkla kucağına alıyım da hepsine razıyım
Benim de 24 tek başladı kanama sebebi benim de bulunamıyor 2gune bı bazen az bazen çok kanama yaşıyorum bazen de büyük parçalı pıhtı şeklinde oluyor bebek iyi diyorlar gittiğimde ağrı sancı açılma yok şimdilik ama her an bişey olcak korkusu var sana da çok geçmiş olsun

CAanım benimde kahve akıntım lekelenmem oldu
sorun yokmus
agır kaldırdıysan uzulduysen olabılır dınlen ayakta kalma dedı
enfeksıyon da cıkmadı

Bende öyle canım. 1 damla kanın bile anlamı var diyen doktorlar nasıl olurda bizimkinin nedenini bulamıyolar. Neden olmayınca inan daha zor oluyo

CAanım benimde kahve akıntım lekelenmem oldu
sorun yokmus
agır kaldırdıysan uzulduysen olabılır dınlen ayakta kalma dedı
enfeksıyon da cıkmadı
Düşük tehlikem oldugu için ayakta bile durmuyorum denilebilir. Korkuyorum bebeğe bişey olacak diye

Viks sürme demişti bana doktor ama bilemiyorum aromatik yağlar var sonuçta deriden geçiyor. Yakı yapıştırayım belime demiştim ona da izin vermemişti. Çok geçmiş olsun benimde sanki sabahları boğazım doluyor öyle hissediyorum sonra geçiyor. İnşallah bişey olmaz hastalıksız atlatırız kalan günlerimizi.

Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm en güzel hediyem biri karnımda biri yanımda allah evlatlarımıza sağlık versin

Doğum günün kutlu olsuunnn

Sağlıkla bebeğinle mutlu huzurlu yılların olsun

Hepsi buradada bebek arabalarına baktım ama güvenilir olur mu almak bilemedim. Daha modelde de kesin kararlı değilim gerçi. İş çıkışı ebebek çıkarması yapıp bi kez daha incelicem düşündüğüm modelleri ona göre alabilirim. Kraft, kanz yada pierre cardin düşünüyorum. Bunlardan herhangi birini kullanan var mı?

Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun

gurbet canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

Çok sıkıcı bi gündende herkese merhaba kızlar. Eşim gece 11 buçukta gelicek ve çok sıkıcı bigün olucak bugün eminim. Bu aralar hiç hayat enerjim yok sizlerin nasıl ?

Kızlar bu arada başka işimize yarayacak indirimler var mı bi yerlerde? Kaçırmak istemem açıkcası. Ben trendyol morhipo h&m filan takip ediyorum bunlarda pek bişey takılmadı gözüme.

Neredeyse Butun ceyizlik beyazesyami hepsiburadadan aldim ben. Güvenebilirsin. Ama saticinin hepsiburada olmasina dikkat et. Artik 3. Satıcılarda var onalrda sorun çıkıyor bazen.

Kızlar hepsi buradada bebek arabalarında bugün %30 a varan indirim varmış ama ben ne alacağımı bilmiyorum.siz aldınız mı bebek arabası yada hangi modelleri düşündünüz tavsiye edenileceğiniz birşeyler var mı

bugüne özel carters de yeni sezon ürünlerinde %40 indirim var
joker bebe de indirim var
şuan için bildiklerim bu kadar :)

Merhaba hanımlar ilk önce ulu önder atatürk başta olmak üzere ögretmenliği meslek seçmiş olan arkadaşlarımın bu güzel gününü kutlarım.
eeg çöp kutusunu posetlerin bitince bimin poşetleriyle devam edebilirsin benim arkadasim öyle devam ediyo hiç bi farkı yok diger posetle diyo
P Prime18 bence almalisin bende alicam yarin gidebilicem e bebege kampanya bitmesin diye dua ediyorum.

sağolasın cnm bende netten almayıp bakıp alayım diye dusundum o yüzden bitmesin diye bende dua ediyorum aksam gidicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…