2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok be gülüm sen beni anlamamışsın. Benim tatlı krizim yok. İradeliyimdir. steviayı eskiden biliyorum. Bende tohumu bile var. Şeker hastası bir arkadaştan almıştım.çok kolay ve çabuk büyüyen bir bitki. Normal bir insana zararı olmadığına eminim. Olsaydı üstü kapalı anlatmaya çalıştım o ilaç şirketleri boy boy reklamını yapardı. 10 yıllık bir bitki değilki. 100 yılı aşkın süredir kullanılıyor. Ama işte normalde çok sağlıklı olup hamileye diyabetliye zararlı çok besin var. Tarçın mesela hiç önerilmiyor. Ben dinçlik verdiği için karanfille içerim. Ama gebelikte bıraktım. Hurma hem diyabet düşmanı hem doğumu tetiklediği için zararlı. O Meyvelerin kendisi bile yasakki kurusu daha tehlikeli. Muhtemelen doktor içme diyecek. Normal biri için araştırılmayan şey gebelik için hiç araştırmamışlardır. Doktor da Zararlı diyemem ama zararı yoktur da diyemem diyecektir. Sağlık olsun. 2 aydır diyet yapıyorum. Vücudum alıştı iyice. 2 ay daha dayanırız nolcsk. Sen hemşireydin sanırım değilmi. Başka bir arkadaşmıydı ki o

Canım ben de aldım bundan baya uzun bi boyu var ama henüz kullanmadığım için bilmiyorum tabii. İşe yarar umuduyla aldım, umarım öyle olur. Ben de 1-1,5 ay önce almıştım ebebekten. O zaman da 40 tl'ye düşmüştü.

COK şükür sende miniklerde iyisiniz ya istirahat et kendine cok dikkat et canm az zaman kaldi miniklerde biraz sabrederler insallah Allah yardmcin olsun Allaha emanetsiniz insallah

Ha evet anlamamisim :)) yok kiz hic alakam yok saglik sektoruyle. benimki tamamen kendi kendime zarar verdigimin farkina varip saglikli beslenmeye yonelmekten kaynakli.

Günaydın arkadaşlar
tüm öğretmen arkadaşlarımın benim gibi atanamayıp özel sektörde başka yerlerde emek veren şartlar yüzünden mesleğini yapamayan
yüreğinde öğretmenlik aşkıyla yanıp tutuşan tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun

Çok incesin senin de öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenim

eltim kullaniyodu.kapakli olsada dissari koku yayydigini soyluyordu.birikince bezler koku yogunlasiyo .ac kapa derken :).
ilk bebbisiimde siradan cop kovasi kulladim ve balkona koydum. gece icinde posete koydum sabbah balkona attim tekrar
benim ev iki katlı çöp kovam mutfak balkonunda dışarda yatak odam ve bebek odam yukarda banyonun çöp kutusu minnacık gece falan in çık at yapamam diye düşündüm
normal plastık kocalar bıle 25 lıra o yuzden 40 lıra mantıklı geldi akşam e bebege gidicem bakıcam aklıma yatarsa alacağım en azından kova niyetine
torbası özel olmak zorunda mı yoksa ben su bimin kokulu buzgulu torbasını kullanıyorum onu da geçirebilir miyim

ben istemiyordum park yatak ya da yan yatak istiyordum eşim cok heveslendi sonra baktım kıyafetlerını dolabın altına koydum baya yer kapladı ki daha battanıyesı osu busu olacak
o sebeple oda yapmak sonrasında mantıklı geldi zaten ilk olarak yapılmasa bile 6. aydan sonra yapılması gerekecek o zaman maddi güç olacaksa o zaman şimdi varsa şimdi yapılması mantıklı gibi bence
bende indirime düşmez diye almak istiyorum acaba beklesem mi şubata kadar
poşeti nasıl baska poşet gecirilebilir mi
canım çok şükür iyisin çok gemiş olsun
iyi olmanıza çok sevindim Allah yardımcınız olsun bol bol dinlen yat içini ferah tut melekler seninle

Özel poşeti var ve açıkçası çok ucuz da değil. Ondan da aldım. Bebek gelince deneyeceğim. Baktım normal büzgülü çöp poşetiyle oluyo ben de öyle devam ederim. Zaten koku için asıl olay poşeti değil, üstünde çevirmeli küçük bi kilidi var, onu çevirip kapatınca koku olayı bitiyo sanırım. Ha kapak açıldıkça yine kokar sonuçta ama en azından kapak kapalıyken etrafa koku salınmasın bence

ben dalan toz deterjanini kullandim .ogllumdada kullanmistim memnun kaldim .

ben normalde de sadece sıvı kullandığım için önce sıvı uni ile başlıyım dedim. bir de uninin ürünlerini severim genelde. dün akşam sipariş ettim bakalım gelsin yıkayacağım :)

teşekkür ederim cnm cok yardımcı oldun sagolasın aksam gidince inceleyim

Reactions: eeg
kızlar ben iyice hasta oldum servisten inince dün önüm acık eve yürüdüm böğrümü üşütmüşüm bogazım agrımıyor batma ıltıhap yok ama boyle borun agrır balgam var gıbıdır cıkartamazsın ya aynen o haldeyım sabah öksür öksüz kustum
ateşimde yok ama burunlar masallah baraj gbi akıyor
viks sürdüm gece tulbent bagladım sabahta yaptım sıcak tulbentı ıse geldım
cok vıks sıkıntı olur mu bilemedim
ayrıca dün elimde ki snir sıkısmaları artık hat safada sızlıyor agrısından agladım evde
bı jel vardı onu surdur eşim masaj yaptı o rahatlattı ama uyusma hisseizlik hala devam
ne karpel tünel sendromuymus arkadaş
tüneline karperine de deditirdi yanı ben 2 ay nasıl böyle dayanacağım hiç bilmiyorum
gebeyim diye bi şeyde yapamıyoruzlar cinnetin eşiğine geldim

Günaydın herkese. Her ne kadar ogrencilerimin başında olamasam da tüm öğretmen lerin öğretmenler günü kutlu olsun. 25gun oldu evde yatmaya başlayalı iki üç güne bir kanama yaşıyorum yoruldum psikolojim altüst oldu her an bişey olacak hissi ile yaşamak zor. Allah im başka dert tasa vermesin bu günler ışık hızıyla geçsin yavrularimiz kucagimiza gelsin.

Kızlar benden turuncuya yakın bi renk akıntı geliyo geçen hafta enfeksiyona felan bakıldı temiz çıktı normal mi sizce panik oldum iyice. Dün çok az bi akıntıda kan gördüm gittim doktora hersey normal dedi bugünde turuncu akıntı var

bı daha test yaptır istersen enfeksiyon sebepli olabilir yine de buna haftalarda çok oluyor

Pazartesi mi gitsem acaba? Daha dün hastanedeydim hatta 16. Haftadan beri hastanedeyim
Bence git bugün haftasonu araya girecek için rahat olur. Ben de öyleyim 3gune bir hastanedeyim çok yorucu bir süreç ama sayılı gün geçecek insallsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…