2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar selam, aventin göğüs kalkanını kullanan varmı? yara olmaması için sipariş vericem ama kullanıcı yorumu lazım

Evet belkide canım baksana ya ne kadar saçmalamış o doktor da. Neyse artık ben biraz dikkat edeyim yine de evde de ölçeyim
Sen yine de evde olc ama parmaktan kan almakla ve 2. Saatin cok az fazla cikmasiyla aslinda yorum yapmasi yanlis olmus. Parmaktan olcen aletlerin yanilma payi var.

İyide cnm sen iğne kullanmadan bebiş önde gidiyordu.pıhtılaşma olsa bebiş gelişemezdi ben anlamadın senin işi 7 aya girene kadar pıhtılaşma olsaydı senin bebiş geri kalmazmıydı
Evet aynen oyle. Kanin koyu olmasi gibi cok fazla sulu olmasida kalitesini bozuyor demek ki. O yuzden tekrar test yapip teyit edip ona gore ilaci azaltacak. Gokceyede ondan dedim o da kan sualndirici kullaniyordu. Eger fazla sulandiysa onun kanida ondan bebegin gelisimi gerilemis olabilir. Ben benimkini ona bagladim simdilik. Detaylica pazartesi konusacagiz doktorumla.

Kızlar e bebek joie choreme ve liletrax 4 travel sistem bebek arabaları nda yüzde 25 indirim var bu arabaları hiç inceleyen oldu mu choreme baya güzel görünüyor ama ben hiç inceleme dim bilemiyorum o yüzden

Bende ebebekten geldim şimdi. Kraft oslo ile pierre cardin arasında kaldım. Satıcı kraft daha iyi diyor. Ama pierre cardin de daha ağır güzel duruyor bilemiyorum hala kararsızım. Joie yi ben baştan elemiştim bir çok modelinde port bebe olmuyor diye. Diğeri de baston gibi geliyor bana ama senin nasış kullanacağına bağlı bu.

kızlar selam, aventin göğüs kalkanını kullanan varmı? yara olmaması için sipariş vericem ama kullanıcı yorumu lazım

Ablam 11aydır kullanıyor bende aldım. Çok işe yarıyormuş. Hem göğüs pedine filan ihtiyaç kalmıyor fazla süt onun içine akıyor. Göğüs ucunu koruyor.

Hayırlısı olsun cnm pazartesi belli olur artık benim kontrolumde pazartesi

Kizlaar size birsey diyecegim. Simdi az once baby mall cukurambardan alisveris yaptim ve bebek arabasi aldim. Hepsi burada daki fiyati gosterince o fiyattan verdiler. Diger baby mall napar bilmiyorum ama eger almak istiyorsaniz aklinizda olsun

Çok canım sıkkın kızlar nedensiz yere bütün gün ağladım. Birazdan babam arabayla gelip alıcak beni bu akşam annemde kalıcaz.. Evde yalnız başıma bunalıyor gibiyim kendimi çok yalnız hissediyorum

Kizlaar size birsey diyecegim. Simdi az once baby mall cukurambardan alisveris yaptim ve bebek arabasi aldim. Hepsi burada daki fiyati gosterince o fiyattan verdiler. Diger baby mall napar bilmiyorum ama eger almak istiyorsaniz aklinizda olsun
Ne marka hangi model aldım canım valla iyi yapmışlar hem görerek almış olmussun

Sen yine de evde olc ama parmaktan kan almakla ve 2. Saatin cok az fazla cikmasiyla aslinda yorum yapmasi yanlis olmus. Parmaktan olcen aletlerin yanilma payi var.
Valla işte çok iç karartıcı konuştu ben evde ölçeceğim bu aksam tekrar bakalım gecen gün ölçmüştüm evde gayet iyi çıkmıştı

Hı anladım canım ben portbebe olmasını istemiyorum zaten yani olsa da olmasa da fark etmez bak hepsi burada da chicco urban plus ta indirim de port bebe de oluyor çok sık ve güzel bir araba

Ben durumlar müsaitse odasını hazırlamaktan yanayım.

Yüreğini hoplatmadan yapamıyorlar ama ben biliyorum 36-37 arasında doğacak o yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…