2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Diyet yapmıyorum ki ben canım normal besleniyor um çünkü şeker riskim yoktu hatta bugün baya karbonhidrat tükettim ama öyle sağlıksız da beslenmiyorum

Kızlar bir öğrwtmen arkadaşa başka doktora satını değiştir ona göre rapor alıver demiştim. Sistemden görüyorlar demişti. Kim hatırlayamadım. Bugün teyit amaçlı başka doktora gittim. Satımı bir hafta erken söyledim. 10 gün sonra ya bana gel raporunu vereyim yada rastgele bir devlet hadtanesine gidip alabilirsin dedi. Sıkıntı yok yani. Ama gülmemek için zor tuttum kendimi. Kadın herşeyini haftasına uydurdu. Hiç aaa geri falan demedi. Kilosu 1700 grmış. Boyu da 40cm dedi. Pek inandırıcı gelmedi ama. Normal dedi herşeyine

Diyet yapmıyorum ki ben canım normal besleniyor um çünkü şeker riskim yoktu hatta bugün baya karbonhidrat tükettim ama öyle sağlıksız da beslenmiyorum
Ozaman hafif diyet yaparsın garantiye almış olursun. Ama benim değerlerimden iyi seninkiler. Tabi ben sıkı diyetle sınırın altına indirdim

Valla risk altındasın dedi şeker bozulması mı ne bir şey var kanında dedi ailede şeker hastası var mı dedi baya bir şeyler dedi yani psikolojimi bozdu
Hayır hayır asla çok yanlış konuşmuş. Daha neler. O pratisyenlerin bilmişliğini ve egosu konusunda daha evvelsi gün diğer gruptaki arkadaşlarla konuştuk. Ateşten acile gitmişler. Acildeki Çocuğunda üfürüm var 5 yıldır nasıl anlamadın diye kızmış arkadaşa. Saçmalıyorlar işte

Peki hiç devlet hastanesine gitmişmiydin önceden orada da satımı z var benim var yani

Aciline gitmiştim. O devlete git diye boşuna para vermemem için dedi. İş yerim bu hastaneye uzak. 110 km izin sıkıntı. O yüzden olduğun ilçedeki hastaneye gidebilirsin yada bana gel vereyim dedi.

Ozaman hafif diyet yaparsın garantiye almış olursun. Ama benim değerlerimden iyi seninkiler. Tabi ben sıkı diyetle sınırın altına indirdim
Aynen canm zaten sağlıksız zararlı şeyler yemiyorum pastay mış baklavaymış kek börek hiç yemiyorum belki kırk yılda bir yere misafirliğe gidersem kek börek yiyorum o da az yiyorum zaten neyse inşallah bir sorun olmaz Kayınvalidem in aletle bu akşam yine ölçeceğim

1. Saat aletle 2. Saat aletle ölçtü hem de kan aldı ama onun sonucu pazartesi çıkacak geçen gün ben evde Kayınvalidem in aletle ölçmüştü m yemekten 1 saat sonra 95 çıkmıştı
Canım 140 sonra da 120 altında olmalı
karbonhidrat cok tukettıysen ondandır
sureklı yuksek cıkarsa sıkıntı sen kontrol et yınede eger suphe duyuyorsan karbonhıdratan uzak dur tatlılardan ufak ufak öyle olsun abartmıs doktor

Aciline gitmiştim. O devlete git diye boşuna para vermemem için dedi. İş yerim bu hastaneye uzak. 110 km izin sıkıntı. O yüzden olduğun ilçedeki hastaneye gidebilirsin yada bana gel vereyim dedi.
Anladım canım ama bence yine bir şey fark etmez bu sefer de doğumdan önce fazla izin yapmış olmazmıyız sonrasından keserler doğum tarihini de istiyorlar çünkü bebeğin

Tamam canım Kayınvalidem bizdeyken onun aletle ölçerim arada geçen gün ölçmüştüm 1. Saat 95 çıkmıştı şimdi neden böyle oldu bilmiyorum lahmacun dan mı acaba :)

Evet belkide canım baksana ya ne kadar saçmalamış o doktor da. Neyse artık ben biraz dikkat edeyim yine de evde de ölçeyim

Kızlar e bebek joie choreme ve liletrax 4 travel sistem bebek arabaları nda yüzde 25 indirim var bu arabaları hiç inceleyen oldu mu choreme baya güzel görünüyor ama ben hiç inceleme dim bilemiyorum o yüzden

Aynı ben

Gece yorganı üstüme çekemiyorum gece daha fazla oluyor sabah kalkınca da devam ediyor gün içinde biraz azalıyor

Canim 1. Saat 140 altinda, 2. Saat 120 nin altinda olmasi gerekiyor. Bi tanesi biraz gecse hemen yuksek diyorlar.ama bence senin cok yuksek degil.

evet. kan sulandırıcı kanımı fazla sulandırmış. teyit etmek için pazartesi yine kan vereceğim. yine sulanma fazla çıkarsa doz düşürecek doktorum.
İyide cnm sen iğne kullanmadan bebiş önde gidiyordu.pıhtılaşma olsa bebiş gelişemezdi ben anlamadın senin işi 7 aya girene kadar pıhtılaşma olsaydı senin bebiş geri kalmazmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…