- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.521
Diyet yapmıyorum ki ben canım normal besleniyor um çünkü şeker riskim yoktu hatta bugün baya karbonhidrat tükettim ama öyle sağlıksız da beslenmiyorumDoğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah.
Çok kötü değil ama sınırda. Dikkat etmelisin. Diyetini biraz daha sıkılaştırıver. Tokluk 1. Saat 140 2.saat 120 sınır. Aman aman yüksek değil. Biraz daha yediklerine dikkat edersen hiiiiç sıkıntı olmaz canım.
Valla risk altındasın dedi şeker bozulması mı ne bir şey var kanında dedi ailede şeker hastası var mı dedi baya bir şeyler dedi yani psikolojimi bozduYuh. Ne şeker hastası okadar da değil
Ozaman hafif diyet yaparsın garantiye almış olursun. Ama benim değerlerimden iyi seninkiler. Tabi ben sıkı diyetle sınırın altına indirdimDiyet yapmıyorum ki ben canım normal besleniyor um çünkü şeker riskim yoktu hatta bugün baya karbonhidrat tükettim ama öyle sağlıksız da beslenmiyorum
Hayır hayır asla çok yanlış konuşmuş. Daha neler. O pratisyenlerin bilmişliğini ve egosu konusunda daha evvelsi gün diğer gruptaki arkadaşlarla konuştuk. Ateşten acile gitmişler. Acildeki Çocuğunda üfürüm var 5 yıldır nasıl anlamadın diye kızmış arkadaşa. Saçmalıyorlar işteValla risk altındasın dedi şeker bozulması mı ne bir şey var kanında dedi ailede şeker hastası var mı dedi baya bir şeyler dedi yani psikolojimi bozdu
Günaydın Kızlar,dün öğleye doğru taburcu oldum,şimdi evde yatak sürecine geri döndüm,1 hafta sonra da kontrolüm var umarım herşey yoluna girer,iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTEGelmiş geçmiş olsun çok sevindim iyi olmaniza
Sen magnezyum kullanıyor musun canım o azaltıyor Karpal tünel sendromunukızlar ben iyice hasta oldum servisten inince dün önüm acık eve yürüdüm böğrümü üşütmüşüm bogazım agrımıyor batma ıltıhap yok ama boyle borun agrır balgam var gıbıdır cıkartamazsın ya aynen o haldeyım sabah öksür öksüz kustum
ateşimde yok ama burunlar masallah baraj gbi akıyor
viks sürdüm gece tulbent bagladım sabahta yaptım sıcak tulbentı ıse geldım
cok vıks sıkıntı olur mu bilemedim
ayrıca dün elimde ki snir sıkısmaları artık hat safada sızlıyor agrısından agladım evde
bı jel vardı onu surdur eşim masaj yaptı o rahatlattı ama uyusma hisseizlik hala devam
ne karpel tünel sendromuymus arkadaş
tüneline karperine de deditirdi yanı ben 2 ay nasıl böyle dayanacağım hiç bilmiyorum
gebeyim diye bi şeyde yapamıyoruzlar cinnetin eşiğine geldim
Çok geçmiş olsun bol bol dinlem linşallah iyi düşün iyi olsun o günler de gelecek hayirlisiylaGünaydın herkese. Her ne kadar ogrencilerimin başında olamasam da tüm öğretmen lerin öğretmenler günü kutlu olsun. 25gun oldu evde yatmaya başlayalı iki üç güne bir kanama yaşıyorum yoruldum psikolojim altüst oldu her an bişey olacak hissi ile yaşamak zor. Allah im başka dert tasa vermesin bu günler ışık hızıyla geçsin yavrularimiz kucagimiza gelsin.
Hiç kafa karıştırmiyor yani uydur gitsin hay allahım yaKızlar bir öğrwtmen arkadaşa başka doktora satını değiştir ona göre rapor alıver demiştim. Sistemden görüyorlar demişti. Kim hatırlayamadım. Bugün teyit amaçlı başka doktora gittim. Satımı bir hafta erken söyledim. 10 gün sonra ya bana gel raporunu vereyim yada rastgele bir devlet hadtanesine gidip alabilirsin dedi. Sıkıntı yok yani. Ama gülmemek için zor tuttum kendimi. Kadın herşeyini haftasına uydurdu. Hiç aaa geri falan demedi. Kilosu 1700 grmış. Boyu da 40cm dedi. Pek inandırıcı gelmedi ama. Normal dedi herşeyine
Peki hiç devlet hastanesine gitmişmiydin önceden orada da satımı z var benim var yaniKızlar bir öğrwtmen arkadaşa başka doktora satını değiştir ona göre rapor alıver demiştim. Sistemden görüyorlar demişti. Kim hatırlayamadım. Bugün teyit amaçlı başka doktora gittim. Satımı bir hafta erken söyledim. 10 gün sonra ya bana gel raporunu vereyim yada rastgele bir devlet hadtanesine gidip alabilirsin dedi. Sıkıntı yok yani. Ama gülmemek için zor tuttum kendimi. Kadın herşeyini haftasına uydurdu. Hiç aaa geri falan demedi. Kilosu 1700 grmış. Boyu da 40cm dedi. Pek inandırıcı gelmedi ama. Normal dedi herşeyine
Aynen canm zaten sağlıksız zararlı şeyler yemiyorum pastay mış baklavaymış kek börek hiç yemiyorum belki kırk yılda bir yere misafirliğe gidersem kek börek yiyorum o da az yiyorum zaten neyse inşallah bir sorun olmaz Kayınvalidem in aletle bu akşam yine ölçeceğimOzaman hafif diyet yaparsın garantiye almış olursun. Ama benim değerlerimden iyi seninkiler. Tabi ben sıkı diyetle sınırın altına indirdim
Canım 140 sonra da 120 altında olmalı1. Saat aletle 2. Saat aletle ölçtü hem de kan aldı ama onun sonucu pazartesi çıkacak geçen gün ben evde Kayınvalidem in aletle ölçmüştü m yemekten 1 saat sonra 95 çıkmıştı
Anladım canım ama bence yine bir şey fark etmez bu sefer de doğumdan önce fazla izin yapmış olmazmıyız sonrasından keserler doğum tarihini de istiyorlar çünkü bebeğinAciline gitmiştim. O devlete git diye boşuna para vermemem için dedi. İş yerim bu hastaneye uzak. 110 km izin sıkıntı. O yüzden olduğun ilçedeki hastaneye gidebilirsin yada bana gel vereyim dedi.
Tamam canım Kayınvalidem bizdeyken onun aletle ölçerim arada geçen gün ölçmüştüm 1. Saat 95 çıkmıştı şimdi neden böyle oldu bilmiyorum lahmacun dan mı acaba :)Canım 140 sonra da 120 altında olmalı
karbonhidrat cok tukettıysen ondandır
sureklı yuksek cıkarsa sıkıntı sen kontrol et yınede eger suphe duyuyorsan karbonhıdratan uzak dur tatlılardan ufak ufak öyle olsun abartmıs doktor
Evet belkide canım baksana ya ne kadar saçmalamış o doktor da. Neyse artık ben biraz dikkat edeyim yine de evde de ölçeyimHayır hayır asla çok yanlış konuşmuş. Daha neler. O pratisyenlerin bilmişliğini ve egosu konusunda daha evvelsi gün diğer gruptaki arkadaşlarla konuştuk. Ateşten acile gitmişler. Acildeki Çocuğunda üfürüm var 5 yıldır nasıl anlamadın diye kızmış arkadaşa. Saçmalıyorlar işte
Canım benim bildiğim 140 altında olması lazım zaten altında risk yok
neyle ölcütüler alerle mi kan alıp mı
valla geberiyorum agrıda uyusmadan hıcbrı sey hıssetmıyorum elimle tuttugum
kavonoz kapagı hıcbır sey acamıyorum agrıdan aglıyorum resmen
Canim 1. Saat 140 altinda, 2. Saat 120 nin altinda olmasi gerekiyor. Bi tanesi biraz gecse hemen yuksek diyorlar.ama bence senin cok yuksek degil.Kızlar sağlık ocağında şeker ölçtürDüm 1. Saat 136 2. Saat 126 çıktı parmaktan baktılar ama lahmacun Yemiştim maalesef ki aile hekimi yüksek dedi risk altındasın dedi çok mu yüksek sizce moralim bozuldu Kandan da bakıldı ama pazartesi çıkacak sonuc
İyide cnm sen iğne kullanmadan bebiş önde gidiyordu.pıhtılaşma olsa bebiş gelişemezdi ben anlamadın senin işi 7 aya girene kadar pıhtılaşma olsaydı senin bebiş geri kalmazmıydıevet. kan sulandırıcı kanımı fazla sulandırmış. teyit etmek için pazartesi yine kan vereceğim. yine sulanma fazla çıkarsa doz düşürecek doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?