2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çok geçmiş olsun. Hastalık zor bize

Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm en güzel hediyem biri karnımda biri yanımda allah evlatlarımıza sağlık versin

Musmutlu nice yaşlar canım, sevdiklerinle yavrularınla sağlıklı geçireceğiniz bir sürü Doğum günün olsun inşalah.

Evde tek kalımca bendede oluyor cnm sıkma cnnı babanın geldiği iyi olmuş

Aynı testi mi bilmiyorum ama bana periyodik olarak yapılıyor canım, benim ki hep sınır değerler içinde çıkıyor. Çok sulanınca böyle olacağını hiç duymamıştım şaşırdım. O zaman sana iğne yerine sadece coraspin kullandırsalar belki daha iyi olur.

Bugün hepsi buradada indirim var alıyorum o zaman

Kan sulandirici igneyi yaptiktan tam 4 saat sonra kan aliyorlar. Sende de ayni mi?
Benim burun kanamamda cok oluyordu. Ustunde durmamistim sulandiricidan olabilir diye. Zaten ondanmis ama onemliymis. Pazartesi yine kan verecegim cumaya cikacak yine sonucu :) doktorlar bir konuda hemfikir olana kadar cocuk dogacak bu gidisle

Ben sadece coraspin kullanıyorum ama bana hiçbir test yapılmadı

Ben instagramda sihirlilamba_atölyesi diye bir yerden yaptırdım henüz ulaşmadı bana ama çok pahalı gelmedi. Halıyı makinede yıkansın istiyorum daha almadım.
Yaaa orası çok pahalı bir avize 225 tl ben bizim avizeyi söktüm aynı kumaştan 12.5 tl ye aldim kapladım super oldu bende yıldızlı yapıyorum odayı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…