2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım çıkıp yürüyüş filan yap, evde bebekle ilgili Videolar izle. Benim eşim de her gece çok geç geliyor ben de hep yalnızım ama bir şeyler buluyorum kendime oyalanacak. Kitap oku, puzzle yap filan. İki ay sonra hiç boş vakit olmayacak

Ay ne güzel ya ben bir şey bulamıyorum hiç ne alacağımı bilemedim çok uygun bir şey varsa fikir verirmisin canım :)

Acente göğüs Kalkan'ı, kirli bez çöpü, selpak tuvalet kağıdı, colgate diş macunu, outdoor kıyafetler, unibaby nin ürünlerinin bazılarına bakabilirsin.

Herhangi bir zamanda alıyorlar benden. Hem koldan alıyorlar, hem de parmağımı minicik kesip örnek alıyor aynı zamanda süre tutturmak ne kadar zamanda kanama duracak diye bakıyorlar.

Yaaa orası çok pahalı bir avize 225 tl ben bizim avizeyi söktüm aynı kumaştan 12.5 tl ye aldim kapladım super oldu bende yıldızlı yapıyorum odayı insallah

Burada mağazalarda bulduğum en ucuzu 400-500 dü, hatta çok beğendiğim bir tanesi 950 olunca 225 çok gelmedi bana :) düz olanları da 160 sanırım. Sen uyguna getirmişsin, güzel olmuş :)

Herhangi bir zamanda alıyorlar benden. Hem koldan alıyorlar, hem de parmağımı minicik kesip örnek alıyor aynı zamanda süre tutturmak ne kadar zamanda kanama duracak diye bakıyorlar.
Ayni test degil sanirim cunku bende igneyide hemsire yapti tam saati yazdi. Kanida tam 4.saat aldi. 18.36 da igne yapildi 22.36 kan verdim. Hatta gittigimde daha 22.30 du bekledi kiz 6 dk onemli bu diye.

Burada mağazalarda bulduğum en ucuzu 400-500 dü, hatta çok beğendiğim bir tanesi 950 olunca 225 çok gelmedi bana :) düz olanları da 160 sanırım. Sen uyguna getirmişsin, güzel olmuş :)
Hadi yaaa ben mağazalara hiç bakmadim ama haliyi baska yerde gormedim gic haliyidami ordan aldin o ne kadar ?

Acente göğüs Kalkan'ı, kirli bez çöpü, selpak tuvalet kağıdı, colgate diş macunu, outdoor kıyafetler, unibaby nin ürünlerinin bazılarına bakabilirsin.
Aynen bende banyo ürünleri ne bakayım bari teşekkür ederim canım :)
Kan sulandirici işini de bir sorayım doktora yine fazlası zararlı diye bende duymuştum ama benim doktorum çok rahat ilaç konusunda çok seviyor ilaçları bir de hem asprin hem iğne kullanıyorum

Çok geçmiş olsunnn bende 1 aydın hastaydım ilaç kullanmaya direndim dinlenerek iyileşiyosun ancak. Viks hamilelikte önerilmiyormuş canım dikkatli ol

Kızlar prima premium care yenidogan 126 lisi efsane cumada 56 tl ben bugün özdilek avm den 138 lisini 31 tl ye aldim.. Bugüne özel ozdilekte de indirim vardı çok daha uygun. Bazi seylerin fiyatları once abartilip sonra da indirim yapilmis gibi geldi sanki bana

Benim bebiş biraz süpriz bi gelişmeydi canım. Daha 1 senelik evliydim öğrendiğimde. O zaman çok korkuyodum nasıl baş ederim bakabilir miyim diye ama şimdi diyorum ki iyiki hamile kalmışım çünkü yalnızlık artık çok bunaltıyor beni üstelik panik atak hastalığım var. En azından bebişle vaktin nasıl geçtiğini anlamıcam bana arkadaş olucak çok mutluyum o yüzden 2 ay çabucak geçse diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…