2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar biz de bugün hepsiburada indiiminden aldık bebek arabamızı:) chicco liteway aldık. 459 TL ye oldu bu kadar uygun yoktu başka yerlerde. Lansinoh göğüs kremi pedi, wee tırnak makası seti,depend aldım bi de. Bunlar çok uygun değildi sanırım ama kargo bedava olunca aradan çıksın dedim:)

Benim de öyle hatta insan yüzü görmek istemiyorum , o derece

Kızlar çok moralim bozuk ya ara ara 3 gündür başım ağrıyor o anlar tansiyonumu ölçüyorum en fazla 12-8.5 çıkıyor.soguk algınlıgım var burnum akıyor bogazım batıyor acaba soguk algınlıktan agrıyor anlamadım.böyle ara ara ağrıyan varmı ?

Açlık şekerim de sağlık ocağında verdiğim kan da 58 çıktı yani kanda bakılmıştı ona parmaktan değil
Acaba bi endokrine gitsenn mi bana açlık şekerim 80 nin altındakilere bile niye bu kadar düştü ara öğğnlere dikkat etmiyor musun dedi. 58 çok çok düşük derdi eminim

Canım tansiyon değilse takılma soğuk algınlığından olabilir bence de

Acaba bi endokrine gitsenn mi bana açlık şekerim 80 nin altındakilere bile niye bu kadar düştü ara öğğnlere dikkat etmiyor musun dedi. 58 çok çok düşük derdi eminim
Doktor 58 çok düşük dedi bu değerde ayakta duramazsın bu kanı bekletmişler laboratuvarda büyük ihtimalle doğru olamaz dedi ama önceden bir kere daha ölçtürmüştüm başlarda o zamanda açlık 70 çıkmıştı

Sömürdüm hepsiburadayı. Sabahtan beri adamcağız bizim sokakta habire bişiler getiriyor. Hepsini birlikte de göndermemişler her yer kutu oldu :)
Neler aldın, bize de fikir olur derken okudum aldıklarını, hemen hemen aynı şeyleri almışız. Ben bir de kitaplara saldırdım diğer kitap siteleriyle karşılaştırıp, gayet çok uyguna geldi.

Depend hangisini aldın?

Kızlar bebek kıyafetleri yıkamak için hangi deterjan dan bahsediyordunuz ben de haftasonu baslicam nasipse o işlere de

Aynı ben

Gece yorganı üstüme çekemiyorum gece daha fazla oluyor sabah kalkınca da devam ediyor gün içinde biraz azalıyor
Aynen dün bileklik taktın gece İs yerinden arkadasim da hamileyken bu sorunu yaşamış o getirdi ama gece o kadar sıkışmis ki ellerim agrisina uyandım çıkarımca rahatladım bugün aksama kadar biraz daha iyiydim valla evde bi jel buldum dayanamadım sürdüm o iyi geldi bıktım artık cinku kesesim geliyor parmakları

Canım bunun hiç çaresi yokmuymuş doktor ne diyor P Prime18
Doğumdan sonra geçer bekleyin bileklik sarın diyo
Aslında elektrik verilip ölçülüyormuş
Sonra da iğne oluyormus ileri Safa’da sinirleri kesiyorlarmış ins Benim ki sadece hamilelikte olandandir böyle seylere gerek kalmaz umarım
Sömürdüm hepsiburadayı. Sabahtan beri adamcağız bizim sokakta habire bişiler getiriyor. Hepsini birlikte de göndermemişler her yer kutu oldu :)
Güle güle kullan cnm
Açlık şekerim de sağlık ocağında verdiğim kan da 58 çıktı yani kanda bakılmıştı ona parmaktan değil
Canim açlık şekerin çok dusuk üstüne de tokluğun böyle ısı arada uçurum var demektir
Açlığın hipoglisemiye çevirir sen kesin Pazartesi doktora git
Yükleme yaptırman gerekirse de yaptır korkma
Canim benimde öyle tansiyonun normal
Bende üşüttüm basım catliyoe kafamı kaldıramıyorum

Kızlar bebek kıyafetleri yıkamak için hangi deterjan dan bahsediyordunuz ben de haftasonu baslicam nasipse o işlere de
Frendly mi ne o markayı aldım cnm

Selamlar,

Siz dedikten sonra baktım hepsi burada.com'a bebek arabası aldım. İhtiyacı olanlar elini çabuk tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…