2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar hadi azicik ses verin biberon aven naturel mi lansinoh mu :))
Avrnt 1 oy ile onde suan
Hiç fikrim yok emzik avent smothie mi ne ondan mı aldın canm aklıma ne geldi belki saçma ama bu avent emzik çok büyük gibi ya emzik kutuların a sığıyor mu avent in kendi emzik kutusu yok sanırsam

Oy coklugu ile avent kazandi. Suan hepsiburadada 105 lira natural yenid9gan seti. E bebekte 140 lira. Almak isteyenlere duyurulur

Aha aynı ben aynı kaç saattir bakıyorum karar veremiyorum çok kararsız bir insanım

E bebeğe gidip tekrar görmek için baktım ben bide. Kraft önerdi ordaki satıcı daha ucuz aslında pierre cardinden. Ama nete baktım satış sonrası hizmeti kötüymüş. Bide sağlam olsun istiyorum sanki böyle dağılacakmış gibi durmasın. Eşim de ikinci bebeğe de kullanırız hangisini istersen al diyor. 3-4bini gözden çıkarmış durumda. Ben o kadar para harcamak istemiyorum bi arabaya.

Evet canim ben bugün aldim

Bende az önce aldım. Bide bebeğin ıslak pamuğunu burun aspiratörünü bebek bezini aldım. Güzel güzel sağlıkla kullanalım inşallah

Avrnt 1 oy ile onde suan
Ben avent aldım
Emzik de onu aldım ams arkadasım çok düz ve uzun anne memesi gibi olduğundan kavrayamıyor dedi cidden de kavrayamıyor kız parmağıyla ittiriyor yedek bsy daha alacağım

Arabada arkadasım casual aldı 1300 e orda 990 inmiş gördüm o model sanırım çünkü aldıkları renk ayni çok memnunlar

Ben avent aldım
Emzik de onu aldım ams arkadasım çok düz ve uzun anne memesi gibi olduğundan kavrayamıyor dedi cidden de kavrayamıyor kız parmağıyla ittiriyor yedek bsy daha alacağım
Kızımda nuk un damaklı emziğini kullanmıştım bence çok güzel ve kibar bir incele istersen

Bende kararsızlıktan alamadım bebek arabasını eşimde gecikti gidip e benekten fln inceler canlı canlı görür ona göre sipariş veririm diye düşünmüştüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı

Bugün doktordaydık. Bebiş iyi ama ben 11 kg almışım. Sizce geri kalan zamanı +4 kg ile kapatmam mümkün mü?
Ben 14 almıştım 24. Haftaya kadar. Şimdi 30. Haftadayım çok dikkat ediyorum 29 da gittiğimde 700 gram artış vardı kilomda ama tamamını bebek almış. Bence kapatırsın rahat rahat.

Kızlar benim göğsümden beyaz su gibi şeyler akıyor kendi kendine normal mi acaba
Benden de gelmeye başladı az az geçen haftadan beri

Sömürdüm hepsiburadayı. Sabahtan beri adamcağız bizim sokakta habire bişiler getiriyor. Hepsini birlikte de göndermemişler her yer kutu oldu :)
Gule gule kullan canim Ben de dün gece 3te yattım kastı site çünkü biberon emzik banyo urulerı yani bebek bakım beslenme temizlik herseyini aldim ama kotu olmus farklı satıcıların olmasi parca parca geliyor

Ben diğer sitelerde özellikle n11le karşılaştırdim cogu ürün daha indirimliydi Güle gule kullan canim

Avrnt 1 oy ile onde suan
Ben de avent diyorum basliklari anne memesine daha uygun Lansinoh süt isinde basarili yanlız sağma makinesi göğüs Pedi falan güzel oluyor

Ben avent aldım
soothie mi öyleymis canım baska modelleri mi ben onu aldim nasıl bilmiyorum ama.

Arabada arkadasım casual aldı 1300 e orda 990 inmiş gördüm o model sanırım çünkü aldıkları renk ayni çok memnunlar

Casual cadillac air düşünüyordum ondan bi anda soğudum. Yan şase demirleri kalın gibi. Bir de oturma pozisyonundayken bebeğin poposunu koyacağı yer ufacık kalıyor bazılarında ona dikkat ediyorum ben genellikle.

İstanbulda olan kızlar istoç’ta da bebek arabası satılan yerler varmış. Hiç gördünüz mü ? Ben istoça hiç gitmedim. Eğer varsa yarın gidicem.

Bendim canım evet :)
Çok ilginç ama fazla gelince de sorunmuş demek daha neler öğreneceğiz acaba , gerçekten o yüzdense yazık yani bu kadar stres , gelişimi gerileyen bebek böyle basit ihmalkarlıkların kurbanı oluyoruz çok şaşırdım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…